ahojte! chcela by som sa opytat ako ste spokojne s triquilarom a co si o nom myslite.. je velmi prijatelna jeho cena,no bojim sa ci nebudu menej kvalitne..dakujem
Triquilar
ano bohuzial mas pravdu ivusa stal sa z toho biznis na ukor zdravia- a ak si zena nevyhlada sama informacie-ma tak povediac smolu- ak vezme to co jej gynekolog ponuka.
nemyslela som vsetku HAK len TRIQUILAR
možno ide iba o biznis.. vieš ako to vo svete chodí. biznis na úkor zdravia. a vyzdvihujú sa iba kladné vlastnosti tabletiek........
ale nemyslíš že z tých vyše 30 druhov hak by sa našli predsa len nejaké ušité na mieru konkrétnemu človeku
hej-vlastna skusenost,skusenost mojej sestry,kamaratok-aj cudzich ludi-je ich dost-a potvrdil mi to aj lekar.skoda ze niektory gynekologovia o tom vedia-a mlcia.
brunusa: to naozaj je hak take svinstvo?? mas nejaké skusenosti s hak?? alebo niekto známy?
je to najvacsie svinstvo z HAK. neberte to-mozno sa vam to teraz zda ok-ale pockajte po rokoch- opytajte sa internych lekarov- povedia vam ake je to svinstvo.
brala som ho, ale po mesiaci som ho vysadila a presla na ine tabletky, drahsie ale urcite lepsie. z triquillaru som zvracala strasne ma nolelo brucho a mala som neznesiteklne nalady, nestoji to za to, teraz mam ine tabletky a som velmi spokojna...