Velkeee brucho

Chikita24

caute.velmi som neschudla,ale objavila som zazvor a zacala sa sprchovat studenou vodou.myslim ze mi to pomoze pri chudnuti.

Gima

Kup si Acidofilne mlieko, zakysane podmáslí alebo zavaraniny ovocia alebo zeleniny, tiež pomáhaju k rychlejsiemu tráveniu a vyprázdneniu.

Tomas12345

Hlavne obmedz mucne jedla a sladkosti a jedz viacej zeleniny. Ak budes mat chut na sladke tak si daj nejaku nizko kaloricku zeleninu alebo ovocie.

Abcd221

Postavu treba udržiavať celý rok, a nie pár dní pred dovolenkou sa splašiť, že "mám veľké brucho". Teraz je už neskoro, za pár dní s tým už nič nespravíš a všetci pri mori na pláži či kam to ideš uvidia tvoje veľké brucho. To bude tvoj trest a snáď sa poučíš a budúci rok nezopakuješ tú istú chybu. Ale nemaj obavy, ľudia majú svoje starosti a nebudú si všetci obzerať akurát tvoje "velkeee brucho".. ibaže by bolo naozaj nezvyčajne veľké.

Jozef 45

Vahu si velmi nevsimaj, lebo z ubudajucej vahy tuku na bruchu sa mozu stat - behanim pribudajuce svaly na nohach a teda celkova tvoja vaha nemusi ist tak rychlo dole ako si predstavujes, hoci mozes uz vyzerat na bruchu stihlejsie. Skor si vsimaj obvod brucha - pasa.
Acidko iba neochutene !!! ...Radsej biely jogurt, kefir alebo nizkotucne acidofilne mlieko.

snezienka19

Vecer si mozes kludne dat varene vajicko.
Uvedom si, ze aj travenim takychto potravin chudnes , nakolko aj na travenie potrebujes energiu - kalorie a ak ma jedlo menej energie ako spotrebujes na jeho stravenie tak vlastne chudnes. Uhorka, redkvicka, brokolica, paprika ...mozes v pohode aj vecer. Len ziadne hladovanie....Tym ze Ti zacnu chybat sacharidy v potrave si ich telo zacne odoberat zo zasob z tela a najblizsie su tukove zasoby v bruchu - okolo vnutornych organov - criev.

Chikita24

Ahooojte.Dnes som mala na ranajky acidko s kavou.na obed rybu.trocha syru.behanim som spalila 420 kcal za 48 minut 180 kcal na orbitreku.Po cviceni som si dopriala par kuskov syru.Dnes uz niz nezjem.Vaha mi teraz ukazuje 62.3 kg.

snezienka19

Ak mas vytrvalost a naozaj chces schudnut, tak sleduj co jes a vynechaj vsetko co obsahuje cukor a sacharidy!!!
A taktiez menej tucnych jedal. Jedz napr. Rano pol hodinu pred jedlom pohar vody s lyzickou jablkoveho octu . ranajky : platky sunky zabalene v platkoch syra a paprika, paradajka alebo uhorka. Obed chude bravcove, kuracie alebo dusene file a priloha kysla kapusta alebo 3 minuty varena brokolica a trocha nesolenych arasidov. Vecera uhorka zaliata bielym jogurtom. Cvicenie mozes hoci co, ale najme aspon 5 km denne rychla chodza, Ak to vydrzis aspon dva tyzdne 10 kg bude isto dole. Nezabudaj pit vodu a mineralky aj ak budes hladna. Cize ziadny chlieb, pecivo, zemiaky, ryzu knedliky, kolace ..... kava bez smotany a cukru. Vydrz a uvidis zazrak.