Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bývaly vs.terajší

Príspevok v téme: Bývaly vs.terajší
lilinka106

ahojte mam menšiu dilemu. V novembri 2016 som odisla od priatela s ktorym som byvala, pretože sa to uz nedalo psychicky zvladnut( neustaly nezaujem, zle spravanie,lahostajnost voci mne a mojej rodine, nechcel deti, svadbu) po mesiacoch som spoznala noveho cloveka s ktorým je vsetko jednoduchsie, od zaciatku mi ponuka to co mi v minulom vztahu chybalo.Od začiatku by už najradsej so mnou byval,mal so mnou detia svadbu.Moj byvaly priatel sa po mesiacoch spamatal, a začal mi slubovat veci po ktorych som vzdy tuzila pri nom svadba, deti, navstevy mojej rodiny.Vravi ze si vela veci uvedomil, bol to zly rozchod ,po mesiacoch ho to zacalo len trapit a uvedomil si ze ma stratil, a tak velmi ho to chytilo ze si uz chcel siahnut na zivot. Teraz sa neviem rozhodnut ci mam znova verit byvalemu s ktorym bolo vsetko zlozite alebo terajsieho s ktorym ide vsetko tak lahko, pretože terajsieho mam rada a viem ze mi s nim bude dobre, ale s byvalym sme boli spolu 10 rokov, (1laska),lenže sa bojim dalsieho sklamania. Byvaly priatel zacal podnikat kroky odisišl do zahranicia pracovat a vola ma nech pridem za nim a budeme spolu a zacneme pracovat na dietatku.Vidim zmeny ale mam strach , ze sa zle rozhodnem, nežiadam o to aby niekto rozhodol za mna, len chcem pocut vas nazor, ako nestrannych ludi ktorý nas nepoznaju.dakujem

juchuchu

ono to mate aj tak jedno. ziaden sex. vztah nevydrzi navzdy.keby tak pocujete myslienky svojich drahych poloviciek, tak sa zrutite.zapocuvajte sa niekedy do svojich myslienok.pche
co naozaj vytrva je priatelstvo, lebo sex ide o par rokov stranou. Uprimne priatelstvo medzi muzom a zenou je ten spravny vztah. idealne ak bol v mladosti aj dobry sex.Lebo priemerny muzi idu okolo 60 do oo,35 a zeny idu s tuzbou dole este skor.

Barborai

Rozhodnutie opustit byvaleho si nelutovala ,lebo si nevidela zmenu, ale teraz ked vidiš ako plače ,že si žena jeho života,tak to už je zmena? Toto nie je chlap, ale obrovská záťaž. Nikdy s ním nebudeš šťastna. Ale rob so čo chceš, lebo terajšieho si nezaslužiš.

presne presne

Ak ti stačia slová, že si žena jeho života, tak nech sa páči, ale ako ti bolo písané podo mnou, mal šancu 10 rokov to dokázať a čo spravil? Dobre si urobila...

Lollka

Verim ze si s byvalym zazila aj pekne chvile ale stastna si s nim nebola. On za 10 rokov nebol ochotny posunut ten vztah niekam dalej, neprejavoval ti lasku, dokonca odmietal vidat sa s tvojou rodinou. Bolo mu jedno ze ty si nestastna, on si z toho vztahu bral co mu vyhovovalo, v podstate si v nom tam sebecky lebedil. To, ze sa chce k tebe vratit nemusi nutne znamenat ze ta lubi, ani to ze nieco pochopil, len mu chyba ten komfort co mal a na ktory je zvyknuty. Mozno je teraz ochotny urobit ti dieta ale myslis zeby sa on aj staral ked ho vlastne nikdy ani nechcel a bol len donuteny ho urobit aby teba a svoj komfort nestratil. Skor by to bral tak ze ty si ho chcela tak sa staraj. A k tvojej rodine by mozno sprvoti po obnoveni vztahu chodil ale zas by to bolo len docasne, nikdy tam chodit nechcel, nema ich rad a keby si bol tebou zas isty tak zas by sa to vratilo tam kde to bolo 10 rokov. Vymaz a zablokuj ho na vsetkych socialnych sietach, zablokuj si jeho cislo v mobile, ja nechapem preco si to uz davno neurobila. Zbytocne riskujes, ak tvoj priatel zisti ze si pises s byvalym a rozmyslas o navrate znicis si tento pekny vztah. Teraz ked si konecne stretla chlapa co za to stoji.

Apokryft

Ja si myslím že dať niekomu 10.rokov je dosť dlhá doba na to aby sa prejavil.Ak sa nezmenil nikdy sa nezmení.Z jeho strany to nieje láska ,lebo keby ľúbil dávno by sa snažil a nedovolil by aby si odyšla.On je len závislý na tebe a dáva to najavo tým že si niečo .urobí.To je úbohé.Hádam z clovekom ktorý ta takto vydiera nebudeš žiť.On už svoju šancu mal a teraz je treba dať šancu inému ktorý za to a o to stojí.!!!!!!!!

lilinka106

dakujem vam, pisala som ze som sa rozhodla pre sucasneho,aj to tak je,len byvaly ma stale kontaktuje, a ja zase zacinam vahat, a bojim sa ze to budem lutovat bud ked sa rozhodnem tak alebo inak. rozhodnutie opustit byvaleho som nelutovala mesiace ,lebo som nevidela zmenu, ale teraz ked vidim ako mi plače stale,že som ženou jeho života,tak už mam pochybnosti.ach tie ženy....

errr

Podľa toho čo píšeš je jasné, že si naňho ešte stále namotaná... inak by si nepochybovala a nerozmýšľala nad niečím takýmto.

Rozhodni sa ako chceš... vsadím sa, že sa vrátiš k tomu bývalému. Či ti e svoje sľuby splní alebo nie, to sa ukáže. Ale ak nie tak stratíš svojho terajšieho aj toho druhého a zostaneš úplne na ocot :)

Byvaly

Tak je, muž je celý život zdravý a naraz mu na čelo zaklope zubatá. Muži chcú vlastné deti, preto sú pre nich ženy príťažlivé vo veku, v ktorom sú najplodnejšie.