Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bývaly vs.terajší

Príspevok v téme: Bývaly vs.terajší
lilinka106

ahojte mam menšiu dilemu. V novembri 2016 som odisla od priatela s ktorym som byvala, pretože sa to uz nedalo psychicky zvladnut( neustaly nezaujem, zle spravanie,lahostajnost voci mne a mojej rodine, nechcel deti, svadbu) po mesiacoch som spoznala noveho cloveka s ktorým je vsetko jednoduchsie, od zaciatku mi ponuka to co mi v minulom vztahu chybalo.Od začiatku by už najradsej so mnou byval,mal so mnou detia svadbu.Moj byvaly priatel sa po mesiacoch spamatal, a začal mi slubovat veci po ktorych som vzdy tuzila pri nom svadba, deti, navstevy mojej rodiny.Vravi ze si vela veci uvedomil, bol to zly rozchod ,po mesiacoch ho to zacalo len trapit a uvedomil si ze ma stratil, a tak velmi ho to chytilo ze si uz chcel siahnut na zivot. Teraz sa neviem rozhodnut ci mam znova verit byvalemu s ktorym bolo vsetko zlozite alebo terajsieho s ktorym ide vsetko tak lahko, pretože terajsieho mam rada a viem ze mi s nim bude dobre, ale s byvalym sme boli spolu 10 rokov, (1laska),lenže sa bojim dalsieho sklamania. Byvaly priatel zacal podnikat kroky odisišl do zahranicia pracovat a vola ma nech pridem za nim a budeme spolu a zacneme pracovat na dietatku.Vidim zmeny ale mam strach , ze sa zle rozhodnem, nežiadam o to aby niekto rozhodol za mna, len chcem pocut vas nazor, ako nestrannych ludi ktorý nas nepoznaju.dakujem

Byvaly

Ženy sú ako svieca, ktorá má krátke obdobie kedy doslova žiari a prežiari všetko naokolo, potom dohasína až sa stane na dlhý čas takmer neviditeľnou. Muži sú veľmi vizuálni. To najlepšie zo seba už dala inému. Inak rozhodla sa správne. S bývalým by ju čakalo len ďalšie kolo ťahania za nos.

LAXMI

Zeny doztievaju ako vino. To najlepsie zo seba da az sucasnemu.
Ked si na mlade, ale hlupe masko, tak to nepochopis nikdy.

Byvaly

To je to čo je pre muža veľmi zvláštne pochopiť. Že ženy vôbec, ale vôbec neľutujú vzťah, ktorý nikam neviedol, neľutujú ani 10 rokov kedy boli mladučké a najpríťažlivejšie a tie svoje naj roky venovali, tomu kto o to nestál. Premárnené roky neľutujú a berú ich ako školu. Podľa mňa si tie jej najkrajšie roky zaslúži ten, ktorí si ju zoberie. Budú to roky kým deti podrastú, najprv prvý, potom druhý a už nikdy to nebude také ako na začiatku, keď neboli ničím viazaní a obmedzovaní. Preto nie je namieste plakať a ľutovať za bývalým. Súčasný by mu mal vystaviť účet.

LAXMI

Nemohla, lebo vdaka nemu vie, co chce.
Mozno daju 3 naraz a vobec sa nemusia nahanat. Na vylety sa da chodit aj s detmi.

Byvaly

Aj tak je to škoda, pred 10 rokmi rovno mohla stretnúť súčastného a boli by spolu niekde inde. Užili by si bezstarostné roky, výlety, zážitky, teraz sa budú naháňať, svadba, prvé dieťa, chytro chytro druhé dieťa, ach jaj smola, tretie už nestihneme. Plienky prať, žehliť, málo spánku, málo sexu iba povinnosti, atď. Preto z pohľadu muža dostal viac ten bývalý, z pohľadu ženy asi ten súčasný. Smutné je, že ešte stále rozmýšľa a ľutuje nad niekým, kto ju o niečo nenávratné obral.

LAXMI

Pozri. Mal dost casu, aby to urobil, ale neurobil. Keby ta miloval, tak to urobi.
Teraz to chce urobit, len preto, ze mas ineho a to presne takeho, akeho si vzdy chcela.
Nechce sa zmenit, to je len jeho ego. Ver, ze ked sa vratis, tak bude zase taky isty a bude ta brat ako samozrejmost.
Ani nerozmyslaj. Konecne mas to po com si vzdy tuzila.

Muzi si nevazia, co maju, az ked im to iny chlap uchmatne.
Myslia si, ze zeny su sproste, ze nevedia, ze ich iba balamutia a natahuju. Zeny chcu spolocnu buducnost a nie prazdne sluby.
Nuz, raz pride taky, co nebude mat, iba plne usta slubov a skutek utek.

Byvaly

Bývalý sa určite netrápi, to ťa trápiť nemusí. Bývalý si užíval 10 rokov, zadarmo, užil si tvoje najmladšie a najkrajšie roky života. Súčasný je možno svätec, možno muž tvojho života, ale jeho si ukrátila o svoje najkrajšie roky. Už mu nikdy nedáš toľko, čo dostal bývalý.

sedmokrasky

Zažila som niečo podobné. Bývali sme spolu, nechcel deti ešte, rozišli sme sa... Onedlho mi prišiel nečakane do cesty iný chlap, najprv bol kamarát, potom sme to posunuli ďalej a teraz po vyše roku si ho nemôžem vynachváliť. Máme rovnaké predstavy o budúcnosti a rodine, správa sa, ako som si to vždy predstavovala, a s postupom času som len šťastnejšia, že sa netrápim ďalej vo vzťahu s bývalým. Takže z mojich skúseností je lepšia voľba nechať život plynúť... Ak sa niečo vystupňuje do rozchodu, tak to nebolo v poriadku.