Ako vyzerať staršie/ na svoj vek.

Príspevok v téme: Ako vyzerať staršie/ na svoj vek.
patka89

Zdravím, viem že je to netradičná otázka a mnohé odpovede budú typu "buď rada" no aj tak by ma zaujímal váš názor :). Mám 28 rokov no vyzerám o veľa mladšie, dokonca mi typujú aj 15. Asi je to tým že som útlejšej postavy, 158cm a štíhla (jem a nemôžem pribrať). Viem že by som to mala brať ako kompliment no je to už otravné keď vojdete do obchodu a predavačka vám povie ahoj, tak isto keď vám ľudia bežne tykajú. Je ťažké vybudovať si niekde prirodzenú autoritu. Pracujem v zdravotníctve a narážky typu že aké mladé dievčatká tu pracujú sú mi už nepríjemné. Moje sebavedomie a nálada automaticky klesá.. Behom rozhovoru mi ĺudia už začnú vykať, alebo sa čudujú že také "dievčatko" sa vie vyjadrovať. Žienky, poradte nejaké triky ktoré zostarujú.. Vlasy si farbím na čierno, tak isto si výrazne malujem oči (tmavý tieň, čierna linka, zvýraznené obočie) no žiadna lacná umelina niesom. Tak isto nosím oblečenie myslím že prislúchajúce môjmu veku (béžové, kaki, čierne, biele farby mám najradšej). Mám pocit že aj keď si dám vysoké podpatky vyzerám ako 15tka čo sa snaží vyzerať dospelo :/.

blueberryNN

Mam 40 a cely zivot som vyzerala hrozne mlado. A teda cim dalej, tym viac ma to hnevalo a v podstate ma to hneva stale. Ludia si myslia, ze mam 25. Hrozne mi to lezie na nervy, Lebo ked im poviem, kolko naozaj mam, zacnu sa smiat a komentovat a robit nechutnu srandu na moj ucet. Asi zavist. Keby som vyzerala na svoj vek, mala by som pokoj. Takze nie je pravda, ze v 30 ci 40 budete stastni, ze vyzerate mlado. Ja som za to stastna teda cim dalej, tym menej. Cely zivot som mala problem najst PRIMERANEHO partnera, ani sa mi to nepodarilo a vydala som sa za ovela mladsieho. Ludia sa ku mne spravaju ako k mladej babe. Este pred styrmi rokmi ma nepustili do baru, lebo som si ja blba myslela, ze nepotrebujem so sebou vsade vlacit obciansky. Kamaratov, co so mnou vtedy boli, ani len nezastavili, a to mali 23 a 25 rokov. Takze nie, nebudete v 30 a 40 stastni, ze vyzerate mladsie. Lebo vy sice vyzerate mlado, ale ste niekde uplne inde, a ludia sa k vam tak nikdy nespravaju. Ja to skoro vnimam ako hendikep. Velmi mi to negativne ovplyvnovalo doteraz zivot. Niekedy to vyslovene neznasam.

Leuska3000

Ahoj,ja to mám presne naopak mám 12 a ľudia mi tipujú 15.Dosť mi to lezie na nervy.Minule ma skoro nepustili do autobusu na decký lístok do 13 rokov.Keby som mala nejaké chyby tak pardon niesom dobrá v slovenčine.?

Wkwk

Kokos vy ste za zblaznili. Kto by nechcel vyzerat mladsie? Si uvedomte ze ked budete mat 30 40 budete vyzerat mladunko a bude o vas vacsi zaujem. Ja mam 19 a vyzeram o 10 rokov starsie a zaujem? Zatial nikde

Lauraisbest

prosííííííím POMOOOOOOOOOC!! Fakt ma to štve. Pomôžte mi prosím. Mám 13 a pol a vyzerám na 10!!! A nechcem vyzerať ako malé krpaté 1é ročné decko, ale ako 13 ročná. Mám 38 kg a 146 cm a žiadne prsia!

Laura219

Mám 12 a ľudia mi tipujú 9 :( A aj že som roztomilá, ale ja nechcem byť roztomilá ale krásna. A ešte plus k tomu nerastú mi prsia a mám len výšku 140 cm :( POMOOOC

patka89

Beata 28- tak to už naozaj dotyčný prestrelil, isto robíš na gerine a tam už tak dobre pacienti nevidia :). Chápem že ťa to naštvalo a myslím že oba extrémy niesú pre človeka príjemné.. typov ako vyzerať mladšie je ale veľa, aj keď isto už ich máš odskúšané..

patka89

Ahojte ďakujem za príspevky :). Asi máte pravdu v tom že je to celé vo výške. Aj v oku pozorovateľa, niekto mi zatyká a niekto osloví ako pani.. to tykanie ma však vytáča do nepríčetnosti, občas keď venčím psa vyhýbam na ulici ľuďom aby mi náhodou niekto nepotykal a nepokazil deň :D :D. Chapem ťa- určite do tej práce choď, aspoň to skús a daj potom vedieť ako sa ti darí, nezostáva nič iné len nahodiť štekle. :D... inak minule som bola nenamalovaná v obchode a predavačka mi zadrela že: a číslo košíčka máš aké? :D..ale to neriešim keďze som sa nemalovala. Inak robím sestru, 12tky a nočné, podĺa mňa má mám trochu zostarnutú pleť pleť už no - je to zjavne vo výške.