Zdravím, viem že je to netradičná otázka a mnohé odpovede budú typu "buď rada" no aj tak by ma zaujímal váš názor :). Mám 28 rokov no vyzerám o veľa mladšie, dokonca mi typujú aj 15. Asi je to tým že som útlejšej postavy, 158cm a štíhla (jem a nemôžem pribrať). Viem že by som to mala brať ako kompliment no je to už otravné keď vojdete do obchodu a predavačka vám povie ahoj, tak isto keď vám ľudia bežne tykajú. Je ťažké vybudovať si niekde prirodzenú autoritu. Pracujem v zdravotníctve a narážky typu že aké mladé dievčatká tu pracujú sú mi už nepríjemné. Moje sebavedomie a nálada automaticky klesá.. Behom rozhovoru mi ĺudia už začnú vykať, alebo sa čudujú že také "dievčatko" sa vie vyjadrovať. Žienky, poradte nejaké triky ktoré zostarujú.. Vlasy si farbím na čierno, tak isto si výrazne malujem oči (tmavý tieň, čierna linka, zvýraznené obočie) no žiadna lacná umelina niesom. Tak isto nosím oblečenie myslím že prislúchajúce môjmu veku (béžové, kaki, čierne, biele farby mám najradšej). Mám pocit že aj keď si dám vysoké podpatky vyzerám ako 15tka čo sa snaží vyzerať dospelo :/.
Ako vyzerať staršie/ na svoj vek.
No ale Mesačný Ty máš 2 metre....
Nie Patka, mne sa velmi páčila hneď ako som ju prvý krat videl. Len som v duchu prosil: Nech má prosím aspoň 18. A mala :)
Mesacny mna tiez ale iba kategoria od 3 do 10 rokov.. a take male deti to este naozaj nevedia odhadnut..
Ahoj patka.. mala som resp. Mam este stale taku kamaratku , ktora tiez ked sme sa zoznamili mala skoro 25 a ja som jej tipovala 14.. som sa jej normalne vazne opytala, ze ci chodi do 8. Ci do 9. Triedy zs? A ona ma totalne odrovnala vyrokom ze akurat spravila statnice na vs a zasnubila sa, bo ma 25 xd.. skoro som vtedy odpadla, lebo ona vyzerala praveze tak v tvaricke mladunko a chudunko ozaj ako dievcatko pod zakonom.. ale cuduj sa svete, to bolo pred 3. Rokmi, za ten cas sa vydala, porodila synceka pred 2. Mesiacmi a to tehu a porod normalne spravili zazrak.. ked som ju nedavno videla, tak uz naozaj vyzera ako dospela zena a matka.. kdezto mam aj inu kamaratku, ktora ma 22 ale je nenormalne vyspela, vyzera aj na viac nez 30, muzi na nu uz od 14 tich pravidelne vypiskovali, na kavicku volali a ona ked povedala, ze este ani len obciansky nema jej neverili.. tak si vyber sama co je viac obtazujuce.. ja mam 24 rokov ale tiez vyzeram mladsie tak 19 ci 20 mi tipuju a soferi v buse mi pravidelne davaju polovicne listky s oznacenim ziacke jednotlive.. tak sa vzdy zasmejem, potesim a zoberem bez slova, sak ked davaju tak ber preco nie.. :-) a v obchodoch a v pizzerke mi pravidelne tykaju.. uz som zvyknuta, ani ich neopravujem, naco.. imponuje mi to sak staroba ta pride, naco vyzerat staro kym som mlada.. radim ti ak sa da zmen postoj, pokial nic ine zmenit nejde, a pokial sa s tymto mojim nazorom nestotoznujes, tak skus sa poradit s kadernickou, kozmetickou, alebo v obchodoch s oblecenim, ked si s tym sama nevies rady, urcite existuju strihy, ucesy, meliry, licenie alebo styl obliekania ktory by ti trosku pridal a urobil ta starsou.. nato su odbornici na danu problematiku aby poradili, no nie ? Alebo pockaj ako ti filip radil, kym budes tehotna, babatko ti okrem ineho prida kila a nieje to sice pravidlo, ale moletnejsie zeny aj povacsine na ludi starsie posobia... aspon co som si vsimla v okoli.. tvojmu buducemu sa urcite pacis prave takato, aka si.. zelam ti vela spokojnosti so sebou, slniecka a usmevu patka :-)
Filip, a tebe ako manželovi to nikdy neprekážalo? Ja sa občas cítim kvôli tomu zle, môj je tak isto starý ako ja no vyzeráme ako muž a dievčatko. Ale on sa nad tým dúfam nepozastavuje tak ako ja :D. Som zvedavá keď budem tiež tehotná, na tie reči. Snáď nebudem vyzerať ako dieťa čo má dieťa. :D.
Tak som rada že existuje niekto kto má pochopenie aj pre takýto "problém" :D . Vrásky som si teda ešte nevyrábala, ale občas zájdem do solárka nech niesom úplná svetluška, keďže som sa narodila ako blond. Snažím sa s tým vyrovnať že to chce naozaj len prekročiť 30tku. Asi pred rokom sa mi stalo že sa môjho budúceho spýtal kolega či je pedofil. :D.a pri prechádzke so psom mi asi 16 ročné dievča (alebo tiež taká nešťastnica ako ja) povedalo že však mi môžeš tykať. :D. Občas som z toho vážne až v šoku.
Tento problém vyrieši čas :)
Moja manželka vyzerala tiež tak mlado, bola veľmi útla a keď bola tehotná niektorí sa nad tým pozastavovali, tak ich dorazila tým, že to čaká už druhé....
Neexistuje na to nic. Tiez som mavala podobne stavy zufalstva zo situacii, ktore popisujes a stavali sa aj mne. A tiez som sa snazila. Ja som si aj skusala vyrobit vrasky :D ale fakt nic nepomohlo. Musis len pockat, po 30tke zacina ochabovat plet aj crty tvare, takze by sa to malo postupne samo vyriesit. Ked pridu realne vrasky, uz ti nikto 15 tipovat nebude, resp. nebude to tak casto.