Ahojte,potrebujem radu,nemozem otehotniet as partnerom to už skúšame intenzivne rok. Može byť,že som neplodná? Mam 25rokov
Nemožem otehotnieť
mjanik - dá sa s Vami skontaktovať aj mailom, prosím Vás ? Mala by som záujem o Vaše skúsenosti s akupunktúrou.
Ďakujem.
Niektorá tu píše blbosti pítate sa skade som Nitra
Joleen sa puse joleen s 2 e ako ee ako joleen pochop to už
jolen-ja som z Dubnice a sav nech napíše odkiaľ je,aby ste asi to neplietly
Moj nic sa JOLEEN a nie tak ako ty a podla mailu viem že máš 2 nicky mjamik a sav
jolen a ty si kto,keď tu chceš robiť poriadky?To si sa nemusela unúvať,on už ma roky pozná
Mjamik som ta nahlasila adminovi
Haha ale akupunktúra nie je medicina ty si sa ju ucil iba 21 dni ja mam 5 rokov studium a 20 r praxe! Viem o com kecam takze ma laskavo neurazaj lebo urobim screenshot tvojho komentara a poslem adminovi a ten ta blokne ty niktos :P a nemusis sa snazit pod 2 nickami o tvojej placebo tu kecat takze papa
A vibec co vie stary dochodca o medicine? Modernej? Nič tak bolo by na case ustúpiť ty si studoval asi tak tu staru ale medicina sa vyvíja a ja som studovala tu novu
Jojo mjamik ci sav kecaj co chces pod nickom kt chces ale AKUPUNKTÚRA PRI NEPLODNISTI POMÔŽE TAK HOVNO VELKE HNEDE GULATE a je NA CASE TO AKCEPTOVAŤ pretože AKUPUNKTÚRA NA HORMONALNE OCHORENIA JE TOTAL NEÚČINNÀ!