Ahojte,potrebujem radu,nemozem otehotniet as partnerom to už skúšame intenzivne rok. Može byť,že som neplodná? Mam 25rokov
Nemožem otehotnieť
Mjamik netrep blbosti ale pri moznej neplodnosti ti akupunktúra nepomôže sorry
skús akupunktúru,tá by mohla pmocť
to sú otázky na tvojho gynekologa... a tvoj partner by mal tiež riešiť svoj zdravotny stav či je OK...
Napíšte mi na sav@atlas.sk
Rozprávala som sa s jednou ženou, povedala mi svoj príbeh. Vydávala sa mladá, ale nemohla otehotnieť. Tá neplodnosť trvala 13 rokov. A potom sa stalo niečo čo už naozaj nečakali. Otehotnela. Po tých 13-tich rokoch. Bolo to ako zázrak. Mala ešte niekoľko detí, asi 4 alebo 5. Celý tento jej príbeh sa odohrával v časoch, keď ešte také možnosti diagnostiky a liečenia neplodnosti neboli.
Dakujem,uz som nad tym uvazovala. V nom asi problem nebude,kedze s byvalou cakali dieta. Mala som problemy s jednym vajecnikom,mavala som pol roka silne bolesti,chodila som na injekcie a lekar predpokladal,ze to bude endometrioza ale nepotvrdil to.
Ked uz rok skusate a nedari sa odp návštevu lekara tvoj muz na urologiu kde mu vysetria spermie na kvalitu, kvantitu, pocet, pohyblivost etc a ty na gyndu ci mas ovulku, ci dozrievaju vajicka, priechodnosť vajcovodov etc