Nemožem otehotnieť

sav

Noelinka Čínská medicína je 20rokov pred naším zdravotníctvom my sa ešte musíme vela učiť od nich aby sme boli na takej úrovni viem o čom vravím

Noelinka

21 dni? :D to čo?

Aj tak akup je placebo celkovo neúčinnà liecba a nie to ze pomaha pri hormonálnych ochoreniach! Ja mam svoje vystudovane a medicinu nie taku blbost ako ty nie 21 dni ako ty ale viac ako 5 rokov!

sav

Noelinka Čínská medicína je 20rokov pred naším zdravotníctvom my sa ešte musíme vela učiť od nich aby sme boli na takej úrovni viem o čom vravím

mjanik

noe-ja mám cca 50 roč.prax v akupunkúre a teda mám skúsenosti s danou problematikou Ak ta to zaujíma minulý mesiac som bol 21 dní na štúdium akupunktúry v Číne na vyskej škole akupunktúry V Tianjinu.Tak ani muk!

Noelinka

Citujem

" Tato tradiční medicína ale v lepším případě funguje jako placebo, v horším je naprosto neúčinná "

Ďalej

" Čínská medicína je problematická svou nedostatečnou vědeckostí."

Noelinka

Poviem ti priklad

Keď má žena nepriechodné vajcovody tak akup tu nepomôže

Keď žene z hormonálnych dôvodov nedozrievaju vajíčka tak akup hovno pomôže

Keď chlap nemá dostatočne spermie alebo vpbec akup nemôže.

Najprv treba naštudovať medicínu a potom trepať o akup! Akup je skoro neúčinnà

Noelinka

Majm pretože ty si sa ucil gynekológiu a pôrodníctvo! Ja aspoň viem o čo ide a netrepwm blbosti ako ty! Keď nemáš gyn-pôr naštudovane tak nemôžeš mat ani muk o tom!

smolinkaa 22

Ahoj beky.. viem si predstavit , ze ked obaja s partnerom velmi tuzite po babatku a ono neprichadza, moze to byt velmi smutne a frustrujuce.. ale si este velmi mlada, malo by sa tomu dat pomoct.. aj ked tvoj priatel uz dieta s byvalou cakal, moze byt ze odvtedy casom sa to mohlo zmenit.. mozne je aj to ze chyba je v nom, mozno ma lenive alebo pomale spermie.. bolo by urcite namieste aby absolvoval spermiogram a komplexne vysetrenie u urologa.. a ty tiez mozno tu endometriozu naozaj nemas ale bez lekara sa nikam nepohnete.. jedna moja profesorka na strednej tiez dlho nemohla otehotniet ale nakoniec jej pomohla akupunktura a liecive kupele.. a dnes ma krasneho 7 rocneho synceka.. ak bude treba vyziadaj si takuto moznost na gynde.. zelam vam vela stastia, nech sa cim skor zadari.. :-) babatko by mali mat take pary, ktore nan aj maju podmienky.. ver ze to vyjde, robte k tomu kroky a bud si ista, ze raz sa to podari.. :-)