Ahojte,potrebujem radu,nemozem otehotniet as partnerom to už skúšame intenzivne rok. Može byť,že som neplodná? Mam 25rokov
Nemožem otehotnieť
Noelinka Čínská medicína je 20rokov pred naším zdravotníctvom my sa ešte musíme vela učiť od nich aby sme boli na takej úrovni viem o čom vravím
Sav + mjamink = jedna a ta ista osoba !
21 dni? :D to čo?
Aj tak akup je placebo celkovo neúčinnà liecba a nie to ze pomaha pri hormonálnych ochoreniach! Ja mam svoje vystudovane a medicinu nie taku blbost ako ty nie 21 dni ako ty ale viac ako 5 rokov!
Noelinka Čínská medicína je 20rokov pred naším zdravotníctvom my sa ešte musíme vela učiť od nich aby sme boli na takej úrovni viem o čom vravím
noe-ja mám cca 50 roč.prax v akupunkúre a teda mám skúsenosti s danou problematikou Ak ta to zaujíma minulý mesiac som bol 21 dní na štúdium akupunktúry v Číne na vyskej škole akupunktúry V Tianjinu.Tak ani muk!
Citujem
" Tato tradiční medicína ale v lepším případě funguje jako placebo, v horším je naprosto neúčinná "
Ďalej
" Čínská medicína je problematická svou nedostatečnou vědeckostí."
Poviem ti priklad
Keď má žena nepriechodné vajcovody tak akup tu nepomôže
Keď žene z hormonálnych dôvodov nedozrievaju vajíčka tak akup hovno pomôže
Keď chlap nemá dostatočne spermie alebo vpbec akup nemôže.
Najprv treba naštudovať medicínu a potom trepať o akup! Akup je skoro neúčinnà
Majm pretože ty si sa ucil gynekológiu a pôrodníctvo! Ja aspoň viem o čo ide a netrepwm blbosti ako ty! Keď nemáš gyn-pôr naštudovane tak nemôžeš mat ani muk o tom!
noe-netrep,úspešnosť liečby neplodnosti akupuntúrou je veľmi vysoká
Ahoj beky.. viem si predstavit , ze ked obaja s partnerom velmi tuzite po babatku a ono neprichadza, moze to byt velmi smutne a frustrujuce.. ale si este velmi mlada, malo by sa tomu dat pomoct.. aj ked tvoj priatel uz dieta s byvalou cakal, moze byt ze odvtedy casom sa to mohlo zmenit.. mozne je aj to ze chyba je v nom, mozno ma lenive alebo pomale spermie.. bolo by urcite namieste aby absolvoval spermiogram a komplexne vysetrenie u urologa.. a ty tiez mozno tu endometriozu naozaj nemas ale bez lekara sa nikam nepohnete.. jedna moja profesorka na strednej tiez dlho nemohla otehotniet ale nakoniec jej pomohla akupunktura a liecive kupele.. a dnes ma krasneho 7 rocneho synceka.. ak bude treba vyziadaj si takuto moznost na gynde.. zelam vam vela stastia, nech sa cim skor zadari.. :-) babatko by mali mat take pary, ktore nan aj maju podmienky.. ver ze to vyjde, robte k tomu kroky a bud si ista, ze raz sa to podari.. :-)