Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zalubila som sa do skaredeho muza

Príspevok v téme: zalubila som sa do skaredeho muza
kvetinka4447

ahojte.. stalo sa vam to uz niekedy zeny alebo muzi ze ste sa zalubili do niekoho skaredeho? opisem svoju story teraz.. prišla som do zahraničia zabudnúť na svoj stroskotany dlhoročný vztah.. mala som pekného muza aj postavou aj na tvári ale nebola som s ním šťastná, nestaral sa o nas vztah, nechcel so mnou riešiť budúcnost absolútne tak to somnou radšej ukončil.. ludia vravia ze som pekná zena a muzi sa o mna zaujímajú ale ja som ten typ zeny ktorú muz velmi vzhľadom nezaujme ae skôr svojimi vlastnosťami... tak som teda odisla na leto do zahraničia k svojej známej aby som prišla na iné myšlienky a skúsila zabudnúť na tamteho.. ešte som tu.. a deje sa mi to tu a teraz.. nastúpila som tu do práce kde mi po niekoľkých dňoch ponúkli vo fabrike kde robím lepšiu pozíciu pri počítači.. povedala som okej prečo nie :) a vtedy prisla za mnou jedna kolegyna aj s tým muzom co tam pracuje aby mu ukázala koho bude zaucat na svoju pozíciu lebo on už mal ísť robiť niečo iné ale tiež tam kde som aj ja.. vravel ze od prvej chvíle ako ma uvidel bol zo mna hotový a to vam poviem ludia bola som oblečená v pracovnom odeve to jest plášť a siltovka na hlave teda videl len moju tvár postavu velmi nie ani nic ine ale ked som ho uvidela ja tak ma nezaujal ničím popravde.. viete ten prvý dojem.. je škaredý na tvári tak asi preto alebo neviem.. no a na druhý den som uz nastúpila na tu novú pozíciu a on ma zaucal niekoľko dní a ako. som ho tak postupne soznavala zistila som ze je to velmi super muz a aj dosť dobrý.. zavolal ma na prechádzku a ja som to prijala a odvtet sa casto stretávame.. zd je on zaľúbený do mna to viem ale uz cítim ze aa do toho dostávam aj ja.. velmi dobre sa mi s nim rozpráva, je zartovny a za každú srandu atd..jednoducho ma zaujal tým aky on je.. necakala som to ale je mi s ním fakt super.. problém je ze ja potom odchadzam späť na Slovensko este dokoncit posledný rok školy a neviem ako to bude ďalej ci by som tu potom po škole prišla alebo co.. ale je úplne odlišný od toho muza ktorého som mala predtým.. nieco také som u tamteho nezažila.. s tam tým som sa toľko nesmiala ako teraz s ním, ani sme nevedeli viesť také konverzácie.. stalo sa vam to uz niekedy ze vas naozaj ocaril muz nie pekný svojim vzhľadom ale svojou osobnosťou a on nevyzeral vôbec dobre?

nerozhodna

Ahojte, ja riešim niečo úplne podobné a neviem že čo...tiež ma zaujala táto téma...a odpovede sú skôr negatívne že nie. Ja som tiež mala vzťahy s peknými a nikdy ma nemali nejako moc radi a teraz sa zjavil chalan ktorý sa mi výzorov nepáči...zo začiatku som ho neznášala a išiel mi na nervy..ale keď som ho viac spoznávala zistila som, že ho veľmi rada počúvam, je múdry a veľa od neho čerpám...až po roku mi nejako vyznal city som ho odmietla ale stále sa chce stretávať..a ja rozmýšľam, že keď má v sebe také odhodlanie a výdrž a tak bojuje..a ozaj charakterovo som takého človeka ešte nenašla..že čo s tým....si vravím, že toto je vzácnosť..a na druhej strane samu seba mám chuť odstreliť lebo ten vzhľad..no ja neviem proste...som súhlasila so stretnutím ale tiež mám výčitky či je to dobré proste..či ho nevodím len za nos, aj keď som ho vlastne už odmietla...

poropopo

Sa tu zase riesia debiliny, ze ci krasne, ci skarede. Musim sklamat miestne krasavice, ale muzovi je jedno, ci je pekna a ci skareda, ked si chce zatrtkat. Hlavne, ze ma dieru. Cize mate rovnake sance a nie ste nic extra.
Miestne mrochty si nezatrtkaju nikdy, lebo si o sebe namyslaju, ze su nieco extra a su take priebercive, ze by ich uz ani posledny zufalec nechcel.

medikamentus

AHA. Takto som nikdy neuvazoval. Potesili ste ma. Podotykam, ze ja som
velmi pekny a naozaj nepodvadzam. Takze to asi plati.

Adden

Ako pise Adria, poznala som grcnych ludi a pdvadzalo to partner- nepartner. Oni tym, ze boli taki skaredi, si potrebovali dokazovat svoju atraktivitu tym, ze sa vyspali s niekym inym ako so svojim partnerom, dokazovali si, ze su atraktivni. Krajsie vyzerajuci ludia toto neriesia az tak.

a_dr1a

medikamentus. To je blbost. Podvadzaju aj "skarede zeny" ci "skaredi muzi". Mozno maju menej prilezitosti a moznosti nez krajsi atraktivnejsi jedinci, no o to skor a rychlejsie vedia vyuzit prilezitost ak sa im vyskytne a ponukne)) a mozno takyto podvadzaju ovela viac nez ti atraktivnejsi) Lebo ti krajsi mavaju sice viac/vyssi pocet ponuk moznosti prilezitosti, su si vsak zaroven vedomi svojej "atraktivity" a tym padom su aj "prebercivejsi narocnejsi vyberavejsi")) Poznam fakt niekolko krasnych ludi a nepodvedu. Su totiz verni.
Vsetko zalezi od charakteru. Lebo ak je raz clovek "k...a", tak zradi podvedie tak ci tak. Ci uz pekny alebo nepekny

sugarCake

nenechaj sa ním zmanipulovať. čo o ňom vlastne vieš? to čo si napísala? ...trochu málo. muži milujú oblbovanie! len aby si nebola pre neho iba dalšia trofej.