ahojte.. stalo sa vam to uz niekedy zeny alebo muzi ze ste sa zalubili do niekoho skaredeho? opisem svoju story teraz.. prišla som do zahraničia zabudnúť na svoj stroskotany dlhoročný vztah.. mala som pekného muza aj postavou aj na tvári ale nebola som s ním šťastná, nestaral sa o nas vztah, nechcel so mnou riešiť budúcnost absolútne tak to somnou radšej ukončil.. ludia vravia ze som pekná zena a muzi sa o mna zaujímajú ale ja som ten typ zeny ktorú muz velmi vzhľadom nezaujme ae skôr svojimi vlastnosťami... tak som teda odisla na leto do zahraničia k svojej známej aby som prišla na iné myšlienky a skúsila zabudnúť na tamteho.. ešte som tu.. a deje sa mi to tu a teraz.. nastúpila som tu do práce kde mi po niekoľkých dňoch ponúkli vo fabrike kde robím lepšiu pozíciu pri počítači.. povedala som okej prečo nie :) a vtedy prisla za mnou jedna kolegyna aj s tým muzom co tam pracuje aby mu ukázala koho bude zaucat na svoju pozíciu lebo on už mal ísť robiť niečo iné ale tiež tam kde som aj ja.. vravel ze od prvej chvíle ako ma uvidel bol zo mna hotový a to vam poviem ludia bola som oblečená v pracovnom odeve to jest plášť a siltovka na hlave teda videl len moju tvár postavu velmi nie ani nic ine ale ked som ho uvidela ja tak ma nezaujal ničím popravde.. viete ten prvý dojem.. je škaredý na tvári tak asi preto alebo neviem.. no a na druhý den som uz nastúpila na tu novú pozíciu a on ma zaucal niekoľko dní a ako. som ho tak postupne soznavala zistila som ze je to velmi super muz a aj dosť dobrý.. zavolal ma na prechádzku a ja som to prijala a odvtet sa casto stretávame.. zd je on zaľúbený do mna to viem ale uz cítim ze aa do toho dostávam aj ja.. velmi dobre sa mi s nim rozpráva, je zartovny a za každú srandu atd..jednoducho ma zaujal tým aky on je.. necakala som to ale je mi s ním fakt super.. problém je ze ja potom odchadzam späť na Slovensko este dokoncit posledný rok školy a neviem ako to bude ďalej ci by som tu potom po škole prišla alebo co.. ale je úplne odlišný od toho muza ktorého som mala predtým.. nieco také som u tamteho nezažila.. s tam tým som sa toľko nesmiala ako teraz s ním, ani sme nevedeli viesť také konverzácie.. stalo sa vam to uz niekedy ze vas naozaj ocaril muz nie pekný svojim vzhľadom ale svojou osobnosťou a on nevyzeral vôbec dobre?
zalubila som sa do skaredeho muza
Nie si mi sympaticka. A temu si zalozila lebo rozmyslas ci si s nim zacnes a co povie okolie. Preto tahas informacie. Ak si s nim zacnes po case ho nebudes chciet a vymenis ho za krajsieho. V sexe nebudes taka nadrzana a to bude tiez problwm. Ten chlap bude sklamany a bude to voci nemu nefer. Ty budes stale jednou nohou vonku. Si nezrela
vymyslená téma
Ak ho lúbiš tak ho ľúbiš
Kvetinka) Ty mas tak malomestiacke sedliacke SK zmyslanie az to boli))
Prosim ta. Co ta je po dakych primitivnych reciach postojoch nazoroch inych ludi? Vypocut si ich mozes, zvazit pre a proti, ale mas predsa svoj rozum volu (este sice malo zivotnych skusenosti a odziteho), ale riad sa hl.sama sebou. Zijes vari z tych ludi? Ty s prepacenim mozes na kazdeho zvysoka kaslat. Nikdy v zivote som sa inymi ci ich reciami neriadila, vzdy si idem za svojim a ver, cudzi ci rodina mi nikdy nic ani nevraveli. Lebo vedia ze je to aj tak zbytocne a k nicomu)) Nikdy sa nedaj manipulovat. Bud silna osobnost kludne aj rebel, zi si zivot podla samej seba. Ty nemas vari vlastny rozum?? Nemas vlastnu volu?? Ak by si aj s jednorozcom mala byt stastna a spokojna, tak je to len tvoja vec a tvoje rozhodnutie volba. Cudzi ludia nebudu chodit v tvojich topankach kabate, nebudu za teba nosit tvoj kriz. Len ty sama. Ja si takto zijem a som happy a spokojna. Nauc sa to aj ty. Inak budes iba dalsia seda masa, velke NIC a dalsia beznazorna bezvyznamna ovca v kosiari
vravela som mu o rozchode.. ze je pre mňa skoro začínať nový vzťah.. on mal predtým 6 ročný vzťah ale je tomu rok a pol co sa rozišli.. u mňa oveľa menej.. ale som rada ze sa so mnou chce aj tak stretávať.. ešte k tomu sme aj každý den v práci spolu, vždy sa vidíme , kecáme, smejeme sa ..toto sa mk veľmi páči na ňom ze sa obidvaja vieme smiať z hlúposti všelijakých.. s tym pred tým nie. m on bol skôr taký vážny, všetko by chcel mať dokonalé.. viac vecí mu vadilo.. odkedy s ním nie som cítim sa oveľa lepšie a šťastnejšie.. dusila som sa v tom vzťahu
Milovala si krasavca a pozri, ako to cele skoncilo. Nespraval sa k tebe dobre pekne, ziadna buducnost a perspektiva pri nom, odkopol ta. Tak co si mala z tej krasy??
Ja sa na vyzor u muza pozeram vzdy az ako na posledne. Zaujat ma musi inym
U muza hladaj ine ako je vyzor. Pozeraj na jeho povahu osobnost rozum srdce, aky je ako clovek, co vie a co ovlada, ci ta vie rozosmiat vypocut pochopit, ako sa pri nom citis, ci je spolahlivy, ci ti dava pocit bezpecia ochrany opory podpory ai ai.
Si po rozchode. Nikam sa neponahlaj. Stretavaj sa kludne s tymto muzom, ked si rozumiete a je vam spolu dobre. Povedz mu vsak aj, ze si po bolestnom rozchode a nechces nic uponahlat, ale ze je ti s nim dobre prijemne, ze ti nie je lahostajny. Ale neskac hned do vztahu ci do postele. Este ta caka rok skoly. Bola by hlupost to nechat teraz tak. Dokonci si skolu. Uvidis po skole co a ako. Ci praca tu, alebo vonku. Kam sa budes dalej uberat smerovat. Aj ci sa budete dalej s tymto kontaktovat aj pocas doby odlucenia a ci to, co citite vyprcha alebo vydrzi a bude to tam stale. Ked nejde o zivot ide o H...
Teraz pracuj, vychutnavaj si zivot, relaxuj, zabudaj na ex, uzivaj si zahranicie ai.
Ale k tomu vyzoru neprikladaj privysoku vahu. Ludia hl.na SK su ako retardi postihnuti len vyzorom vonkajskom krasou a pozri, o com su tieto ich vztahy?? Rozchody rozvody podvadzanie nevery neucta nerespektovanie ai. V zahranici su tie partnerstva pary predsa len o niecom inom aj ked nevyzeraju zrovna ako miss)
pritahuje ma aj fyzicky.. postavou.. je vysoký, necvici ale postavu ma fajn ked sa nanho pozriem urcite ma pritahuje.. jeho tvar si potom az tak nevšímam.. alebk som uz nanho zvyknutá ked ho každý den vidím a uz mi to neprekaza.. a ze sa nezapajam :D ved nie som tu nonstop tak odpisem ked som na nete nie.. ja nechem radu ci s ním mam byť.. len som polozila otázku či sa to niekomu stalo poprípade ci to klape, ako sa k tomu postavili ľudia z okolia a nechcem tým povedať ze keď ľudia vravia že ooch aký je škaredý tak ho odkopnem lebo okolie tak vraví ale povedzme si úprimne nie je to nepríjemné keď ľudia tak rýpu.. ja nie som taká ze dávam na názory druhých.. vypočujem si ale aj tak sa riadim podľa seba.. fakt som tento príspevok vložila len na základe toho aby som si prečítala niečo o podobnej situácii
nenechaj sa ním zmanipulovať. čo o ňom vlastne vieš? to čo si napísala? ...trochu málo. muži milujú oblbovanie! len aby si nebola pre neho iba dalšia trofej.
Niajk ved sa nezapaja
dalsa pica zalozi temu a jebe na to
alebo je to vymyslene tak to je zufale