ahojte.. stalo sa vam to uz niekedy zeny alebo muzi ze ste sa zalubili do niekoho skaredeho? opisem svoju story teraz.. prišla som do zahraničia zabudnúť na svoj stroskotany dlhoročný vztah.. mala som pekného muza aj postavou aj na tvári ale nebola som s ním šťastná, nestaral sa o nas vztah, nechcel so mnou riešiť budúcnost absolútne tak to somnou radšej ukončil.. ludia vravia ze som pekná zena a muzi sa o mna zaujímajú ale ja som ten typ zeny ktorú muz velmi vzhľadom nezaujme ae skôr svojimi vlastnosťami... tak som teda odisla na leto do zahraničia k svojej známej aby som prišla na iné myšlienky a skúsila zabudnúť na tamteho.. ešte som tu.. a deje sa mi to tu a teraz.. nastúpila som tu do práce kde mi po niekoľkých dňoch ponúkli vo fabrike kde robím lepšiu pozíciu pri počítači.. povedala som okej prečo nie :) a vtedy prisla za mnou jedna kolegyna aj s tým muzom co tam pracuje aby mu ukázala koho bude zaucat na svoju pozíciu lebo on už mal ísť robiť niečo iné ale tiež tam kde som aj ja.. vravel ze od prvej chvíle ako ma uvidel bol zo mna hotový a to vam poviem ludia bola som oblečená v pracovnom odeve to jest plášť a siltovka na hlave teda videl len moju tvár postavu velmi nie ani nic ine ale ked som ho uvidela ja tak ma nezaujal ničím popravde.. viete ten prvý dojem.. je škaredý na tvári tak asi preto alebo neviem.. no a na druhý den som uz nastúpila na tu novú pozíciu a on ma zaucal niekoľko dní a ako. som ho tak postupne soznavala zistila som ze je to velmi super muz a aj dosť dobrý.. zavolal ma na prechádzku a ja som to prijala a odvtet sa casto stretávame.. zd je on zaľúbený do mna to viem ale uz cítim ze aa do toho dostávam aj ja.. velmi dobre sa mi s nim rozpráva, je zartovny a za každú srandu atd..jednoducho ma zaujal tým aky on je.. necakala som to ale je mi s ním fakt super.. problém je ze ja potom odchadzam späť na Slovensko este dokoncit posledný rok školy a neviem ako to bude ďalej ci by som tu potom po škole prišla alebo co.. ale je úplne odlišný od toho muza ktorého som mala predtým.. nieco také som u tamteho nezažila.. s tam tým som sa toľko nesmiala ako teraz s ním, ani sme nevedeli viesť také konverzácie.. stalo sa vam to uz niekedy ze vas naozaj ocaril muz nie pekný svojim vzhľadom ale svojou osobnosťou a on nevyzeral vôbec dobre?
zalubila som sa do skaredeho muza
A teraz ako ti tu máme my pomôcť ?
myslim ale ze vela tem je tu aj pravdivych. pokial clovek tym temam nevenuje zbytocne vela energie tak ak prispeje do nejakej vymyslenej nemusi ho to trapit. a nemyslim ze by sa na vzhlad muzov nehladelo. praveze dnes sa hladi celkom dost. ale vidam rozne pariky ktore posobia aspon z mojho pohladu vyzorovo teda dost nekompatibilne, aby to bolo povedane tak jemne. az sa cudujem, ale zaroven tesim ze ide to aj takto.
V dnešnej dobe sa už na to moc nehľadí najma u muža nie.
Mesačný princ veľmi veľa tém je tu vymyslených, ako príklad.
Aj tak si to v konečnom dôsledku rozhodnú oni,
V dnešnej dobe sa už na to moc nehľadí najma u muža nie.
Mesačný princ veľmi veľa tém je tu vymyslených, ako príklad.
Aj tak si to v konečnom dôsledku rozhodnú oni,
vsak hej. nikto nema patent na krasu. tiez milujem ked niekto sebaisto zahlasi ze ten alebo ta je skaredy/a. ale to nic nemeni na fakte ze dotycnej sa ten chlap jednoducho nepaci. subjektivne samozrejme. s tym sa asi moc urobit neda. ak ma ale niekto inu skusenost bude urcite dobre sa o nu podelit.
Škaredý človek nejestvuje. Jestvuje len náš subjektívny návod na to, čo je pekné. A krásu nám vštepujú, ako niečo súmerné a pravidelné.
Ale súhlasím s príspevkom pred mojím, že to nie je fér voči nemu a koniec koncov aj voči tebe. Návod nepotlačíš a určité sympatie musia vo vzťahu byť.
a nebolo by to ferove asi ani voci nemu.
ano stalo. ale ja sa riadim heslom ze pocity netreba potlacat a popierat ale ani netreba byt ich otrokom. treba sa ich naucit mat pod kontrolou. si ty panou svojich pocitov alebo nie ? takze ked ti nevyhovuje jeho vzhlad, nebude ti ani vo vztahu s nim. a to nebude robit dobrotu. aspon trochu by sa ti pacit mal. ak sa ti trochu paci aj ked nie je uplny sexos vtedy sa to da. pretoze ked lubis tak je to ine. ale ked sa ti vobec nepaci tak to je tazko. nemozes predsa samu seba nejak oblbovat tym ze to budes silit a budes dufat ze ono sa to nejak zmeni. samo sato, ti dvaja japonci.
takze nie neverim ze by to islo. akoze nevytrvaraju vztahy len krasni a sexy ludia. ale aspon nejaka iskra tam byt musi. raz darmo. takze nepodlahni a radsej si premysli ci do toho chces ist. a jeho zalubenost neriest. mozes ho taktne a citlivo odmetnut ale s ostatnym sa musi vysporiadat on.