nemôžem dostať menštruáciu,poradte prosím,ako ju privolať? už mešká

Príspevok v téme: nemôžem dostať menštruáciu,poradte prosím,ako ju privolať? už mešká
lilianka2456

ahojte ženy,

Mám 28 rokov, a zatiaľ od svojich 10 rokov mám presné krámy,
(vždy mám od 23 dňa do 29 )vždy dostanem. KAZDY MESIAC (môžem byť akokolvk chorá, mať stres, či jesť lieky, dostanem vždy)proste ja mam pravidelny cyklus.
Mám taký problémik menší, včera som mala mať pravidelný menzes.(včera bol 28 den), a nedostala som, v máji som brala ATB dva týždne, ktoré by vsak udajne nemali ovplyvnovať hormony, nedocitala som sa v letáku,po atb som mala v júni o 5 dní skor krámy, a teraz v júli som nedostala zatial.
tehotná byť nemôžem, mala som sex s kondomom a aj to sa partner neurobil.

O CO IDE? Je mi zle brutálne, hlava ma bolí už 5 dní, brucho,podbrušie, úplne krče mám, napína ma na zvracanie, točí sa hlava,bolia prsníky,som podráždená, totálne PMS mám,ako vždy, ale už pat dní a menzes vytúžený neprichádza :(
Nestresovala by som,ale mám kupenu už dovolenku pri mori o týžden presne, a musím dostať teda,čo najskôr. Ako tuto hnusnu situaáciu vyriesit?
Kedy mám ísť za gyndošom,aby predpísal vyvolávačku? PO koľkých dnoch od nedostania?SOm z toho v strašnom ohromujúcom strese, toto sa mi NIKDY nestalo. Lebo vždy došla nejako, raz meškala iba deň...Prosím dokedy mám ešte čakať ? čo mám podniknúť k tomu,aby som dostaal? Dala som si včera červené víno, aj som civčila, aj teplý kupel, a nič:(

6cb

Ale ja som sa držal vždy svojich rad.Ked ma boli a neprachádza tak idem k dr. Neviem čo tu stale trepe ta kycera ale mne v poho pichli a vždy som dostal krámy.Ty si dievča alebo muž-Kyčera.Robiš z toho kovbojku

6cb

No vidíš ta hnačka može aj byť od vína čo si dala všetko do seba?Prečo to ženy v klude neprespíte to je par dni.
Ked ťa boli a neprachádza tak choď k dr.

Bubliii

Mimochodom, ani na mňa nezaberá nič z tých overených prostriedkov :D môžem sa kúpať a nalievať vínom koľko chcem, vždy musím čakať na krámy. Je to normálne. Cyklus sa vekom mení, už to tu bolo povedané a je to pravda, keď si ja porovnám môj spred 10tich rokov je to 100 a 1, úplne iné PMS, bolesti, dĺžka.. ale tiež to nebolo zo dňa na deň, pomaly sa to menilo.. a o 10 rokov to bude zase inak. Tak možno sa aj tebe mení alebo je v tom iný faktor, na ktorý si nepomyslela. Stačí aj obyčajný stres.

Bubliii

A keby si aj dostala na dovolenke, tak čo? Svet sa nezrúti. Pár dní počkáš a môžeš sa kúpať, však ti to hádam netrvá celý týždeň. Alebo si dáš tampón a je vyriešené. Buď vďačná, že vôbec na nejakú dovolenku ideš, mnohí nemajú ani to.

Noelinka

Keby si mala 14 r pochopím tvoje správanie ale mas 28 ženská prebuď sa. Kedy si mala styk? Test mozes iba po 14 d urobiť :)

lilianka2456

test samozrejme negativny, vedela som,ze otehotnenie to byt nemoze,.....a bolest brucha stale.....aj hlavy.
dala som si teply kupel a zacvicila som si, baby, drzte palceky :( toto sa mi nepaci.

lilianka2456

no hold smola, teplý kúpeľ som si dala už pre dvoma dňami, cvičila som cviky na panvu, brucho, vypila som sedmičku červeného vína, dnes som mala už tri čaje alchemilky, takže neviem čo by som mala ešte spraviť:( nejde to, ako by som si predstavovať. začínam sa už báť, dnes zase cely deň nič...
bola som sa opýtat v lekárni, a povedala mi,že cyklus je obvykle aj kludne do 31.dna ,takze mam cas este do štvrtka, ak nič, tak musím k lekarovi, pre istotu som si vsak kupila test tehotensky,ale viem,ze nemoze byt pozitivny,to len pre istotu...aby som ho pripadne aj lekarovi ukazala..
druha vec ze zacinam uz stresovat na najvyssiu moznu mieru,
hlava ma bolí straše pichlavo, na grcanie mi je už pár dni, a rano mam neznesitelne bolesti brucha a podbrusia :( az na hnacku...co je to sakra...vzdy som mavala take jemnulinke bolesti pred kramami,tak PMS jasne, ale toto je uz moc...:( a tie chute..ach :(

lilianka2456

28 rokov je nejako extra veľa ? bože,ženy...to snad nemyslíte vážne, hádam len nemám menopauzu.:D
dnes som uz vypila alchemilku, tak snád to zabere.
Ale ktovie.
Ako ja sa o sea nebojím, mne je to jendo,len mi je to divne,a trapim sa kvoli odovlenke, je to letecky, neda sa to posunut ani zrusit, peniaze by mi nevratilia nechcem tam kramovat :(preto som taka na nervy z toho uz.