Pisem lebo som uz bez nadeje je to velka tragedia ked ma clovek 30kil nadvahu troska schudnem ale zacnem jest potom a vsetko je ako pted tym ako ajst pevnu volu a preco?Mama mi nechce dovolit liposukciu ale ja som uz zufala aspon 10kil chcem schudnut aby som nemala take brusisko ale js to nikdy nezvladnem som iba v depresiach kvpli tomu ze nemam praxcu a som.len doma cele je to chore
Ako schudnut
Pisala som naposledy v Aprily, rozhodla som sa teda skusit Prodietix. Po dvoch mesiacoch s programom Z4, som schudla 22kg!!!!!! Waaaaaa! Stastna prestastna. Momentalne sa uz 6 dni stravujem kasicky, avsak cloveku akosi prestanu chutit "hovadiny" ked uz sa vo svojom tele citi lepsie a nechce sa vratit, odporucam si tychto pribehov na nete precitat xy, dietu odporucam urcite, ziadne mrkvove, zelene a podobne diety, pripadne tabletky, nizkosacharidovka pre mna top :)
Skvely pribek kajapinc, urcite skusim, citala som o danej diete uz viac, ale velmi som sa bala prave chuti, a toho, ci to budem dokazat normalne zjest, no kamaratka mi to davala ochutnat a chut bola ok, no aj tak som sa do toho nepustila.. vahovo som na tom vsak rovnako ako ty "pred" a uz sa konecne k tomu dokopem, v stredu mi maju prist produkty :)
Tiez mam skusenost s prodietix, cca rok staru, dieta bola fajn, vraj odbvtedy este zlepsili chut vyrobkov, inak som drzala dva mesiace, dole 14kg, ciel bol 15, ale som spokojna.. to kilo uz som doklepla, tiez odporucim rada :)
Ahoj, ja som malal tiez andvahu cca 30 kg, tomu zodpovedala energicka vyrovnanost, straty nalady, stav pokozky a pod. Akoze skusila som toho xy predtym ako som sa dostala do finale. Citala som o dost dietach a viackrat som narazila na nizkosacharidovu dietu. Hlavne som sa chcela vyhnut jojo efektu a vela ludi pisalo, ze ho nezaznamenali aj pri schudnuti tolkych kilogramov ako som mala za ciel ja. Nakoniec som nasla asi tri firmy a rozhodla sa pre Prodietix (.sk) ak mozem napisat, neviem. Dieta financne pre mna nenarocna, kura trvala tri mesiace, dala som dole 26KG!!!!!!! Proste Za prvy mesiac 11 kg a dalsie dva pomenej, ale nechapala som. Jojo efket ziadny, zvysila sa mi urcite pozornost zmenou stravy a vycistila plet. No proste otocka o 180 stupnov, ak nie o 1800 :) Ale ako hovorim, predtym som vyskusala xy veci, no toto odporucam stale dookola stale. S inymi kurami od inych spolocnosti skusenost nemam, to sa neviem vyjadrit.
vyskusaj raw stravu, to je surova strava, viac info, plno clankov a receptov najdes na vegenskej stranke vitarian.sk
liposukcia ti nepomôže, tuk sa rýchlo vráti naspäť musíš upraviť jedálniček monikakomorasova.sk
Na chudnutie pomáha Psylium z lekárne. Acidofit - šumive tablety. Kysle uhorky - ta šťava a pohyb.
Judit19 mňa "romániky" nelákajú, alebo ešte inak povedané nemám záujem o "zábavky". Neviem ako to inak výstižnejšie slušne povedať.