Vysvetli mi niekto prosim, ako moze dospely clovek (podotykam zrely, ziadna puberta) otocit nazor na rodinu o 180 stupnov? Som uz stratena v situacii a neviem, co si mam mysliet. V skratke: rozisli sme sa s partnerom po 4 rokoch vztahu na dialku, pretoze ja som zacala temu spolocne byvanie, on povedal najskor "zatial nie", potom po par mesiacoch jasne "nie" plus sme si to vysvetlovali, ze byva sam uz dlhe roky a ziadnu zmenu nechce, a ze co sa tyka deti, uz po 40tke ma vyriesene v hlave, ze deti nechce. Tak som sa ho este snazila prehovarat, vraj si to rozmysli v klude. Rozmyslel, a odpoved bola ta ista - nie, ziadne spolocne byvanie ani rodina. Takze sme sa dohodli, ze rozchod. Ja uz som to v sebe spracovavala odvtedy, ako mi povedal, ze sa dalej neposunieme. No a on teraz, skoro mesiac po rozchode dosiel s tym, ze ci by som mu mohla dat este sancu, keby si to rozmyslel, ze chce mna naspat, ze mu chybam atd. A teda ze pristupi na moje - spolocne byvanie aj rodinu. No a toto mam ako chapat?? Podla mna ide len o to, ze to chce tak ako to bolo predtym, ziadnu rodinu. On je povaha konzervativna, doslova, ziadne prelietave myslienky, ze by chcel raz to, potom daco ine. Poradte, co dalej, hlavne chlapi, lebo tomuto obratu v chlapskej hlave vobec nerozumiem. Velke dakujem vsetkym!
po rozchode sa spamatal
Takto nejako sa zo zien stavaju slobodne mamicky. Naozaj neocakavaj, ze chlap co nechce deti zrazu ich chce. Kedze ma 40+ tak ak by ich chcel, uz ich ma davno... Hladaj inde, dobrych chlapov-ockov najdes vsade dostatok.
Aj ja mám taký istý názor ako Hehe.
po dlhom zvazovani povedal nie, teda deti nechce, ale kedze nechce byt ani bez teba, tak ti povedal, co chces pocut, takze scenar bude nasledovny, bud sa date dokopy a bude to zase natahovat, alebo sa date dokopy a ozaj budu tie deti, ale kedze ich nechce, tak to by som ti neradil.... ostatne moznosti maju 5 a menej percent
Ja mam 32, preto ta debata o detoch. Pre mna najvyssi cas. No a ved som spominala, ze zmatena som z neho, lebo on zmenil zrazu nazor, o to ide.
Megan , ty mas kolko rokov , ked tak strasne chces deti ? 25?
Tvoj ex to ma dobre v hlave zrovnane naco by plodil v 40 deti ?
Uz je stary aj choroby sa mozu u deti vyskytnut , on ochorie , nepostara sa o rodinu...atd
Nemysli len egoisticky na seba , ze ty chces mat deti , ale mysli na to ako sa budu mat tie deti , ci to nebude autista , teraz maju deti neskoro a potom sa cuduju ako pribuda autistov....stary otec aj matka dostanu chorobu a co potom ?
Zamysli sa , bud respektuj jeho zdravy rozum alebo chod do cavesu
Dakujem Ti, povedala som mu na to, ze reaguje teraz v tej depresii z rozchodu, ale podla mna po dlhsom case potvrdi tu prvu verziu, ze deti nechce. Akurat, ze takto trapi mna aj seba. Tiez to pre mna neni lahke, a myslim si to iste co si napisal aj Ty, ze po case by to bolo z jeho strany len nasilu a nebol by stastny ani on, ani ja (a pripadne deti).
No nechce ta stratit, lebo zistil, ze k tebe volaco citi, a nevie ta opustit len tak. Rozhodol sa teda, poddriadit sa podmienkam, ktore pozadujes. Nic dobre z toho ale necakaj. Ja by som ti doporucil rozchod, ale tak mam malo informacii. Ako muz by som ti povedal, ze nikdy by som toto neurobil, ked citim, ze nechcem rodinu a deti, tak by som si podla toho hladal partnerku, takto budu mat tie deti otca, ktory ich vlastne ani nechcel, len stratil sam seba, aby ta nestratil, a nebude dobrym otcom pre ne. Nemoze to fungovat. Taky je moj nazor (ako muza).