Vysvetli mi niekto prosim, ako moze dospely clovek (podotykam zrely, ziadna puberta) otocit nazor na rodinu o 180 stupnov? Som uz stratena v situacii a neviem, co si mam mysliet. V skratke: rozisli sme sa s partnerom po 4 rokoch vztahu na dialku, pretoze ja som zacala temu spolocne byvanie, on povedal najskor "zatial nie", potom po par mesiacoch jasne "nie" plus sme si to vysvetlovali, ze byva sam uz dlhe roky a ziadnu zmenu nechce, a ze co sa tyka deti, uz po 40tke ma vyriesene v hlave, ze deti nechce. Tak som sa ho este snazila prehovarat, vraj si to rozmysli v klude. Rozmyslel, a odpoved bola ta ista - nie, ziadne spolocne byvanie ani rodina. Takze sme sa dohodli, ze rozchod. Ja uz som to v sebe spracovavala odvtedy, ako mi povedal, ze sa dalej neposunieme. No a on teraz, skoro mesiac po rozchode dosiel s tym, ze ci by som mu mohla dat este sancu, keby si to rozmyslel, ze chce mna naspat, ze mu chybam atd. A teda ze pristupi na moje - spolocne byvanie aj rodinu. No a toto mam ako chapat?? Podla mna ide len o to, ze to chce tak ako to bolo predtym, ziadnu rodinu. On je povaha konzervativna, doslova, ziadne prelietave myslienky, ze by chcel raz to, potom daco ine. Poradte, co dalej, hlavne chlapi, lebo tomuto obratu v chlapskej hlave vobec nerozumiem. Velke dakujem vsetkym!
po rozchode sa spamatal
pošli ho preč, nejak to rozchodí......
asi budem používať túto
Aj ja som unavení. Stale musím prezívka meniť.
a poziadal ta aspon o ruku s tym, ze do roka a do dna svadba? lebo inak to vyzera tak, ako opisujes v zavere
nema to ziaden vyznam
Len vies,ak muz splodi potomka po 40tke,tak neviem ci bude mat dost energie na vychovu toho dietata. Nahanat a vychovavat dieta po 50tke nebude prave najlahsie a najlepsie riesenie. Prave v obdobi,ked dieta bude potrebovat najviac usmernit,bude otec uz pomaly v dochodkovom veku.
Plno ľudí je ktorí už sú unavený.
Ste normalni??
Ja poznam plnu ric styridsiatnikov patdesiatnikov ai ktori maju viac energie guraze zivotaschopnosti, zivotneho elanu a vitality nez mnohi dnesni 20tnici.
Teraz sa Kiskovi so zenou narodilo OK zdrave dieta. To davam iba ako najnovsi verejne znamy SK priklad. Lebo v realnom zivote je plno parov, ktori sa stavaju bezne rodicmi v takomto veku ak nie aj vo vyssom. A v zahranici je toho este viac.
Davno je prec doba, ze sa brali ludia v 20tke a rodili. Teraz sa najskor studuje pracuje cestuje uziva, spoznava svet, ai.
Chlap moze mat deti aj v 80tke. Kolko vela svetovo znamych hercov spevakov politikov sportovcov ai sa stali a stavaju rodicmi vo vysson veku?? Ved 40tka pre muza je nic. Aj pre zeny.
Si uvedomte, akeho veku sa dnes ludia dozivaju. Preco asi stale predlzuju vek do dochodku? Ak by pristupovala k tomuto pripadu iba statisticky, tak to jeho "dieta" by ho este v pohode malo k dispozicii ako rodica v 30-35r. A to sa medicina veda ai stale vyvijaju modernizuju. Umriet moze kludne aj mlady clovek. Ved kolko je takych pripadov? Viac kapu mladi nez starsi) A to teraz netocim o umrtnosti fakt starych ludi
Ved už ma 40 a uvedomuje si že je starší,a nemá toľko energie,kym sa to vychová 20 rokov to bude mať 60.
Niektorý už v takom veku chcú kluď, nevieme aký mal život....To nie je konzervatizmus ale zodpovednost-že nie je možno schopný v takom veku takéto náročne niečo.
Nemal rodinu predtým?
Asi ty si mladšia tak je pochopiťeľné že chceš.
Zaleži čo vam obom vyhovuje.Su aj taký ľudia že nebývajú spolu a sa stretavaju.
Nepoznáme ho to ty musíš veďieť.Spýtaj sa prečo zmenil názor.Asi ťa ma rad možno.Ustupil.
Možno niečo už má predtým prežité, a nechce komplikácie, lebo dieta to je väčšie tempo.Všetko by mudel meniť dieťa byvanie a čo ja viem, financie.To je už muž vo vyššom veku, ty zrejme nie.
Ono to takto byva že žena chce naplniť biologické hodiny ktoré jej tikaju.Dohodnite sa ak chcete.
Ved už ma 40 a uvedomuje si že je starší,a nemá toľko energie,kym sa to vychová 20 rokov to bude mať 60.
Niektorý už v takom veku chcú kluď, nevieme aký mal život....To nie je konzervatizmus ale zodpovednost-že nie je možno schopný v takom veku takéto náročne niečo.
Nemal rodinu predtým?
Asi ty si mladšia tak je pochopiťeľné že chceš.
Zaleži čo vam obom vyhovuje.Su aj taký ľudia že nebývajú spolu a sa stretavaju.
Nepoznáme ho to ty musíš veďieť.Spýtaj sa prečo zmenil názor.Asi ťa ma rad možno.Ustupil.
Možno niečo už má predtým prežité, a nechce komplikácie, lebo dieta to je väčšie tempo.Všetko by mudel meniť dieťa byvanie a čo ja viem, financie.To je už muž vo vyššom veku, ty zrejme nie.
Ono to takto byva že žena chce naplniť biologické hodiny ktoré jej tikaju.Dohodnite sa ak chcete.