Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otec podvádza mamu

Marosko-n

Myslíš si ,že budeš iná, po 30-40- tke tiež budeš muža od seba odháňať a chudák celý život dre na rodinu a má odmenu, žena oň nestojí, to len hlúpi Slováci takto trpia !!
A duchovný k tomu pomáhajú aj ku rozvodovostí manželstiev, aj ku homosexualite !!

Fikus paprikus

Ja by som to povedala,tvoja mama ma pravo to vedieť... ak jej to nepovies,pricinujes sa k niecomu,co je nespravne. Divadielko tvojho otca a tvoje,smutne.

analyze

rodicov je v takomto pripade vzdy dobre riadne zanalyzovat, aby clovek vedel akemu typu partnerov sa ma v buducnosti celkom vyhybat, inak by si prirodzene vybral takeho ako je jeho rodic

buluboli

A Ako viete že má 2O?
Neanalyzujte rodičov, možno je to prechodné alebo zle niečo pochopila-asi pri tom vykričaní nereagoval.Potvrdil jej to. Nevieme ko sa to dozvedela.
Mamu by možno porazilo netreba jej to povedať.

buluboli

A Ako viete že má 2O?
Neanalyzujte rodičov, možno je to prechodné alebo zle niečo pochopila-asi pri tom vykričaní nereagoval.Potvrdil jej to. Nevieme ko sa to dozvedela.
Mamu by možno porazilo netreba jej to povedať.

kafe

ak jej to povedať nechceš, tak jej to nehovor. Ty si vyber "riešenie" pri ktorom sa cítiš dobre a čo sa stalo/deje viac nerozoberaj, nenos to v sebe, týka sa to tvojich rodičov, nie teba. Rodičia ti dopriali pekné detstvo, máš zázemie, nezomiera ani jeden z nich, stále sú tu obaja pre teba. Sústreď sa viac na seba, vytiahni bike a choď sa zničiť na pol dňa niekde ďaleko.
To že si nevidela rodičov poriadne sa hádať je síce pekné, ale je to málo. Videla si ich smiať sa spolu, trávia nejako spoločne svoj čas okrem domácnosti a spálne? To, čo si ty svojimi detskými očami videla, že ste dobrá rodina, môže z pohľadu dospelého vyzerať úúúúplne inak.

Pozri, takéto veci sa stávajú niekedy preto, aby si obe strany uvedomili, že robia niečo zle, aby zistili koľko veľa toho majú a môžu stratiť, že potrebujú vo svojom živote niečo zmeniť... alebo jednoducho si dvaja ľudia prestali rozumieť a to pekné viac už medzi nimi neni. Myslíš, že vo vašej rodine bola láska? Nevyzerali rodičia skôr ako spolubývajúci? Neber to tak, že si dostala facku, lebo teraz sa niečo v rodine posralo. A čo tých 20 rokov predtým, to ti je málo? Mala si krásne detsvo, ak jediné na čo chceš myslieť je prešľap, ktorý tatik teraz spravil a cítiť sa zničene, lebo vaša rodina (alebo ilúzia peknej rodiny) je v ruinách, je to škoda, nikomu tým nepomôžeš, len sa zbytočne budeš zožierať a ničiť samu seba. Ale prehliadať cca 20 v pohode rokov a sústrediť sa na jednu chybu... Porozprávaj sa s otcom, spýtaj sa ho či sa chce rozviesť, vyventiluj svoj hnev a zlosť - ponadávaj otcovi najhoršie ako vieš, a potom to pusť z hlavy. Nedrž to v sebe. Hlavu hore, nádych výdych, zvládneš to.

jojo97

ja by som nehovoril mame. može sa to samo napraviť tato si uvedomí-nevieme či ma to veľké dieťa pravdivé pramene. čo ju vlastne do toho to riešiť, zrejme je už rozumnejšie väčšie.
Na linku týrania nemusí volať.To sa týka rodičov,Ale zostať pokojná. Nevieme bližšie a zakladatelka nechce viac povedať.Može sa obrátit na odborníka cez portál ked chce pohľad.Tam sú linky.
Ale keď je vymyslená téma, zanikne.

jojo97

ja by som nehovoril mame. može sa to samo napraviť tato si uvedomí-nevieme či ma to veľké dieťa pravdivé pramene. čo ju vlastne do toho to riešiť, zrejme je už rozumnejšie väčšie.
Na linku týrania nemusí volať.To sa týka rodičov,Ale zostať pokojná. Nevieme bližšie a zakladatelka nechce viac povedať.Može sa obrátit na odborníka cez portál ked chce pohľad.Tam sú linky.
Ale keď je vymyslená téma, zanikne.

Tjvp

Sorry, ale poniektori tu píšete svoje filozofické žvásty o ktoré nik nemá záujem a sú úplne od veci., vaše analyzovanie a pod., sedíte doma na riti a píšete na fórum štvrť dňa, to ste iste úspešní ľudia a potom sa čudujete, že ste neschopní chlapi, keď bývate ešte s rodičmi jak dementi a vykrikujete, aké sú ženy, pýtate sa na ich vek, vy sami ste pozadu a nejdete schopní mat vlastný spokojný život a tu idete polemizovať a radiť ženám Vám nejebe?