Zistila som to pred par dnami. Som si tym 100% ista, otcovi som to hned vykricala, ale mama nic nevie. Mne je uplne na vracanie a na nic ine nemyslim, ale nejde tu o mna. Mam jej to povedat? A ako?..prosim poradte mi
Otec podvádza mamu
A si si istá, že matka otca nepodvádza ? Pri ženských je to totiž vysoko nepravdepodobné, tak radšej vopred nehádž špinu len na otca.
mama o tom urcite vie
Mame nič nehovor.Nech si to vyriešia oni.Ty sa venuj sebe, asi tam máte kľud-zatiaľ.
Možno to je kolegyna z práce-riešia prac. problém,alebo niekto-to možu aj po praci.
Venuj sa hlavne sebe a nemysli na to zatiaľ-to si musí vyriešiť otec.
Povedala si mu to ,že je to zlé a vadí ti to ,a že sa bojíš-mal by to zobrať na vedomie ak je to pravda.
Nevieme koľko maš rokov-treba si vyplniť čas napr s kamaratkou-ktora stoji pri tebe-a svojimi vecami.dospelí by si to mali vyriešiť
Vieš určite že to je pravda?Povedz otcovi-potrebuješ jeho podporu nech sa ti venuje aj mama.:(Ty si dôležitejšia ako dospelí
stacia mi dve-tri prispevky s vasim nazorom a tato tema moze upadnut do zabudnutia, nemam naladu sa o tom rozpisovat a vyvolavat emocie, na to su tu ine temy
dalsia vymyslena tema na rozputanie emocii, ale toto je v slovenskych domacnostiach uplne prirodzene, takze nula bodov
a ano dospeli, prizeraju sa tomu aj vase deti, deti nie su slepe, pretoze ostrost zraku nesuvisi s ich nizkou telesnou vyskou