Chcem sa zabiť

Príspevok v téme: Chcem sa zabiť
mmimma

Ahojte, všetci čo sa toto rozhodnete prečítať.
Mám šestnásť rokov a chcem sa zabiť.Nie nenechal ma chalan a ani som sa s nikým nepohádala. Trvá to už nejakú dobu. Mám pocit, že do tohto sveta nepatrím a občas mám pocit, že nemôžem dýchať.
Stále, ale hľadám nejaké veci vďaka, ktorým bude svet pre mňa lepší.
Ak s tým niekto máte nejaké skúsenosti alebo rady, prosím napíšte mi.
Ďakujem za prečítanie.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Guga12

dobreuz, teoreticky kebyže žijeme my dvaja v jednej rodine ako muž a žena, tak by som kvôli Tebe začala chodiť do kostola. Bola by to zábava vypočuť si kázeň v kostole a jej opak potom od Teba. Ale Ty za to nemôžeš. NIe je dôležité, či má človek 60 rokov, ako bude mať čochvíľa môj ocko, či 20 alebo 13. Dôležité je, kto čomu vo svete verí. Ja verím, že na svete existuje láska. Ľúbim moju mamu, a nemyslím si, že polovica ľudstva existuje iba kvôli tomu, aby tá druhá polovica mohla mať sex. A kto má takéto názory v jednej veci, toho treba brať s rezervou už vo všetkom.
V každom prípade poznám mojích rodičov oveľa dlhšie ako Ty, ktorý ich ani nepoznáš. Nespomínam si, že by mi klamali, verím im viac než Tebe.

Tomas12345

Anonym222 :

A aké máš bolesti ? Co ti ich spôsobuje ?

dobreuz666 :

Druhý svet existuje. Teda aj ked to nemôžem povedať so 100% istotou, predsa všask existujú náznaky ktoré tomu dosvedčuju. Daj si do google alebo youtube "testimonies of heaven" alebo "man in heaven" a nájdeš tam vyše stovku svedectiev ludí - evanjelikov ktorí mali tieto zážitky a rozhodli sa nám podať o nich svedectvo. Jedno z mojich najoblubenejsich vypráv aní je od krestanského evanjelického misionára Percyho Colleta - www.youtube.com

ahjajjaj

Guga12, či existuje druhý svet alebo nie, je otázka viery. Tvoji rodičia Ti povedali ako povedali, lebo veria a dobreuz tomu neverí.

Anonym222

Ja mam 23 a chcem žiť. A mam dosť zdravotnich problemou a niekedy uz nevladzem. Ale zabit sa to nikdi. Nepremislaj nad samovrazdou viem očom pisem. Ja mam kazdy den hrozne bolesti. Rodina namna kasle ale nad takimto som nikdi nepremislala. Mam dve male deticki tie mi dodavaju silu kolko razi uz nevladzem pozrem sa na ne a idem dalej su moj zivot. Nemas kamaratou ?alebo si pohadana s rodičmi ? Neboj ono sa vsetko da do poriadku len prosim nemysli na take hluposti. Celi zivot mas pred sebou

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Guga12

Existuje, rodičia mi povedali. Mám tam dvoch bratov, ktorí sa narodili o 11 rokov skôr než ja v 6. mesiaci tehotenstva. Ocko povedal, že keby ostali nažive trpeli by, lebo neboli tak vyvinutí ešte, a že tam im je lepšie, aspoň sa netrápia.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Guga12

ja som už tiež rozmýšľala nad tým, že sa zabijem. Veľa ľudí hovorí, že keď ho niečo bolí, hlina to vytlačí. A že tam to bude lepšie. Tak by som sa rada pozrela, ako to tam je, a či je fakt lepšie. Nie preto, že tu by to bolo zle, ale zato by som sa poobzerala aký je ten druhý svet.
Ale: Ja nechcem umrieť. Ja to tam len chcem vidieť. A to sa dá len keď umriem. A keď umriem, nedá sa vrátiť. Navyše umieranie asi fyzicky bolí tak veľmi veľmi, že to človek nevydrží a vtedy umrie. Tak potom až tak zvedavá radšej nie som, lebo neznášam fyzickú bolesť. Nechcem ani, aby boli zo mňa iní ľudia smutní. Vyčítali by si, že toto a hento a nepomohli mi. Čerta starého. To len ja som bola tak zvedavá. Alebo to len ja som si nepomohla.
Takže sa radšej nechcem zabiť, lebo tým by som ublížila aj sebe, aj mojej rodine, aj mojím kamarátkam. A na tom druhom svete sa asi nedá premávať na kolieskových a tam je všetko také iné....asi aj nudné.