Celý život bez priateľky

Príspevok v téme: Celý život bez priateľky
Kontrol0r

Čítal som tu veľa príspevkov kde niekto plakal nad tým, že nikdy nemal dievča, že je to o vzhľade a o osude a podobné hlúposti.

Je mi 22 a dievča som taktiež nemal, pred pár rokmi som zavítal na tento portál a tiež som tu vyplakával. Tento stav sa nijako nezmenil doteraz a tak sa poďme pozrieť pravde do očí a nájdime príčiny.

Dôvod je prostý: Neschopnosť zaujať opačné pohlavie, ( alebo akékoľvek pohlavie :D.)
Čo je za tým? Chorobná hanblivosť, pocit že ty holku nemôžeš mať (Prečo práve teba by chcela?)
[Nízke Sebavedomie]

Čo s tým? Dosť ťažké a pre niekoho neriešiteľné, (Je nutné opustiť komfortnú zónu)
Asi najjednoduchšie je pokúsiť sa začleniť do komunity (Turistika, Fotografovanie, Horolezectvo, bicyklovanie, geocaching alebo akýkoľvek šport a podobne)
V komunite sa zoznámiť s ľuďmi a trénovať komunikáciu.

Najhoršie je upadnúť do stavu nenávisti voči tomu čo nám chýba. Nasleduje nekonečné sťažovanie a plakanie nad danou situáciou a začarovaný kruh.

Recept? Dvihnúť si spoločenské sebavedomie (Cvičenie, vzdelanie, šport, kariera)

Ja som ešte len niekde na začiatku: hľadám komunitu ale pokroky sú zatiaľ malé.

Ďalšia vec je tvrdá ale je nutné to priznať: Pri ťažkej forme tohoto problému si človek sám neporadí a je nutné vyhľadať pomoc u psychiatra. No je to tiež veľmi ťažký krok a tiež som sa k nemu ešte neodhodlal.

V určitej fáze života si človek musí priznať, že preto aby daný stav zmenil musí niečo zásadne urobiť. Niekedy ale prevláda lenivosť, chorobná hanblivosť, depresia, nenávisť, závisť, ľutovanie seba samého. Tieto veci je niekedy ťažké zmeniť a preto človek ostáva ďalšie roky sám a nič sa nemení.

Teraz si už dokážem priznať príčiny, prečo som nikdy dievča nemal, je ale otázne kedy súčasným progresom nejakú získam :)

NacoPrezivka

Ja lutujem ze som zacal so zenami. vezme ti to zivot. Mozes brat ako pozehnanie ze nemas skusenostzi s babami ak nemas :)

Sloniecko

Jeffoo
maximalne suhlasim s tym, co si napisal. Aj ja som velmi stastny za to, ze mam po svojom boku uzasnu zenu, ktoru lubim a ktora lubi mna.
Nejde len o fyzicku rozkos, ale o ten pocit, ze tu je niekto, kto pri tebe bude stat v dobrom aj zlom, kto si ta vzdy vypocuje, kto si robi o teba starosti, ked ti nie je dobre, ked si chory tak sa o teba stara.
Niekto, s kym vsetko mozete robit spolu, planovat buducnost atd.
Toto je najhlavnejsia vec u mna. Tie ostatne fyzicke veci su sice uzasne, ale nie su na prvom mieste.

Jeffoo

Poslednú dobu si ja ovedomujem že frajerka nie je vzduch že by sa bez nej nedalo dýchať/žiť. Je smutné že veľa ľudí myslí iba na sex a popritom im uteká skutočná podstata vzťahu ktorá sa nazýva pomoc, radosť, spoločné výlety, a hlave to že sa ľúbime. Je dnes už celkom nemožné nájsť ženu ktorá má hodnoty v hlave urovnané. Skutočné hodnoty, a nie tie hodnoty ktoré ľudia a drbnutá spoločnosť urobili hodnotami. A pokiaľ si myslíte že sex je skutočná hodnota, tak ste podľa mňa len opice bez rozumu. Inak to nazvať neviem, pokiaľ ste nadržaný máte ruku. Myslím si že vaša nadržanosť nestojí za ľudský život a toto si veľa ľudí neuvedomuje. Dobre nehal som sa troška uniesť.

Raz si myslím že príde baba ktorá si ťa bude vážiť takého aký si a bude ťa ľúbiť. Treba len hľadať, alebo počkať. Alebo sa jednoducho naučiť žiť bez toho. A keď prestaneš hľadať to čo si tak veľmi chcel vtedy to príde. Pokiaľ si skutočne chýba frajerka ku šťastiu konaj, skús sa začať rozprávať s ľuďmi. Aj keď možno nie hneď s babami v tvojom veku ale skúšaj, a odnauč sa byť introvert. Chce to tréning ale dá sa to, chce to len čas, a tvoju trpezlivosť.

Tutenstein_xD

Ty dokonca vieš, koľko ja masturbujem ? Aha počkať, však ty vieš všetko, čo som si to ja vlastne myslel. Ďakujeme ešte všetci za tvoju informáciu, ako ty nemasturbuješ. Všetkých to veľmi zaujíma. Škoda slov na teba, Prajem ti príjemný zvyšok dňa.

pp

Podľa mna baby nezaujímas preto, lebo nie si atraktívny a nevieš sa obliecť, odprezentovat. Vizuálne ich proste nezaujímas. Skus sa na seba pozrieť a sebakriticky zhodnotiť svoje možnosti. Potom ries sebavedomie atd a to pride ruka v ruke s tym ze sa začneš mat rád.

Tutenstein_xD

Masturbácia je činnosť, ktorú vykonávajú ako ženy, tak aj chlapi. Je to bežná vec, ktorá patrí do života, rovnako ako sex, takže neviem o čo si sa teraz snažil.

Tutenstein_xD

To bude tým, že nie som zakomplexovaný chudáčik ako ty. V mladom veku som dostal náklonnosť od viacerých báb s ktorými som nejaký čas chodil. Mal som kamarátky na základnej aj strednej škole. Ako kamaráti sme chodil neustále von, či už baby alebo chalani. Nemal som problém komunikovať s babami či už na verejnosti alebo cez internet. Preto viem, že sú ženy aj také, aj také a vedia ponúknuť chlapovi veľa, tak isto, ako vie chlap veľa ponúknuť žene.

Ty buď ale naďalej šťastný so svojou pravou rukou až do konca života. To bude tvoja frajerka aj manželka, ktorá ti nikdy nepovie nie ;) Tak či tak, ty nevieš ponúknuť žene nič, okrem tých svojich neustálych drístov.