Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Celý život bez priateľky

Príspevok v téme: Celý život bez priateľky
Kontrol0r

Čítal som tu veľa príspevkov kde niekto plakal nad tým, že nikdy nemal dievča, že je to o vzhľade a o osude a podobné hlúposti.

Je mi 22 a dievča som taktiež nemal, pred pár rokmi som zavítal na tento portál a tiež som tu vyplakával. Tento stav sa nijako nezmenil doteraz a tak sa poďme pozrieť pravde do očí a nájdime príčiny.

Dôvod je prostý: Neschopnosť zaujať opačné pohlavie, ( alebo akékoľvek pohlavie :D.)
Čo je za tým? Chorobná hanblivosť, pocit že ty holku nemôžeš mať (Prečo práve teba by chcela?)
[Nízke Sebavedomie]

Čo s tým? Dosť ťažké a pre niekoho neriešiteľné, (Je nutné opustiť komfortnú zónu)
Asi najjednoduchšie je pokúsiť sa začleniť do komunity (Turistika, Fotografovanie, Horolezectvo, bicyklovanie, geocaching alebo akýkoľvek šport a podobne)
V komunite sa zoznámiť s ľuďmi a trénovať komunikáciu.

Najhoršie je upadnúť do stavu nenávisti voči tomu čo nám chýba. Nasleduje nekonečné sťažovanie a plakanie nad danou situáciou a začarovaný kruh.

Recept? Dvihnúť si spoločenské sebavedomie (Cvičenie, vzdelanie, šport, kariera)

Ja som ešte len niekde na začiatku: hľadám komunitu ale pokroky sú zatiaľ malé.

Ďalšia vec je tvrdá ale je nutné to priznať: Pri ťažkej forme tohoto problému si človek sám neporadí a je nutné vyhľadať pomoc u psychiatra. No je to tiež veľmi ťažký krok a tiež som sa k nemu ešte neodhodlal.

V určitej fáze života si človek musí priznať, že preto aby daný stav zmenil musí niečo zásadne urobiť. Niekedy ale prevláda lenivosť, chorobná hanblivosť, depresia, nenávisť, závisť, ľutovanie seba samého. Tieto veci je niekedy ťažké zmeniť a preto človek ostáva ďalšie roky sám a nič sa nemení.

Teraz si už dokážem priznať príčiny, prečo som nikdy dievča nemal, je ale otázne kedy súčasným progresom nejakú získam :)

Tutenstein_xD

dobreuz áno, viem, že sem nechodí. Preto som napísal, čo sa tak zastavil po dlhšom čase. Jemu nebol venovaný celý príspevok, len posledný odstavec. Keby vieš čítať s porozumením, tak vieš, že ostatok bol venovaný ľuďom, ktorí sú rovnako zakomplexovaní voči ženám ako ty a píšu to isté, že žena nemá čo ponúknuť mužovi a iné kecy, takže na budúce ak budeš chcieť reagovať na mňa, tak si to poriadne prečítaj.

momentik

kontrolor, strasne moc to analyzujes. kasli na rozbory, chod do fitka, budes sa dobre citit, niekde pri vode sa prihovor nejakej babe a uvidis. mozno voda je zly napad, a napadne ta lepsi teren, ale hlavne sa neboj.

Tutenstein_xD

Tvrdiť, že žena alebo ženy brzdia rozvoj osobnosti nejakého chlapa a že mu do života nič nedajú, je len tvrdenie človeka, ktorý je doteraz sám, nikdy nezažil vzťah a možno nikdy nemal ani jednu kamarátku s ktorou by vybehol na kávu. Ďalšou možnosťou je, že natrafil na tie nesprávne a vždy to skončilo rozchodom alebo má celkovo zlé vzťahy so ženami. To, že ženy nedajú nič chlapovi do života, je názor zakomplexovaného človeka.

Ďalej bolo spomenuté, že niektorí chlapi majú ženu len na sex. Keď to tak obom vyhovuje, tak nevidím žiadny problém, keď si dopredu stanovia, že to bude len o sexe a kamarátstve. Problém je to hlavne v tedy, ak spolu spávajú aj každý deň a on ju len zbytočne ťahá za nos, aj keď dopredu vie, že by dotyčnou nikdy nič nechcel mať a takéto "puto" mu vyhovuje. V tedy je to u mňa obyčajný chudák, ktorý nemá chrbtovú kosť a žiadnu úctu k ženám. Ženy vedia byť často naivné a myslia si, že od sexu to prejde k niečomu hlbšiemu a začne sa rozvíjať láska a spoločný vzťah.

Ďalej je tu viacej chlapov, ktorí má na ženy jednostranný pohľad. Chlap so zdravou mysľou nikdy nehádže všetky ženy do jedného vreca. Tak, ako vidí dobré ženy, tak vidí aj tie zlé. Nikdy nemá jednostranné myslenie voči ženám, a tak, ako vie povedať, že existujú milujúce ženy, ktoré vedia dať chlapovi do života mnoho, tak vidí mrchy, ktoré vedia skôr ten život chlapovi pekne posra_ť. Ak má niektorý chlap jednostranné myslenie voči ženám, tak je to len zakomplexovaný chudák, ktorý sa nevie očividne vyrovnať s nejakou životnou "porážkou", ktorá sa týka žien.

Kontrol0r prekvapuje ma, že si sa sem zastavil po dlhšom čase. Písal si, že si mal jedného večera sex, po ktorom sa ti otvorili oči a začal si vnímať veci, ktoré si dovtedy nevnímal. Písal si, že si sa začal stretávať so svojou kamarátkou s ktorou chodíte na výlety a dokonca si o ňu prejavil záujem, ako si to predtým nikdy nespravil. Ak sa smiem spýtať, ako to je teraz ? Ako si žiješ ? :)

Zuzka8

Ahoj kontrol0r,podla mňa sa nedá jednoznačne povedať, že je to na psychiatra. Záleží ešte na iných veciach. ... Kľudne môže stačiť psychológ, ktorý uvidí veci z iného uhla a nebude používať nejaké podivné postupy na liečbu.

Dúfam, že nemáš taký názor, že pre každý jeden problém, alebo komplex problémov, Ti pomôže liek. Skúšky patria do života. A treba rozlysit skusku a chorobu. Čo môže trvať.

FIK

Ked som bola v Londyne, jeden 20r cernoch nabehol za takou 20r blondinkou v minisukni akoze kockou- ze das mi svoje cislo? Ona, ze nie a bolo vybavene...A to nebol ani krasavec.Oni to maju ako mantru- das mi cislo sa pytaju hocikoho

FIK

A neni ten tvoj zaujem len predstierany? Muz dobyvatel - mozno toto ti chyba.Sedis na stolicke a cakas, ze najkrajsie dievca v meste ti zatelefonuje.Mozes dostat par odpisov, ked sa odhodlas a budes balit, ale je mozne ze baba ta aj na 3x odmietne, kym zvoli ist na rande s tebou. Neviem preco je to tak, len vysloveny krasavci sko AlainDelon, Brad Pitt alebo Enrico Iglesias maju frontu pred dverami. Ide o to, ci necakas, ze zena spravi prvy krok, to sa este branis obrannymi mechanizmami ju uplne odzbrojis. Ja som sa postavila vedla muza, do kt.som bola zamilovana, nenapadne som kukala jeho smerom ale neoslovila by som ho, ani keby sa na hlavu postavil.To on musel vycitit, ze ho chcem ist spravit prvy krok pozvat ma na rande, kym som mu nepadla do narucia.Len mi tak cele telo vybrovalo, ked sa usmial na mna.A to este Demitrova manzelka hovorila, ze totalne bola do Demitru buchnuta a ked isiel oslovil ju este mu na just odpovedala, ze nie, nechce ho a to sa uz triasla na stretnutie s nim ;)