Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Celý život bez priateľky

Príspevok v téme: Celý život bez priateľky
Kontrol0r

Čítal som tu veľa príspevkov kde niekto plakal nad tým, že nikdy nemal dievča, že je to o vzhľade a o osude a podobné hlúposti.

Je mi 22 a dievča som taktiež nemal, pred pár rokmi som zavítal na tento portál a tiež som tu vyplakával. Tento stav sa nijako nezmenil doteraz a tak sa poďme pozrieť pravde do očí a nájdime príčiny.

Dôvod je prostý: Neschopnosť zaujať opačné pohlavie, ( alebo akékoľvek pohlavie :D.)
Čo je za tým? Chorobná hanblivosť, pocit že ty holku nemôžeš mať (Prečo práve teba by chcela?)
[Nízke Sebavedomie]

Čo s tým? Dosť ťažké a pre niekoho neriešiteľné, (Je nutné opustiť komfortnú zónu)
Asi najjednoduchšie je pokúsiť sa začleniť do komunity (Turistika, Fotografovanie, Horolezectvo, bicyklovanie, geocaching alebo akýkoľvek šport a podobne)
V komunite sa zoznámiť s ľuďmi a trénovať komunikáciu.

Najhoršie je upadnúť do stavu nenávisti voči tomu čo nám chýba. Nasleduje nekonečné sťažovanie a plakanie nad danou situáciou a začarovaný kruh.

Recept? Dvihnúť si spoločenské sebavedomie (Cvičenie, vzdelanie, šport, kariera)

Ja som ešte len niekde na začiatku: hľadám komunitu ale pokroky sú zatiaľ malé.

Ďalšia vec je tvrdá ale je nutné to priznať: Pri ťažkej forme tohoto problému si človek sám neporadí a je nutné vyhľadať pomoc u psychiatra. No je to tiež veľmi ťažký krok a tiež som sa k nemu ešte neodhodlal.

V určitej fáze života si človek musí priznať, že preto aby daný stav zmenil musí niečo zásadne urobiť. Niekedy ale prevláda lenivosť, chorobná hanblivosť, depresia, nenávisť, závisť, ľutovanie seba samého. Tieto veci je niekedy ťažké zmeniť a preto človek ostáva ďalšie roky sám a nič sa nemení.

Teraz si už dokážem priznať príčiny, prečo som nikdy dievča nemal, je ale otázne kedy súčasným progresom nejakú získam :)

neexistuje

samozrejme nie predstierany ci cisto zdvorilostny....toto robia aj ini muzi, ktori sa zoznamuju krizom-krazom, cize nicim vynimocne

neexistuje

ja volajak neverim, ze cloveku moze chybat niekto, kto neexistuje ci zatial v jeho zivote nie je pritomny

ak skusa vselico mozne na vsetky strany (nadvazuje vztahy so zenami), tak sa tiez nema pre co divit, ze ziadna sa nezacne chytat, lebo neciti vylucny zaujem a zena musi citit obrovsky zaujem, aby ju to oslovilo, nic vlazneho, na to kasle

Mesačný princ

Kontrol0r - a keď už by boli tie tvoje pocity zdieľané, čo by si robil s tou dievčinou? Išli by ste na druhú horu?

Ono je to tak, čo človek nemá, to mu chýba. No človek nemôže mať všetko a treba si dobre premyslieť svoje priania.

Kontrol0r

Áno môžem žiť osamote slobodný a plnohodnotný život. Ale stále tomu bude niečo chýbať. Človek od prírody túži zdieľať príjemné chvíle s niekym blízkym. Nejde to potlačiť, to zdravý človek nedokáže. Ak človek je dlhodobo sám začne sa správať egoisticky.

Proste mi chýba dievča ku ktorému by som sa mohol na vrchole hory pritúliť a zdieľať s ňou ten pocit voľnosti.

vscr

Len toto ta trápi?
Toto je v tvojom veku najdoležitejšie, ešte si mladý.čakaj, alebo chod do ineho prostredia ked sa chceš spoznal.
Chceš priatelku alebo sex? Kamaratky su všade, aj kamarati, možeš sa kamaratit so zvieratkom, s pani dochodkynou deťmi atd, čo len chceš. Venuj sa tomu čo ťa baví a nepozeraj čo má ten druhý.
pokiaľ maš problémy s tym tak sprcha a sport, to utlmí. a nepozerať romantické filmy-psychologické, užívaj si život

vscr

Len toto ta trápi?
Toto je v tvojom veku najdoležitejšie, ešte si mladý.čakaj, alebo chod do ineho prostredia ked sa chceš spoznal.
Chceš priatelku alebo sex? Kamaratky su všade, aj kamarati, možeš sa kamaratit so zvieratkom, s pani dochodkynou deťmi atd, čo len chceš. Venuj sa tomu čo ťa baví a nepozeraj čo má ten druhý.
pokiaľ maš problémy s tym tak sprcha a sport, to utlmí. a nepozerať romantické filmy-psychologické, užívaj si život

MakcuPikcuNaPicu

Kontrol0r .......mne je už skoro 25 a som na tom podobne ...navyše sme sa presťahovali do iného mesta, kde nikoho nepoznám a aj nejako komunikáciu s dievčatami som obmedzil ...trošku upadám do depiek, že tu nikoho nepoznám, nemám s kým ísť na pivo a žijem medzi 4 stenami :(