prosim vas,poradte niekto.strasne ma bolia nohy,cele lytka a akoby boli opuchnute.Su akoby strpnute,ale uz to trva dlhsie.bolest v lytkach,tazko sa chodi.ja sa malo hybem.nohy si vykladam ,ale uz to ani nepomaha.niekedy mavam aj krce v nohach,busenie srdca,pocit na odpadnutie.lytka su hrube a stuhnute.nohy stuhnute,aj ruky.co to je?dakujem
Bolest noh..
prave som si nasla nieco o cievach cez google,ale normalne sa to bojim citat.dala som si vit.c,normalne sa bojim.dufam ze to nie je nic vazne.trosku to uz prechadza,myslim.mozem si nejako pomoct,a co mi asi budu robit lekari neviete?HAK neberiem,s oblickami..to neviem,ani o krc.zilach neviem.
neberies HAK?
nemas problemy s oblickami?
vnutorne krcove zily?
ethel,ja si myslim,ze ta chrbtica to ,ale neviem,asi nebude,co presne s tymi cievami prosim?trpnu mi obe,ale zda a mi,ze lava o trochu viac.(ja som totiz pred par rokmi mala take,aj mam cervene bodky na nohach,bola som s tym aj hospitalizova,ale v podstate mi tam nic nezistili,zevraj mi praskaju cievy,len aby som sa nenamahala,nohy vykladala,brala vit c..atd)Neprikladala som tomu nijaky extra vyznam.V podstate ani neviem,co to znamena.Bolo to davno.S tym by to mohlo mat suvis skor,zacina ma boliet uz aj hlava,no zbohom:).. Alternativa-myslim,ze sa zhorsuje,pretoze aj krce mam castejsie.A aka je liecba takychto ochoreni?dakujem vam velmi pekne!
No, tu nase rady nebudu stacit...takto cez PC by to mohol byt napr. zapal zil. V kazdom pripade odporucam ist k lekarovi, hlavne ked to trva uz dlhsie a zhorsuje sa.
magne b6 je magnézium s vitamínom b6...
kúpiš v lekárni..
Ak ťa bolí len jedna noha,mohla by to byť tá chrbtica,ale aj cievy...
no viac ma boli lave lytko,ale neviem,ci je to z chrbtice.a co je ten magne b6?uz par dni je to intenzivne.je to neprijemne,nemalo by to byt nic vazne ze?a nohy aj ruky studene.je to taka zvlastna bolest,taka palciva a trva to uz viac dni.dakujem vam
možno by pomohol aj magne b6
nemas to nahodou z chrbtice? ak je zaseknuty nerv v krizovej oblasti, bolest vyzaruje do lytka. ale vacsinou len do jedneho.