caute. rovno k veci. poznam jednu babu viem ze to medzi nami vzdy iskrilo ale nikdy nic nebolo lebo som respektoval ze dakoho ma. ona vyzerala ze odo mna caka reakciu a aj ostatni ludia okolo mi casto hovorili urob nieco, vzdy nas nejak spajali, alebo chceli spojit, ci co. ze vsak co ze niekoho ma na to sa vyser. ja mam ale svoje zasady takze som nic neurobil a nikdy som si ani nebol isty ci by naozaj so mnou nieco chcela a vymenila by toho frajera za mna. no ale uz pol roka nie sme v kontakte lebo ja uz nie som v prostredi kde sme mali moznost v kontakte byt.
takze chyba mi a dost. mam jej napisat, vyznat city ? myslite ze by ju taky citovy vylev vystrasil alebo znechutil ? alebo na to mam ist nejak opatrne a zdlhavo. lebo to sa mi vobec nechce, volajake obkecavacky a chodit okolo horucej kase.
vyznat jej lasku ??
noa co z toho
no neodpisal som jej. ale preco. no lebo mam zasady. kazdy si pod zasadou predstavy moralne zasady. nie nejedna sa o moralnu cistotu. jedna sa o sebauctu. nie som tak zufaly aby som to skusal na zadanu babu ktora stale ostava s tym svojim co tiez o niecom asi vypoveda. navyse ma o mna zaujem ina osoba a hlavne je nezadana.
a odporucam to aj ostatnym ak nie ste zufalci.
Tak uz jej to konecne napis a nenatahuj to!
Daj vediet ako to dopadlo!
ja to mám najlepšie nič som nikdy neprepásol pretože ma nikdy žiadna naozaj úprimne nechcela. iba ak tak sa nejaka zabavila flirtovaním aby si dokazovala že je sexy. nič viac. som škaredý ale svojim spôsobom je to vlastne výhoda :-DD nič iné mi ani neostáva. na druhej strane som slobodnejší a nie som pod tlakom niekoho chcieť a snažiť sa a hory kvôli niekomu prenášať len aby som zapôsobil. žijem pre seba a dá sa aj tak :-D a ked človek sleduje okolie tak zistí že pekných ludí je dosť ale väčšinou sú nudní, hlúpy, do seba zahladení. takže ked to tak sledujem žiadne terno s tými ludmi, o vela neprichádzam a jedna nahá kunda na zásun štastie v živote nespraví.
98w4,
teba mal asi tatko utriet do treniek. Lepsie by urobil.
chllp .. mrochta je tvoja mater blbecek!! ako vies ze by isla s hocikym?? sudis podla svojej matery ci manzelky? ty chudak retardovany!
Zas ked si vybrala ineho, tak o teba velmi nestala. Islo jej asi len o to aby sa jej kamaratky neposmievali, ze je sama. Neslo jej o konkretneho muza. Isla by s hocikym. Urcite by som jej nic nepisal, ani nedaval najavo. Taku mrochtu zozenies hocikedy. Takych je tu na Slovensku vacsina.
po pol roku ti stále chýba??? Waw..
ako mne keď nejaká babenka zmizne z dohľadu tak o pol roka si na ňu už asi ani nespomeniem... ale každý sa s rozchodom vyrovnávame po svojom..
a niečo mi vysvetli, čo pre teba znamená pojem "medzi nami to vždy iskrilo"
ako iskrilo? Čo to znamená?
a keď si už spomenul to "chodenie okolo horúcej kaše" tak potom môžem dodať "kto zaváha, nežere"
adios
www.youtube.com
Lolka vsak toto je to.
a co berem to cele s nadhladom. mozno jej nieco napisem a zariadim sa podla toho aka bude jej reakcia. ziadne vylevy o laske a natlaky a neviem co. a vodit za nos sa neneham urcite.
a diky za reakcie. kludne ked niekto chce este nech prispeje nejakym napadom. urcite sa vratim a precitam a ked budem vediet tak zareagujem.
a ked ne tak ne