Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyznat jej lasku ??

Príspevok v téme: vyznat jej lasku ??
janci23

caute. rovno k veci. poznam jednu babu viem ze to medzi nami vzdy iskrilo ale nikdy nic nebolo lebo som respektoval ze dakoho ma. ona vyzerala ze odo mna caka reakciu a aj ostatni ludia okolo mi casto hovorili urob nieco, vzdy nas nejak spajali, alebo chceli spojit, ci co. ze vsak co ze niekoho ma na to sa vyser. ja mam ale svoje zasady takze som nic neurobil a nikdy som si ani nebol isty ci by naozaj so mnou nieco chcela a vymenila by toho frajera za mna. no ale uz pol roka nie sme v kontakte lebo ja uz nie som v prostredi kde sme mali moznost v kontakte byt.
takze chyba mi a dost. mam jej napisat, vyznat city ? myslite ze by ju taky citovy vylev vystrasil alebo znechutil ? alebo na to mam ist nejak opatrne a zdlhavo. lebo to sa mi vobec nechce, volajake obkecavacky a chodit okolo horucej kase.

vaporwave

pavel, ale on pise ze to medzi nimi vzdy iskrilo :)

a prečo más také zásady?

ved nemusis jej hned nieco vyznavat, najprv ju pozvi na daky drink, alebo tak nejako, kde sa da v klude rozpravat..

pavel y

Nerob to. Ženská ťa len vysmeje a začne ťa pred ostatnými ženskými (dievčatami) ohovárať, zatiaľčo ty budeš sklamaný a znechutený. Ženskej sa netreba vtierať. Keď nedáva jasné signály, ktoré by nasvedčovali jej záujmu, ser na ňu, nemáš predsa rontgenové oči.

Mesačný princ

Zdĺhavo na takéto niečo už ísť nemôžeš. Robil si to doteraz. Podľa mňa pokaziť nemôžeš nič. Buď sa budeš trápiť, alebo sa tvoje problémy vyriešia.

Choď do toho, ja si myslím, že to je to naj, čo môžeš v danom momente robiť.