caute. rovno k veci. poznam jednu babu viem ze to medzi nami vzdy iskrilo ale nikdy nic nebolo lebo som respektoval ze dakoho ma. ona vyzerala ze odo mna caka reakciu a aj ostatni ludia okolo mi casto hovorili urob nieco, vzdy nas nejak spajali, alebo chceli spojit, ci co. ze vsak co ze niekoho ma na to sa vyser. ja mam ale svoje zasady takze som nic neurobil a nikdy som si ani nebol isty ci by naozaj so mnou nieco chcela a vymenila by toho frajera za mna. no ale uz pol roka nie sme v kontakte lebo ja uz nie som v prostredi kde sme mali moznost v kontakte byt.
takze chyba mi a dost. mam jej napisat, vyznat city ? myslite ze by ju taky citovy vylev vystrasil alebo znechutil ? alebo na to mam ist nejak opatrne a zdlhavo. lebo to sa mi vobec nechce, volajake obkecavacky a chodit okolo horucej kase.
vyznat jej lasku ??
Ked si mal svoje zasady doposial tak ich maj aj teraz. Ak je s frajerom tak hrozne nespokojna tak nech sa s nim rozide a potom si mozte nieco zacat. Ale nikto nie je dokonaly a aj jej frajer moze mat nejake plusy i minusy a asi tie plusy prevazuju ked je s nim. Ty mas urcite tiez nielen plusy. Ak by svojho frajera kvoli tebe nechala, nikdy by si si nemohol byt isty ci neskor zas nestretne niekoho s kym im to bude iskrit a teba odkopne ak o nu prejavi zaujem.
Okolie a srdce ti nasepkavalo jedno ale tvoj strach vyhral sam si si na vine ale sanca je tu stale...
Aj tak sú to všetko len
www.youtube.com
Uz vtedy ti davala najavo ze ma v tom jasno, uz si svojho chlapa vybrala-teba! Dobre ti hovorili ze urob nieco, ak ju chces ... je jedno koho mala, k tebe ju to tiahlo viac, ale kedze si neurobil nic, dostala spatnu vazbu od teba-zena to berie ako odmietnutie a nezaujem o nu. Nechapem o akej laske pises. Keby si nejaku citil nepytal by si sa tu predsa. A nemas co stratit to je fakt, uz si mozno stratil, ale bola to vlastne tvoja volba.
Uz vtedy ti davala najavo ze ma v tom jasno, uz si svojho chlapa vybrala-teba! Dobre ti hovorili ze urob nieco, ak ju chces ... je jedno koho mala, k tebe ju to tiahlo viac, ale kedze si neurobil nic, dostala spatnu vazbu od teba-zena to berie ako odmietnutie a nezaujem o nu. Nechapem o akej laske pises. Keby si nejaku citil nepytal by si sa tu predsa. A nemas co stratit to je fakt, uz si mozno stratil, ale bola to vlastne tvoja volba.
Ahoj Janci. Princ ma pravdu. Nemas co stratit. Ale ja by som (kedze pol roka nic o sebe neviete, vselico sa zatial mohlo stat /rozchod ai/ a mozno si aj ona za ten cas uvedomila, ze jej chybas rovnako ako ona tebe, tak by jej iba napisala ze budes vtedy a vtedy tam a tam (mesto kde ste sa prv vidavali, kde zije) a ci by nesla s tebou na kavu ci zmrzlinu
Proste z toho budes mudrejsi. Ak sa bude chciet s tebou stretnut - je to signal ze si jej neni lahostajny. A kludne jej tam povedz co mas na srdci. Pripadne az po stretku, uvidis, ako bude stretko prebiehat a ci to co si/ste citili vtedy tam bude aj teraz, stale
Možno mu to hovoria nejaké spoločné "kamarátky", ktoré sa chcú zabavať na jeho sklamaní pri odmietnutí.
*oprava: nie vsetci ale niektori
pavel, hlavne ze píse, že vsetci naookolo " aj ostatni ludia okolo mi casto hovorili urob nieco, vzdy nas nejak spajali, alebo chceli spojit,"
To si zrejme autor len namýšľa, pretože je zaľúbený, pod vplývom hormónov, no skutočnosť môže byť iná...