to ste mi teda moc nepomohli :D tak aspoň rozsah nejaký cenový by ste nevedeli povedať?
Na stres najviac zaberá masáž a vírivka
stoji sama :D na zemi podotykam :D :D ty sa asi pytas skor na cenu nie? to fakt rozne zalezi od toho ci chces kvalitu alebo ti staci len taka ak nafukovaci bazenik, co je podla mna zbytocne. ked proste chces virivku tak investuj trosku, oplati sa to
zalezi od toho aku si prajes... ci by si chcela normalnu alebo iba taku nejaku nafukovaciu a tak...je vela moznosti vo vela cenovych kategoriach...pri cene nejde len o to pre kolko je sauna ludi....
prosím vás keď sa tu bavíte o tých vírivkách, tak čo stojí taká vírivka ja neviem pre štyri osoby?
ale neboj sa, nic sme nerozbili :D :D a party silvestrovska dopadla uplne bohovsky, videli sme dokonca este aj niekoho ohnostroj z dediny a my sme sa vyvalovali vo virivke so sampanskym, bolo to mega. teraz ked su taketo mrazy a ideme sa cez vikend prejst do hory a potom sa tam mozem zohriat, to je najlepsi pocit
to myslis vazne? :D :D dufam, ze ju nerozbijete ked vas bude tolko... to by bola poriadna skoda...
tesime sa velmi, uz sme pozvali asi 20 ludi, tak dufam, ze sa tam nejako prestriedame a nebudeme sa musiet pobit o miesto :D :D
fuha...tak to budete mat riadne party potom tam :D... a vy mate tiez henten model?...som nevedela, ze je to u nas take rozsirene...normalne mam nutkanie si kupit nejaku mensiu zahradku aby sme tam mohli grilovat alebo mavat posedenia a mat tam virivku...
Masáž a sauna je zase naša osvedčená kombinácia. A na čo ešte nedám dopustiť je B-komplex kombinovaný s Horčíkom. Pozor len na to aký horčík, určite nie Oxid horečnatý, ale citrát horečnatý alebo bisglicinát horečnatý! Pre zrovnanie - citrát horečnatý má 90% účinnosť, bisglicinát horečnatý 80% a oxid horečnatý pribline 4%. A ten sa nachádza vo väčšine nekvalitných vyživových doplnkoch.
My ešte teraz riešime nejaké úpravy tej vírivky, k tej našej sunspa afrodite sa dá ešte dokúpiť led repro s mp3 konektorom takže sme sa rohodli, že aj to si dokúpime nech to už máme komplet :D Som zvedavá ak to dopadne keď prvý krát prídu nejaký priatelia na návštevu :D
Potrebujete si za krátky čas oddýchnuť a načerpať nové sily? Vyskúšajte nový trend – wellness turistiku, ktorú si dopraje čoraz viac Slovákov.