fakt? ...tak to som rada, ze som pomohla...uzite si to :D
Na stres najviac zaberá masáž a vírivka
to uz je vsetko vybavene, buduci tyzden nam ju dovezu takze som uplne nadseny, myslel som si, ze to bude trvat ovela dlhsie, takze silvestrovska party tento rok bude isto u nas :D
vies co pytala som sa jej na to, ze ako dlho trvalo kym im to doviezli a vravela, ze pokial ju maju este na sklade tak je to iba na dohode...vraj ti ten pan bude volat aby ste sa dohodli kedy sa moze doviest...predpokladam teda, ze ti uz odvtedy aj volal :D
wellness je veru paradny liek na vsetko! Vcera sme akurat boli a dnes sa citim ako znovuzrodena:-):-)
vdaka za pomoc a ochotu, idem ju teda objednat. nam presne taka pre max 4 osoby uplne staci. bol by som rad ak by stihla j do vianoc prist aby sme to mohli mat ako darcek
Som nevedela, ze sa mojho navrhu tak chytite :D Ale dobre, som rada, ze som teda pomohla a ze budete mat doma virivku, riadne sa zrelaxujte. Keby som ja mala taku moznost tak si tiez hned jednu zadovazim :D
jasne, ved som ti to aj zistovala...takze maju tu sunspa virivku model je to vraj afrodita pre 3 - 4 osoby ako som ti uz pisala :)....vraj odkedy ju maju ani nikam nechodivaju cez vikend, len si tam "zalezu", zoberu si vinko alebo sampanske a su tam aj cely vecer :D... ach fakt keby mam moznost toto mat doma tak nevaham asi ani sekundu :D
diki, pozriem si to ale bol by som radsej keby si mi to zistila presne, ktoru maju a aj to co som sa pytal pred tym, teda ci s nou nemaju nejake problemy a tak
S miestom nie je vôbec problém, my máme veľký dvor a aj terasu takže niekde by sme ju už pichli aby bola pod strechou kvôli daždu a tak :) Už som to ukazovala aj môjmu chlapovi a ten sa toho celkom chytil, že možno by sme aj do toho šli
hej to je vyhoda ak mas doma dost miesta na to aby si si ju mohla kupit domov...ja take stastie nemam bohuzial ale tak uz som sa dohodla s tou kolegynou ked nam o tom povedala, ze niekedy cez vikend prideme :D :D...
jasne spytam sa... neviem ci ti to pomoze zatial ale viem, ze hovorila, ze maju tu pre 3 - 4 osoby, neviem ci je tam takych viac alebo len jedna, treba pozriet...
Potrebujete si za krátky čas oddýchnuť a načerpať nové sily? Vyskúšajte nový trend – wellness turistiku, ktorú si dopraje čoraz viac Slovákov.