Na stres najviac zaberá masáž a vírivka

modzo

cau opytas sa kolegyne prosim ta, ktoru presne maju? my tiez chceme teraz kupovat virivku, ze si dame taky spolocny darcek a vyberame teraz tak by som sa len spytal, ze ci nemaju nejake problemy s nou, ci je ovladanie v pohodicke a tak

envelin

Ďakujem pekne za tip, pozriem si to. Najprv som si povedala, že to nebude úplne pre mňa ale čím ďalej tým viac si začínam hovoriť, že by to mohlo byť super :D Mať takú vírivku doma to je celkom výhoda, fakt človek nemusí nikam ísť, je to relax najlepší. Budem nad tým isto premýšľať ešte

lubby

to mas rozne fakt...zalezi to od toho aku presne si predstavujes ty alebo teda aj polovicka...my sme sa akurat nedavno o tom bavili s kolegynami v praci a jedna ma dokonca doma saunu, vtedy mi vravela, ze oni ju maju odtialto www.virivky-jacuzzi.eu ....tam mas mensie, vacsie, drahsie, lacnejsie, uz si len vybrat :) je to na vas...vravela, ze akoze pozerali viacero obchodov aj na nete ale aj kamenne a nakoniec vybrali odtialto a ze dobre...

envelin

Nad tým som pravdupovediac ani nerozmýšľala...Akože bolo by to asi dobré, že by sme mohli do nej vhupnúť kedy chceme a mať taký svoj kľud, to je pravda. Len vôbec neviem čo to obnáša mať takú vírivku doma :/ A v akej cenovej kategórii sa to pohybuje?

lubby

sa to teraz celkom tak rozmohlo, ze si ludia kupuju taketo veci domov...aj sauny som napriklad videla, ze vela ludi teraz berie ale odkedy zacali predavat aj tie nafukovacie virivky detto...ale zase na druhej strane pokial teda chces mat sukromie pri takychto cinostiach a si si ista, ze by ste to vyuzivali casto tak je to idealne riesenie...

wudia

Neviem ci je to niekde "zabudnute". Ak by take nieco bolo tak by to asi moc dlho nevydrzalo v prevadzke lebo by sa im to neoplatilo. Ak chces mat niekde sukromie tak sa bud da v niektorych spa za to priplatit alebo si kupte svoju saunu domov a mate svaty pokoj. Nemusite riesit cudzich ludi

envelin

Zdravím, prosím vás viete mi niekto poradiť kde sa oplatí ísť na takýto wellness? Hlavne mi ide o vírivku, tam si oddýchnem najviac...Trenčín a okolie najlepšie...Len nie Trenčianske teplice tam býva hrozne veľa ľudí...Niekde je to také zabudnuté by som povedala aby tam mal človek aj trošku súkromia :)

jozef66

Ak by ste chceli vírivku do domu davajte si pozor pri kupe, nie vsetko, co je na trhu, chcete mat aj doma...aky je rozdiel medzi kvalitnou virivkou a virivkou sa dozviete tu:

www.virivky-swimspa.sk