Zdravim, moja frajerka je veriaca a chce az sex po svatbe. Nerad by som ju nechal, ale chyba mi to, nasli by ste si na mojom mieste milenku? Alebo radsej jej to povedat a najst si inu?
Rozchod a milenka..
velke HÁ O rímsku päťku N O
tak je to spravne
Rico, ak robis prieskum, tak z tohto tu sa nedozvies ani velke Há rimskupäťku v o, preto vacsina statistik nestoji za nic, tak ako i tvojich diplomovych prac na podobne temy
vidim, ze v dnesnej dobe vysoskoskolaci premyslat uz sami nevedia
Ved ten autor prisevku uz ani neodpoveda. Tak sa nevzrusujte kvoli blbeckovi, co uz ani nevie,ze sem pisalo.
Krestanske dievca si najde rovnocenneho partnera a tentok uz ma inu, a aj zabudol, ze nejaku mal alebo ze hlada.
A uz ho nema? Tvoja uzka skatula mu ho odfikla? :))
Ano sex je dolezity,v manzelstve az nevyhnutny. Ale nie,ze s niekolkymi partnermi pred tym,tam sa mi akosi vyznam slova prava laska vytraca. Tych pytonov nemyslim,ze je az tak vela :)
FIKFIK ak sa vie zena vzrusit od vasne tak do nej vlezie aj pyton viem to podla seba
Priatel ho mal na trochu sirsieho a ja zase vysoka chuda ale v panve uzka ale tak ma vedel vzrusit ze som dostatocne zvlhla a sup ho tam. Nebol problem lebo som po nom velmi tuzila a milovala ho. Skor mal problem ho zo mna dostat von lebo som ho nechcela pustit ci skor moja vaginka ho nechcela pustit :-DDD
FIKFIK ak sa vie zena vzrusit od vasne tak do nej vlezie aj pyton viem to podla seba
Priatel ho mal na trochu sirsieho a ja zase vysoka chuda ale v panve uzka ale tak ma vedel vzrusit ze som dostatocne zvlhla a sup ho tam. Nebol problem lebo som po nom velmi tuzila a milovala ho. Skor mal problem ho zo mna dostat von lebo som ho nechcela pustit ci skor moja vaginka ho nechcela pustit :-DDD
Ak on ma pytona a ona uzku skatulu cista laska im velmi nepomoze
Osobne si nemyslím, žeby si 2 ľudia , ktorí chcú mať sex až po svadbe nesadli a nerozumieli v tejto oblasti. Veď keď je to čistá láska z oboch strán a vedia , že chcú byť spolu do konca života a byt (žiť) jeden pre druhého, tak také milovanie musí byť niečo nádherné, úžasné a nenahraditeľné , čo si mnohí ľudia nevedia ani predstaviť. A mnohí to nikdy ani nezažijú.
Dôležité však je aby to tak obaja mali "nastavené" v hlave, nie že jeden chce po svadbe (zvyčajne dievča) a druhý rýchlo svadbu, aby som mal(a) , to co nemám.
V minulosti boli svadby po pár mesiacoch ako sa dvaja poznali (niekedy týždne), takže to je neporovnateľne s dnešnou dobou. Áno tie manželstva síce trvali až do smrti, ale boli o ničom, plne nervov , ženy trpeli alkoholikov , navzájom si nerozumeli atď. (Netvrdím že každé jedno, nepoznám všetky manželstva sveta) ale veľa takých bolo, ako píšem.
Fikfik nevšímaj si ju, to bude nejaká fúria