Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod a milenka..

junak

Pripadne mi napis o akych intimnych problemoch si pocula,ze sa manzelstva kvoli nim rozpadaju. Partneri sa ako vo vsetkom aj v sexe zladzuju,niekomu to trva dlhsie,niekomu kratsie. Ale ak obaja do toho idu s tym,ze chcu byt jeden pre druheho darom,nie len nejake bezduche uspokojenie sa,tak nechapem preco by sa mali kvoli tomu opustat.

junak

Treba rozlisovat krestan a krestan. Na Slovensku su na papieri vsetci krestania,v realnom zivote je ich uz prilis malo najma takych,ktori maju ozajstny vztah s Bohom. Nemyslim,ze syndrom tyranej zeny sa tyka len veriacich zien,pretoze tyrane zeny celkovo ci su veriace,neveriace maju problem sa odputat od svojho muza. Velakrat zlyha vyber partnera,kedy v case kedy by sa mali riesit povahove crty,spolocne ciele,hodnoty sa riesi sex. Nemyslim,ze naozaj veriaci muz by udrel svoju zenu. Ak som reagoval prilis utocne,tak sa ospravedlnujem,ale uz ma vytacaju nazory,ze si to treba skusit pred svadbou. Co je clovek nejaky tovar,ze si ho vyskusam,pasuje,nepasuje,idem dalej? Mas jedneho partnera,ale zrejme nebude tvoj jediny,inak by si nemala potrebu,tak velmi pretlacat nazor,ze je potrebne si partnera "vyskusat."
A odkial mas to,ze veriaci,ktori vydrzali do svadby maju v manzelstve intimne problemy? Napisem ti este raz co v predchadzajucom prispevku,ze je statisticky dokazane,ze vacsina parov sa rozchadza kvoli rodielnym povaham,zivotnym cielom a pod. a nie kvoli sexu. A skutocne veriaci,ktori vydrzali do svadby a su si jedini maju este lepsi sexualny zivot ako ti co vystriedali partnerov. Vsetko su to overene fakty,len media a ludia,ktori nepoznaju aj inu cestu budu pretlacat taketo nazory. Zase zopakujem,pozri sa na dnesne vztahy,zda sa ti v poriadku co sa deje? Boh tam urcite nie je,ale sex uz ano.Poznam vela krestanskych nadhernych rodin, kde prekonali naozaj tazke veci choroby a pod. a prave preto,ze maju Boha v srdci bojovali o svoje manzelstva a su stale spolu a nezutekali ako sa to robi dnes.

MEDULIENKA7

Trivium3-..Dobre hovoríš..a tupka Junak- nepochopí.o čom sa tu hovorí. Niektorí velmi veriaci keď majú v manželstve intimne problémy ,nech..s pozehnanim boha,treba ich pozametať pod koberec,tváriť sa akí sú šťastní spolu,v nedeľu do kostola ist,potom sa dobre doma povadiť,aj ženu zbiť,,ked nechce manželka,tak si nájde milenku,,a takto žijú kolkí.Ti ostatní,čo nemajú milenky, sa v zlosti potom vyvrsuje na žene,vytrieska ju,a ide sa napiť.potomsa ide sa vyspovedať do kostola z hriechov...Veď pánboh odpustí.

MEDULIENKA7

Junak- ty tu láskavo neosočuj nikoho,
Sa tu nenavážaj,ty mňa vôbec nepoznáš,tak akým právom píšeš takéto bludy????
Ja mám partnera jedného a nemám potrebu iných.,jasnééé? Ty si mimo...zrejme trpiš dákym komplexom,keď takto píšeš.
Kde žiješ?v 16 tom storočí?Asi,,alebo s hlavou v piesku strčenou?
Ja netvrdím,že to bude práve ich prípad.
Ten príklad rozvedenych manželstiev som uviedla preto,lebo to reálne tak v živote chodí,a býva často rozpadom manželstva.Ako vedia,či si budú posvadbe vyhovovať,a kto im dá záruku...po svadbe,že im to bude v posteli klapať? Ty si zrejme tupý ,ked toto nevieš pochopiť !

trivium3

junak....ale prečo spolu potom vydržia?! no lebo tak silno veriaci to berú tak že to MUSÍ byť navždy, nech aj nie sú šťastní tak sa radšej budú do konca života modliť miesto toho aby niečo robili...a zo žien, ktoré sú týrané, tak ktoré najviac ostávajú s mužom aj napriek tomu???!! hlavne tie silno veriace...proste takto veriaci ľudia to majú v hlave inak usporiadané, preto majú nízku rozvodovosť, ostanú spolu nech aj nie sú šťastní, hlavne nech poslúchajú "pána boha"

junak

A ked to niekomu v posteli neklape,tak prave preto,ze uz kazdy z partnerov mal pred tym v posteli dalsich 10. Potom porovnavaju sex s byvalymi a nedokazu sa uz takto odovzdat iba jednemu partnerovi a teda nenastava dostatocne uspokojenie. A potom sa len podvadzaju,rozchadzaju a neviem co este.

junak

A kto to akoze zazil,ze sa rozvadzali kvoli tomu,ze im to v posteli neklape? Jasny priklad toho,ze si hladas Medulienka 7 zamienky na striedanie sexualnych partnerov. Podla statistik sa z krestanskych manzelstiev,ktore to vydrzali do svadby rozpadla len male percento. A rozpadli sa kvoli rozdielnej povahe. A manzelstva kde sexovali uz pred svadbou a obaja partneri vystriedali uz niekolko sexualnych partnerov sa rozpadaju jedna radost. Ved sa pozrite na mnozstvo rozvodov v dnesnej dobe. A vsetci spia medzi sebou ako zvierata,ale uz nikto nevidi,ze to je jeden z dovodov,ze sa manzelstva rozpadaju . Namiesto toho si hladaju take trapne zamienky ako ty.

MEDULIENKA7

Tak,,ako hovorí Mesačný princ....::ani ja tu niektorých ľudí nepochopím.
Moje nervy,,v 21. storočí aby ľudia ešte toto riešili..Kvôli viere.Och,,slepá viera niektorých ľudí,čo sú schopní si držať celibát až do svadby,a po svadbe zistia...Že im to spolu v posteli tak neklape,ze môžu robiť,čo chcú,proste si nevyhovujú a nasleduje rozvod...Mnohí to tak zažili...A tu je potom kde tá ich viera?