Zdravim, moja frajerka je veriaca a chce az sex po svatbe. Nerad by som ju nechal, ale chyba mi to, nasli by ste si na mojom mieste milenku? Alebo radsej jej to povedat a najst si inu?
Rozchod a milenka..
Rico, ak ozaj milujes svoju priatelku tak jej neber jej vieru. Ty nepoznas masturbaciu???? Mas ruky tak ich pouzivaj. Aj tak si kazdy jeden z vas honi. Uvolnis si tym to napatie v nohaviciach.
To dievca sa chce len presvedcit ci s nou nechodis len pre sex. Lebo dnes vela mladych muzov si najdu dievca a hned nanho zacnu tlacit aby bol sex. Ak sa dievca podvoli uz ju beru len ako babiku na uspokojenie ked treba a ked ich omrzi vymenia za iny objekt.
Vela z vas si nachadza partnerky len kvoli sexu a mi nehovor ze nie. Len o vyprazdnenie guli vam ide. A ze vraj laska. Sex je za tym nic ine.
Inac ja pochadzam z velmi silno katolickej rodiny. Keby tu sestra citala moj komentar, tak sa so mnou preto pohada.
Pytas sa nas? Ty musis vediet. Je to aj trosku riziko, mozete zistit az potom, ze sa nezhodnete.
Pokojne si hľadaj inú. Aj tak je to na 99,9% len klasická ženská, ktorá ťa skôr či neskôr podvedie a postupne ťa bude len využívať ako zdroj prijmu peňazí. Takto ťa len skryvaním sa za vieru oberá o drahocenný čas, ktorý by si mohol využiť podľa svojich predstáv...
Rico a ako by si to bral ty, ak by si napr. ty nemohol a ona chcela a teda jej riesenim by bolo najst si milenca :)? Ako by si sa citil :)?
(zamerne nepisem, ze ak by si nechcel, pretoze je mi jasne, ze vam nerobi problem sa kvoli sexu vyspat s hocikym, a pamatam, ze ked som bola v minulosti na zoznamke, tak niektori snad cakali, ze ked su ochotni zaplatit mi mineralku, tak snad mam s nimi odpochodovat k najblizsej posteli a rozdat si to s nimi, proste hnus).
Urcite sa s nou o tom porozpravaj a ked nenajdete riesenie, tak sa rozidte. Obaja aspon budete mat nasledne sancu najst si niekoho podla vasich predstav, niekoho s rovnakymi zivotnymi nazormi...
v podstate je je uplne jedno co spravis alebo nespravis, bo ide cisto o tvoju interakciu s nou, takze sa to neudeje bez jej suhlasu alebo nesuhlasu
ak vsak nevies nic predvidat, dosledky tvojich cinov ta ci uz prijemne alebo neprijemne prekvapia
V prvom rade nechapem naco sa davas dokopy s veriacim dievcatom,ked ty sam zrejme taky nie si. O co ti islo? Laskavo pre jej dobro sa s nou rozijd,ako si hladat milenku alebo zeby si ju nedajboze priviedol do hriechu. Lebo zrejme vy manzelia nikdy nebudete a ona by si to nedopustila. Ale sa len potvrdzuje,ze je doba sebcov a kazdy mysli len na seba. A to ako rozmyslal je chore..ze jej nepovedat a hladat si milenku. Trocha sa nad sebou zamysli.
Rozchod . Jednoznačne.
Ona nie je dievča pre teba a ty nie si muž pre ňu.
Chybu ste urobili už obaja na začiatku - prečo ste sa dávali dokopy keď ste z dvoch rozdielnych svetov ? Veď musel si vedieť už na začiatku ako to má usporiadané v hlave.
Toto je fatalna chyba vo viacerých vzťahoch. Potom majú len baby zlé skúsenosti .
A prepáč, ale to že uvažujes o milenke nie je pekne , (áno viem fyzické potreby, chápem ) ale uvedom si, že v konečnom dôsledku ublizis priateľke -ak sa raz to dozvie a aj keby sa nikdy nedozvedela - bude to zozierat teba.