Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozchod a milenka..

ahojblbko

Rico, ak ozaj milujes svoju priatelku tak jej neber jej vieru. Ty nepoznas masturbaciu???? Mas ruky tak ich pouzivaj. Aj tak si kazdy jeden z vas honi. Uvolnis si tym to napatie v nohaviciach.
To dievca sa chce len presvedcit ci s nou nechodis len pre sex. Lebo dnes vela mladych muzov si najdu dievca a hned nanho zacnu tlacit aby bol sex. Ak sa dievca podvoli uz ju beru len ako babiku na uspokojenie ked treba a ked ich omrzi vymenia za iny objekt.
Vela z vas si nachadza partnerky len kvoli sexu a mi nehovor ze nie. Len o vyprazdnenie guli vam ide. A ze vraj laska. Sex je za tym nic ine.

Mila UK

Inac ja pochadzam z velmi silno katolickej rodiny. Keby tu sestra citala moj komentar, tak sa so mnou preto pohada.

pavel y

Pokojne si hľadaj inú. Aj tak je to na 99,9% len klasická ženská, ktorá ťa skôr či neskôr podvedie a postupne ťa bude len využívať ako zdroj prijmu peňazí. Takto ťa len skryvaním sa za vieru oberá o drahocenný čas, ktorý by si mohol využiť podľa svojich predstáv...

tweetie

Rico a ako by si to bral ty, ak by si napr. ty nemohol a ona chcela a teda jej riesenim by bolo najst si milenca :)? Ako by si sa citil :)?
(zamerne nepisem, ze ak by si nechcel, pretoze je mi jasne, ze vam nerobi problem sa kvoli sexu vyspat s hocikym, a pamatam, ze ked som bola v minulosti na zoznamke, tak niektori snad cakali, ze ked su ochotni zaplatit mi mineralku, tak snad mam s nimi odpochodovat k najblizsej posteli a rozdat si to s nimi, proste hnus).
Urcite sa s nou o tom porozpravaj a ked nenajdete riesenie, tak sa rozidte. Obaja aspon budete mat nasledne sancu najst si niekoho podla vasich predstav, niekoho s rovnakymi zivotnymi nazormi...

lLily

v podstate je je uplne jedno co spravis alebo nespravis, bo ide cisto o tvoju interakciu s nou, takze sa to neudeje bez jej suhlasu alebo nesuhlasu

ak vsak nevies nic predvidat, dosledky tvojich cinov ta ci uz prijemne alebo neprijemne prekvapia

junak

V prvom rade nechapem naco sa davas dokopy s veriacim dievcatom,ked ty sam zrejme taky nie si. O co ti islo? Laskavo pre jej dobro sa s nou rozijd,ako si hladat milenku alebo zeby si ju nedajboze priviedol do hriechu. Lebo zrejme vy manzelia nikdy nebudete a ona by si to nedopustila. Ale sa len potvrdzuje,ze je doba sebcov a kazdy mysli len na seba. A to ako rozmyslal je chore..ze jej nepovedat a hladat si milenku. Trocha sa nad sebou zamysli.

Alessandra99

Rozchod . Jednoznačne.

Ona nie je dievča pre teba a ty nie si muž pre ňu.

Chybu ste urobili už obaja na začiatku - prečo ste sa dávali dokopy keď ste z dvoch rozdielnych svetov ? Veď musel si vedieť už na začiatku ako to má usporiadané v hlave.
Toto je fatalna chyba vo viacerých vzťahoch. Potom majú len baby zlé skúsenosti .

A prepáč, ale to že uvažujes o milenke nie je pekne , (áno viem fyzické potreby, chápem ) ale uvedom si, že v konečnom dôsledku ublizis priateľke -ak sa raz to dozvie a aj keby sa nikdy nedozvedela - bude to zozierat teba.