Tmavé dieťa

Príspevok v téme: Tmavé dieťa
milosd

S manželkou máme 4 - ročného syna. Je zdravý ako repa, ale problém -ak sa to tak dá nazvať- je v tom, že náš syn je pomerne výrazne tmavý. Narodil sa s hnedými vlasmi, ktorých bolo len veľmi málo, no postupom času ako mu vlasy ďalej rástli, ich farba sa zmenila na havraniu čiernú, očí má od narodenia zelené. Pritom ja mám špinavé blond vlasy a modre oči a manželka je bruneta, ale pomerne bledá. Ja ani manželka nemáme nejakých tmavších/tmavých predkov. Keď je syn počas leta vystavený na slnko, jeho pleť sa zafarbuje do hneda. Podviedla má manželka, alebo existujé aj nejaké iné vysvetlenie ? Nechcem na ňu hneď nepremyslene vybehnúť a narušiť náš vzťah.

Bubliii

Buki, čo myslíš tými typmi? Akože neandertálec = 1 typ, moderný človek = 2 typ, také niečo? či ešte dozadu do minulosti?
DNA testy by síce ukázali 100% pravdu o tvojom otcovstve ale neni to zadarmo :/

Fera0

Bol taký prípad že vyšlo nesprávne,sa to tam všeličo pomiešalo.Na začiatku aj tak bol len jeden typ človeka.

LAXMI

Geny mozu preskocit aj niekolko generacii. Nemiesaju sa iba tvoje a manzelkine geny pri "vyrobe", ale aj geny vasich predkov.
Pozistuj, ci v tvojej a v manzelkinej rodine nebol niekto taky tmavy. Mozne je aj to, ze neverna nebola tvoja manzelka, ale niekto z vasich predkov.
Istotu ti samozrejme daju iba DNA testy.

marielax

buď rad že ho máte, vzhľad je dôležitý ale uvidíš alebo si všimni jeho vlastnosti- povahu. A porozpravaj sa so ženou, dôvera chlape ☺☺

WHISPER

daj urobiť testy DNA žena o tom ani vedieť nemusí.. a vybavené...

len matka je vždy istá... to pred časom toto bolo preberane niekde neviem či v reflexe či kde.... a vyjadroval sa k tomu psycholog? sexuolog? neviem už.. nejaky odbornik ze mnohí otcovia ani nevedia že majú doma susedove dieťa..

jááj.. už viem... bol to prípad kedy už EX partner platil vyživne na dieťa a už neviem či jeho matka či kamarati, či kto mu dal chrobaka do hlavy že to dieťa sa na neho nepodobá, dal urobiť testy DNA a ukazalo sa že platil vyzivne na cudzie dieťa...

(alebo v lamparni to bolo? :-D asi..)

luciamudra

normalne je to ta tak byva je to možné.videla som že sa rodičom narodilo tmavé dieťa s havraními vlasmi-nejaký
praprapra predok alebo hra prírody-tu ide o množstvo pigmentu v tele-a to nemusí byť vyjadrene očami a vlasmi rodičov
jemu tomu dieťaťu sa to prenieslo do pleti a do vlasov, a oči-hra prírody, prečo myslíte na také blbosti.zničili by ste mu život. bu´dte radi že ho mate-
niekto je rad že može mať hocijaké