Borelioza

Príspevok v téme: Borelioza
Baska6

Ahojte,

rada by som sa opýtala (možno aj nejakého odborníka) na boreliózu. Obvodná doktorka mi robila testy na boreliozu. Vyšli mi zvýšené hodnoty a poslala ma ku infektologovi. Išla som k nemu s výsledkami od obvodnej doktorky že mi povedala že tam mám zvýšené hodnoty. On sa na to pozrel a hovorí:"to nieje nič, to je normálne"...že mám prísť na krv a uvidíme..bola som na krv a neskôr na kontrolu...opäť mi vyšli hodnoty vyššie ako majú byť...znovu mi povedal že to nieje nič strašné...cítim sa unavená, vyčerpaná, slabá a nič ma nebaví a stále sa mi chce len spať. To som mu aj povedala a predpísal mi antibiotika..nesmiem chodiť na slnko, jesť ovocie, džúsy, mlieko a ani nič kyslé..beriem tabletky týždeň ale necítim žiadnu zmenu...preto sa chcem spýtať, či máte nejaké skúsenosti s niečím takýmto..
Ďakujem.

Erikkk

Ahojte, napíšem svoj príbeh.
Nedela mierne svrbenie medzi 2a3 prstom na nohe, v ten den poobede už opuch prstov z polovice aj na chodidle.(nie som si vedomí poštípanim hmyzom, nebodaj kliešťom). 3 dni som to ignoroval, v stredu naobed sa opuch zvetšil na 4 prst + ovela večšia oblast na chodidle. Z mierneho červeného flaku sa stal silnočervený s fialovým okrajom. Tak som si to dal do googlu a bum, presne to čo som mal na nohe stým, že to je borelioza. Ešte vten den ma chytali závrate, silné bolestí kľbov, kostí a veľkých svalov. išiel som na pohotovosť (mimo môjho bydliska). Predpísali mi Doxyhexal(antibiotika proti borelii) a kvapky metamizol(proti bolesti kĺbov a svalov). Na další den mi obvodná zobrala krv, stým, že medikamenty čo mam z pohotovosti posvetila, len mi dala ešte LP na obkladovú vodu a pastu s rybým olejom na ten opuch. (a že bolo treba opuch sa zvečšoval a objavili sa aj početné pluzgiere). Teraz je 4 den čo beriem AB a citim sa ovela lepšie. Opuch sa výrazne zmenšil, ani to už nemá také divoké farby. Cez týžden sa dozviem, výsledky krvy či to bola LB. Každopádne moje príznaky ma donútili hned riešiť doktorov. To je vlastne výhoda, že som mal výrazne vonkajšie znaky. Ludí ktorý majú LB bez fľakov a opuchov to nemusí napadnúť.
Fotky: fotka bez pluzgierov je ked to bolo nahoršie(je to presvietena foto a v skutočnosti to bolo ovela horšie viac červené s fialovými okrajmi). foto s pluzgierami je 4 den s AB(ten biely povlak je zvyšok po paste s rybym olejom). Časom napišem ako som dopadol po preliečení a či som OK. Teraz to už vidím optimisticky a snad to tak aj dopadne.

Jozefe

Ja som chcel brať prírodné bylinné extrakty ale zistil som že ani nepotrebujem a mám ich doma.JE to extrakt z olivových listov,extrakt z mačacieho pazúra oreganový olej a NAC(n acetyl cystein) ktorý odmaskuje bakterie borelie lebo sa maskuje pred imunitou..ale myslím že niekomu by sa to mohlo hodiť.Bežne sa pomocou týchto bylín liečia takéto nakazy a isto je to lepšie ako atb.Nie je toho ale veľa.Skuste napísať na jozef.ponistjp@gmail.com alebo 0903446417

Lion776

No uz len Pan Boh tu pomoze... to urcite, zabudni ...:D

Mojou chybou bolo ze som to zanedbal teda nie ja ale veril som 2r doktorom ze za problemy moze psych a riesit som.ju a dalsie komotiny lrn nie borelu... az za 2r som zistil ked uz bolo velmi zle co mi vlastne je a zacal s liecbou ale iz bolo neskoro... ale vela mi liecba pomohla ale nasledky zosfali i ked verim zd i nasledky odidu na liecbe... borela je velka svina a je az smutne velmi ako sa k tomu dr stavaju... ja som aj prerusoval liecbu co je chyba kolo herxom silnym a praci do ktorej sfale chodim a chodil som aj ked bolo najhorsie.na jednu stranu vahy si dak zdravie a na druhu stranu pracu. Co myslis ? Bez zdravia niesu peniaze -praca a bez penazi prace nieje zdravie... tak ? A Boh tu nepomoze ani viera a pidobne picoviny. Uvidite... ked to pocitite na vlastnej kozi co borela dokaze.

boziedieta

Lion jediný kto ti môže v ťažkej chvíli pomôcť alebo vyliečiť tvoju chorobu je Pán Boh. Nikto iný. Ty sa málo modlíš a málo prosíš Boha o pomoc, preto si na tom tak zle.

Lion48515

The Lord-

Ake ma tvoja manzelka problemy ? Ake brala ATB ? Brala aj doplnky k ATB ? Najme silne probiotika, nieco na rozbijanie cyst atd... ? A hlavne nieco silne na imunitu bez toho to nejde, najlepsie polyox injekcie, sracky z lekarne volnopredajne stoja za hovno... Tie s bunk. imunitou kturu borelia napada ani nehnu a toto je cely problem uspesneho vyliecenia - nakopnut bunkovu imunitu. Brala rok ATB... to je malo, ja som siel 2 roky plny protokol... Polyox injekcie by nebolo na skodu pichat po cely zivot...

TheLord

Moja manželka podstúpila ročnú liečbu borelie antibiotikami v tomto centre:

www.borelioza.sk.

Liečba bola pre nás veľmi nákladná, ale to by sa zvládlo, keby jej len boli pomohli. Pani doktorka jej na začiatku sľubovala úplné vyliečenie. Keď sa to nepodarilo, nahovárala ju na ďalšiu liečbu, možno ďalší rok. To už moja manželka odmietla. Málokto si vie predstaviť čo s telom spraví ročné branie antibiotík. Po ďalšom roku by už bola úplne zničená a borélia by si možno veselo v nej prekvitala naďalej. Ked sa tu už spomína doktorka Albertová, aj my sme sa o nej dozvedeli a liečba u nej moju ženu postavila na nohy. Neskôr sme u nej viacerí absolvovali rôzne terapie, takže jej prístup už dobre poznáme. Čo je pre ňu typické, na začiatku nič nesľubovala. Som presvedčený, že ona každému na rovinu povie aká je situácia a ak je niečo nad jej sily, neváha to oznámiť.

Lion4545

Panaferajana, ved to tu kolkokrat omielam aka je jedina sanca na ZBAVENIE sa tejto pliagy !!! Mna jebne :D

Ja mam chron. neuroborelu s rozvojom do RS. RS neriesim, riesim neuroborelu, ona totiz stoji za celou pojebanou RS, tak je to :)

livinka25

ja ju mam chronicku.lebo mi na nu prisli ked uz bola vo faze, ze - mam ju roky rokuce,ale nevedela som o tom :(

chcela by som sa popytat nejakeho odbornika na boreliozu, aj tun na fore, co si tym presiel ,dali mi lieky iba na tri tyzdne doxybene...nic viac.
vraj "vyzdraviem sa".
chcela by som vediet,ci naozaj,alebo nie? citala som uz aj o tom prootokole. Ja mavam vselijake ine este rpoblémy, ktore mozno suvisia aj s boreliozou,len kazdy sa na mna vysral...: (