Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Názor na moj pribeh

Príspevok v téme: Názor na moj pribeh
BBPS

Ahojte taká vec. Spoznal som jedno dievča asi pred 5 mesiacmi. Hneď v prvý mesiac som jej povedal že chcel by som byť viac ako kamarát a ona mi len povedala že nechce momentalne vzťah lebo prave skoncila jeden kde ju frajer podviedol.. Povedal som si OKV skole som ju stretaval casto.. Ale vonku sme boli len raz lebo potom boli same výhovorky.. Nedavno to výzeralo že už chce so mnou vzťah ale niečo sa pokazilo.. Bola ina a nechcela si to priznať. V posledných dnoch som prisiel na net a pozeram ze dala fotku s chlapcom ako si davaju pusu. Dost ma to zasiahlo po tom vsetkom co sme si pisali. Stale mi davala nadej ale teraz som uplne na dne. Fotku pridala zo skolskej akcie mimo SR. Jej kamos vlastne už jej frajer za nou doletel tam lebo sa vracal zo zahranicia. a bim za par dni su spolu. Ja som sa o to snazil po roka..Este tyzden predtým mi písala že vztah nechce..
V skole som ju stretaval casto.. Ale vonku sme boli len raz lebo potom boli same výhovorky.
Ked som jej napisal svoje veci lebo dost ma to zložilo.. Odpisala mi že ju to mrzi ale že to prislo samo... čomu ja neverim.
Zistil som aj ze cely cas mi len klamala. Stale bola v tom akeho chce dobreho chlapca a ma problem sa zalubit lebo toto tamto.. potrebuje dôveru a zacne chodit s chlapcom s ktoreho poriadne nepozna kedze bol prec.Bol som tu stále pre nu dokazal by som pre nu urobiť všetko, nikdý ju neopustit ale zistil som že byť dobrý je zle
Bol by som vdačný za kazdy názor čo mam robiť. :) Ďakujem
Ja mam 19r ona 18..

vyro234

Zrejme nebola zaľubená ako ty,dostavala sa z toho predošleho vzťahu-na to treba čas-asi ju ten nový zaujal viac ako ty neviem po akom čase-ked sa sklamala.Neber to tragicky, už nad tým nerozmýšlaj aby si si nedrásal zbytočne nervy, venuj sa svojim veciam pride lepšia- musíš vydržať.Vidno že si citlivý-musí sa zahojiť-pozeraj komedie to pomáha, alebo cez prazdniny cho´d niekde, presun sa myslou inde-to prejde

BBPS

kontakt sa medzi nami uz prerusil lebo si ma blokla.. Už dlhsie som jej vravel ze ju neberiem len ako kamaratku a nedokazem byť s nou iba kamarat..

vyro234

Bola to platonicka laska, bol si milý a nežny-to je super.
Ona mala važny vzťah pred tým ktorý nevyšiela potrebovala a spamatať, ty si bol ten priateľ-ktorý jej pomohol, ale zaľubila sa do druhého po čase to tak býva.Niektorý su pre niekoho ko priateľ iný viac.Ty najdeš raz tú pravú.Nie je dobré mať rozbehnutých viac vzťahov naraz lebo potom sa v srdci nemusíš vyznať.
Našla si partnera znova teba už nepotrebuje sa s tebou stretávať intenzívnejšie,príjmi tuto skutočnosť a cho´d s usmevom ďalej, keď ti robí problém sa sňou stretnúť lebo ťa to ešte bolí tak nemusíš rob si svoje zaujmi až keď ti bude dobre tak sa porozpravate.
Su priateľstva medzi ženou a mužom ,lebo je tam niečo viac.
Ale pretože si prežil cit tak ťa to obohatilo. To neznamenáže si sprostý.
Zrejme nepochopila že ťa to može bolieť-trebalo to povedať, že ju neberiš len ako kamaratku.Drž sa Pekný deň

vyro234

Bola to platonicka laska, bol si milý a nežny-to je super.
Ona mala važny vzťah pred tým ktorý nevyšiela potrebovala a spamatať, ty si bol ten priateľ-ktorý jej pomohol, ale zaľubila sa do druhého po čase to tak býva.Niektorý su pre niekoho ko priateľ iný viac.Ty najdeš raz tú pravú.Nie je dobré mať rozbehnutých viac vzťahov naraz lebo potom sa v srdci nemusíš vyznať.
Našla si partnera znova teba už nepotrebuje sa s tebou stretávať intenzívnejšie,príjmi tuto skutočnosť a cho´d s usmevom ďalej, keď ti robí problém sa sňou stretnúť lebo ťa to ešte bolí tak nemusíš rob si svoje zaujmi až keď ti bude dobre tak sa porozpravate.
Su priateľstva medzi ženou a mužom ,lebo je tam niečo viac.
Ale pretože si prežil cit tak ťa to obohatilo. To neznamenáže si sprostý.
Zrejme nepochopila že ťa to može bolieť-trebalo to povedať, že ju neberiš len ako kamaratku.Drž sa Pekný deň

BBPS

Ďakujem Vám vážne ľudia :)
hned ako som ju spoznal vyzeralo to inak.. hned sme si padli do oka ale skoncilo to tak.

Opovedam na otazku : nikdy by som ju neprijal späť, klamala mi a sklamala ma..
Po druhe urcite s nim aj hned spala takze vieme ako sa takejto hovori

Znalec

BBPS nerad sa radami z tohto fora. Je tu dost Vela panicov nad 30 a zien co maju problemi so vztahmi.

Ta slecna neurobila nic zle. Ludia sa vo vseobecnosti nevyznaju vo svojich pocitoch a najma nejaka slecna v 18tich. Ked si nejaku hladas, musis mat tiez "rozbehnutych" viac naraz a pri jednej zakotvit. Je to uplne normalne. Ludia sa otukavaju atd. Ak nejavi zaujem tak nejavi a netlac na nu, zostan mily, ked ju stretnes prehod par slov ale nepozyvaj ju ani nijako netlac. Chod k takej ktora zaujem ma. Ak da nejaku vyhovorku preco nemoze s tebou nikam ist tak zaujem nema a hotovo tu neni o com diskutovat.

Z tohto sa otrasies a najdes inu. Prajem vela stastia. :)

Ja123

BBPS - takých ako ona je drvivá väčšina žien. Ženy sú iné, ak si neskúsený, nevieš ako, budeš ako ten ťuťko čo 5 mesiacov, platil, vymýšľal program, robil zo seba debila, potom príde Pán, vie ako začať, vie ako zaujať, ako a kedy sa dotýkať a po týždni je dotyčná v posteli, nemá problém žiť s ním.

Am-jG

bola k tebe nezna, nechcela ti rovno povedat, ze ty nie... ale ved ti to vlastne povedala...nie? len ty si bol slepy k tomu, lebo si ju asi velmi chcel..az tak to neviem presne, ale ja ti skor poviem, ze podla mna to vyzera na to: uz nestracaj viacej s nou s voj cas, ona sa uz rozhodla. a co by si urobil, keby sa zasa vratila k tebe, tak za pol roka? pravdaze by si ju prijal nie? a ona by si to zasluzila? (privela otazok)

lallal

pozri ono sa neda tvrdit, ze by to urobila naschval, alebo nebodaj, ze by ta chcela zneuzit... ako uz bolo povedane nejak extra ta nenamotavala nic ti neslubovala ty si sa motal na nu....
mne sa stalo nieco podobne, bola som sama 8 mesiacov a za tu dobu som spoznala niekolko muzov, samozrejme aj som mala rande.. vsetko bolo viac menej nic az na jedneho s ktorym mi bolo fajn.. s tymto fajn sme to skusali tak pomalicky, sem tam sme isli von, do kina, napapat sa dokonca sme spolu boli aj na vylete... ale nebolo to tam.. napriek tomu, ze som tomu davala cas v domneni, ze mozno este na vztah nie som pripravena a casom sa to zmeni sme takto spolu komunikovali a "pojednavali" asi 5 mesiacov... a naozaj mam toho chalana rada, ale len rada ako kamarata..
Potom som isla jeden vecer von na koncert a tam som stretla muza, ktorý mi jednoducho hned zasvietil a bolo to tam, to na co som pri tom prvom cakala 5 mesiacov, tu to bolo v sekunde a od vtedy sme spolu.
Proste som sa zamilovala ako mala a zrazu som bola pripravena na vsetko, na spolocne byvanie, na vztah na vsetko...
A ano ked sa to ten chalan dozvedel asi bol z toho zaskoceny, kedze este par dni predtym sme spolu boli v kine. Ale vsetko som mu povedala presne tak, ako to bolo.. nebol ziadna zaloha.. nechcela som mu ani ublizit ani ho zneuzit ani nic podobne... proste to tak vyslo, ze k nemu sa tie city neprejavili a nrozvinuli a k druhemu ano.. chemia je velky fenomen

BBPS

Ako oni isli zo školy na výlet do zahranicia a niekde tam aj pracoval ten jej kamarat a behom par dni su spolu.. Predomnou sa len pretvarovala.
A ano mákam na sebe mam brigadu idem na výsku akurat som kupil auto takze peniaze mam habadej :)