Ahojte taká vec. Spoznal som jedno dievča asi pred 5 mesiacmi. Hneď v prvý mesiac som jej povedal že chcel by som byť viac ako kamarát a ona mi len povedala že nechce momentalne vzťah lebo prave skoncila jeden kde ju frajer podviedol.. Povedal som si OKV skole som ju stretaval casto.. Ale vonku sme boli len raz lebo potom boli same výhovorky.. Nedavno to výzeralo že už chce so mnou vzťah ale niečo sa pokazilo.. Bola ina a nechcela si to priznať. V posledných dnoch som prisiel na net a pozeram ze dala fotku s chlapcom ako si davaju pusu. Dost ma to zasiahlo po tom vsetkom co sme si pisali. Stale mi davala nadej ale teraz som uplne na dne. Fotku pridala zo skolskej akcie mimo SR. Jej kamos vlastne už jej frajer za nou doletel tam lebo sa vracal zo zahranicia. a bim za par dni su spolu. Ja som sa o to snazil po roka..Este tyzden predtým mi písala že vztah nechce..
V skole som ju stretaval casto.. Ale vonku sme boli len raz lebo potom boli same výhovorky.
Ked som jej napisal svoje veci lebo dost ma to zložilo.. Odpisala mi že ju to mrzi ale že to prislo samo... čomu ja neverim.
Zistil som aj ze cely cas mi len klamala. Stale bola v tom akeho chce dobreho chlapca a ma problem sa zalubit lebo toto tamto.. potrebuje dôveru a zacne chodit s chlapcom s ktoreho poriadne nepozna kedze bol prec.Bol som tu stále pre nu dokazal by som pre nu urobiť všetko, nikdý ju neopustit ale zistil som že byť dobrý je zle
Bol by som vdačný za kazdy názor čo mam robiť. :) Ďakujem
Ja mam 19r ona 18..
Názor na moj pribeh
Pochop, že ťa nechce, preto ti aj zjavne klamala lebo nechce teba. Na vzťah musia byť dvaja, a keď druhý ten vzťah nechce tak to nepôjde jednoducho ďalej.
Občas ma zaráža aký sú chlapi, myslia si, že keď ju budú správne baliť, tak na nich pôjde každá.
Lenze stacilo že som nebol na fb a zacala mi pisat sms kde som.. zacala ze jej na mne zalezi a bla bla bla.. slubila mi to že sa porozpravame o nas dvoch a ze jedna bude dorba sprava a druha zla a ta zla ze mozno na nu zmenim nazor lebo len pri mne sa tak spravala
Myslela som si, ze 19 rocny clovek je uz trosku vyspely a nezruti sa po jednom nevydarenom vztahu...ale asi som sa mylila...
Zopakujem to este raz. Ona ti neslubila nic. To ze si s tebou pisala, ti nedavalo pravo ocakavat a dufat v nieco. Ty si to vsak robil a potom si sa sklamal...a teraz sa cudujes a dobre ze ju neodsudzujes. Nabuduce ked ti zena povie, ze nic neocakavaj, tak nic neocakavaj. Nedufaj, nesnivaj, neprosikaj...a potom nebudes sklamany, ak si najde niekoho ineho. Hlavu hore, na svete je milion inych zien
Bolo to tak že proste rečami spravam sa len k tebe takto začala že sa porozpravame o vztahu a podobne stále mi hovoirla že casom uvidis
stale si pisala len so mnou
Definuj ako ti davala nadej? Ved ti povedala, ze vztah nechce a to, ze isla vonku s tebou AZ raz, tak to neznamena, ze ta namotavala...problem chlapov je ten, ze hoci maju vysvetlene od zeny, ze vztah este nechcu, tak staci aby zena privolila na nezavazne stretko a uz je ta krava, co namotava....Ona ti nic neslubila, tak sa necit ako ohrdnuty dilino, nemas byt preco ohrdnuty...
myslel som to s nou vážne.. je mi dost luto ako to skoncilo.. Na to že som silný neubranil som sa slzam