Ahojte taká vec. Spoznal som jedno dievča asi pred 5 mesiacmi. Hneď v prvý mesiac som jej povedal že chcel by som byť viac ako kamarát a ona mi len povedala že nechce momentalne vzťah lebo prave skoncila jeden kde ju frajer podviedol.. Povedal som si OKV skole som ju stretaval casto.. Ale vonku sme boli len raz lebo potom boli same výhovorky.. Nedavno to výzeralo že už chce so mnou vzťah ale niečo sa pokazilo.. Bola ina a nechcela si to priznať. V posledných dnoch som prisiel na net a pozeram ze dala fotku s chlapcom ako si davaju pusu. Dost ma to zasiahlo po tom vsetkom co sme si pisali. Stale mi davala nadej ale teraz som uplne na dne. Fotku pridala zo skolskej akcie mimo SR. Jej kamos vlastne už jej frajer za nou doletel tam lebo sa vracal zo zahranicia. a bim za par dni su spolu. Ja som sa o to snazil po roka..Este tyzden predtým mi písala že vztah nechce..
V skole som ju stretaval casto.. Ale vonku sme boli len raz lebo potom boli same výhovorky.
Ked som jej napisal svoje veci lebo dost ma to zložilo.. Odpisala mi že ju to mrzi ale že to prislo samo... čomu ja neverim.
Zistil som aj ze cely cas mi len klamala. Stale bola v tom akeho chce dobreho chlapca a ma problem sa zalubit lebo toto tamto.. potrebuje dôveru a zacne chodit s chlapcom s ktoreho poriadne nepozna kedze bol prec.Bol som tu stále pre nu dokazal by som pre nu urobiť všetko, nikdý ju neopustit ale zistil som že byť dobrý je zle
Bol by som vdačný za kazdy názor čo mam robiť. :) Ďakujem
Ja mam 19r ona 18..
Názor na moj pribeh
na čo názor...? chceš názor aj na to prečo je nebo modré a prečo je tráva zelená...??? LEBO!
jednoducho ťa nechcela ani ked toho sučasneho nemala...
ale nie každá ti to povie na rovinu... su taketo kravy ktore namotavaju 10 chlapov naraz a nakoniec otrčia 11temu.. a tych 10 može len revať do vankuša že im nedala...
takže nerieš a venuj sa radšej škole... na vzťahoch sa neoplatí zaladať si svoje šťastie,..
ked mas 19 tak predpokladam ze si maturant, radsej si najdi prácu , zabezpeč si bývanie... nech nie si na krku rodičom a časom aby si mal kam zobrať frajerku aby si ju nebral do detskej izby...
píšeš že frajer priletel za nou? predpokladam ze on uz zaraba a ona je pojebana zlatokopka... lebo ty si ju nemal za čo pozyvať na večere každy den...
akurat som zistil že si ma zablokovala respektive to urobil jej frajer..Nejako sa z toho dostanem :)
a_dr1a Ďakujem za názor pomohlo mi to :) aj vam ostatným :)
a_dr1a - viem, lebo sú v ,,očakávaní,, ale tak isto môžu byť v očakávaní aj muži a žena byť v pozícii muža :)
Aj muža môže žena opustiť a nájsť si vzťah.
Pekný deň aj tebe :)
Ako som napísal, intimita zbližuje, nech je už akákoľvek.
Nemusí to byť nutne priateľstvo s (ne)výhodami pre ženu a tak isto ani pre muža. Môže to myť pre oboch rôzne benefity ale aj nevýhody...v každom vzťahu je niečo pre aj proti
Mesacny. Tu je krasne vidiet rozdiel medzi pohlaviami. Proste ty to ako muz vidis vnimas inak, nez ako ja, zena. Ja som ti uz minule pisala, preco zeny pristupuju na tie smiesne "kamaratstva s (ne)vyhodami".
Ale zas je fajn, ze ludia maju rozne nazory postoje ai. Peknu nedelu ti prajem)
a_dr1a - priateľstvo s výhodami je podľa mňa trošku odlišná záležitosť, pretože tam máš stanovené ,,presné hranice,, vieš na čom si a čo si môžeš dovoliť. A môže z neho vzniknúť aj vzťah.
Lenže záloha je ....ani vysloviť to neviem.
A áno, aj muži majú zálohy.
Človek, ktorý má, alebo mal niekedy ,,zálohu,, v podobe inej ľudskej bytosti je u mňa bezcharakterný odpad. Nič v zlom.
Aj keď ťažko takéto niečo človek zistí...
Mesacny princ. Mne rovnako. A myslim si, ze muzi toto iste robia tiez ale volaju to "kamaratstvo s vyhodami")) Ze na sex im je daka dobra, ale na vztah partnerstvo so vsetkym, co k tomu patri, uz nie. Lebo stale cakaju na "krajsiu mladsiu lepsiu" ai ai
Pozri. Mne to pride, ze teba mala a drzala si len ako zalohu. Nebola z teba hotova, ale zas si jej nebol ani ukradnuty. A mozno si pri tebe iba ofukovala liecila rany z rozchodu, lestil si jej ego zensku jesitnost, lebo asi kazdej padne vhod ak o nu prejavuje muz zaujem, chce ju, venuje sa jej, pise vola jej, zaujima sa o nu ai.
A potom prisiel niekto od teba lepsi (mozno starsi, zazobanejsi, krajsi ai ai) a hned si s nim zacala. Vtedy sa rychlo u zien zabuda na dake predsavzatia)) Bud rad. Ved ona je este stena a aj ty. Ta si este prejde tolkymi vztahmi ci uz vaznymi nahodnymi ze az. Ona si zacne takych veci, co si jej ponukal ty, vazit mozno o dakych 10r alebo ked sa dobre sklame zakopne a padne na uplne dno.
A nabuduce, ak ti baba bude davat iba plane nadeje sluby, bude ta chciet iba na pisanie volanie vykecavanie (a pritom ty tuzis po vztahu), tak sa spakuj a stiahni sa. Zbytocne by si do nej investoval cas zaujem pozornost ai ai. Ak chces kamosky, vtedy ano. Ale ak chces vztah, vtedy nie. Lebo ked zena ta bude chciet, da ti to aj sama najavo. Mozno skryte (pohladmi usmevmi zaujmom o teba ai), ale hlavne, bude chciet s tebou travit realny cas, byt s tebou a vyhladavat tvoju spolocnost
Kamo, vola sa to tzv "friendzone" , na nete najdes o tom dost srandovnym obrazkov, aspon sa zabavis ... Teraz je to dost popularne, hlavne u mladych bab.