Došli mi sily

Príspevok v téme: Došli mi sily
Samotarka

Ľudia plačú, nie preto, že by boli slabí, ale preto, že vydržali byť silní až príliš dlho...

To je môj prípad.
Mám milujúcu rodinu, no som bez priateľov, bez frajera...
Som škaredá, nespoločenská, hanblivá, tichá, nekomunikatívna...
Každý na mňa zíza, čo za beštiu chodí po meste.
Nikto o mňa nemá záujem a každý sa odo mňa drží čo najďalej.
V škole sa so mnou nikto nebaví, všetci len zízajú, vysmievajú sa mi, využívajú ma a ja to trpím.
Plačem, pretože už nevládzem ''byť v pohode''.
Cítim už len beznádej, smútok, prázdno...

Tomas12345

Stále si na tom dobre. Predstav si že by si mala rakovinu a musela znasat chemoterapiu a vkuse by si vracala. Bud rada za to co mas lebo kopu ludi sa ma daleko horsie ludia bez domova alebo velmi tazko chory. Inak mne velmi pomohla silná uprimna viera v Boha. Ale taka viera ze neverim preto lebo tomu chcem verit ale verim preto lebo si naozaj myslim ze tomu comu verim je pravda. Ak budes mat taku silnu vieru tak budes stale stastna a to bez ohladu ci budes mat kamaratov, ci budes mat frajera, ci budes oblubena a dokonca aj zdrava. Viem to lebo som to sam zazil . Moj mail je tomas55555@centrum.cz mozme hocikedy popisat :)))

Zabavka

Musis samu seba presvedcit,ze si vystacis aj sama,potom ich pekne zacnes ignorovat a oni k tebe zacnu doliezat. Mam vyskusane. A teraz sa na tom pekne bavim. :D

Samotarka

medikamentus - Ver mi, že nie som jediná, čo si myslí, že som škaredá. Neviem z čoho mám zozbierať sily. Okrem svojej rodiny nevidím ani jednu pozitívnu vec. Ak mám povedať pravdu, nechcem svojimi problémami trápiť rodičov, aj tak majú dosť svojich starostí.
Ide tu o mňa. Ja sa musím zmeniť. Pretože ľudia ma takú nemajú radi. Je to v mojich rukách. No nemôžem sa zmeniť, kvôli môjmu strachu. Mám strach z odmietnutia, faloše, zo sklamania, zo skupiniek ľudí. A k tomu som ešte veľmi žiarlivá. Keby som nejakú kamarátku, ktorá by bola aj s inými, prepadla by ma žiarlivosť. Nie z toho, že ich má viac, ale z toho, že sa bojím, že ju stratím.

Viem, že sa hovorí: Radšej byť nenávidený, pre to, kým si, než byť milovaný pre to, kým nie si.
Ale ja som ''nenávidená'' a sama celý život.
Mala som jednu ''kamarátku'' na základnej, ale tá sa mi vysmievala za chrbtom.
Pre ostatných som ako bábka, ktorú môžu ovládať. A ja som ticho.

WHISPER

radšej sa venuj skole, pracuj na sebe, staraj sa o seba...
a zaujimaj sa o to čo budeš po škole robiť...
to ako vnímaš samu seba tak ťa vnímajú aj iní...
sa staraj o seba, cvič alebo venuj sa nejakemu športu, beh- rozjasní pleť...

medikamentus

Ahoj, zaujala si ma svojou prvou vetou. Vyzera to, ze si velmi
statocna. Je velmi dolezite, ze mas milujucu rodinu. Stavaj na tom,
na svojej skusenosti, zozbieraj silu a pracuj na sebavedomi, lebo
iba ty seba vidis skaredou. Pomaly pridu aj priatelia a aj laska.
Zelam ti to najlepsie a ak chces, napis aj nieco viac o sebe.