Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Došli mi sily

Príspevok v téme: Došli mi sily
Samotarka

Ľudia plačú, nie preto, že by boli slabí, ale preto, že vydržali byť silní až príliš dlho...

To je môj prípad.
Mám milujúcu rodinu, no som bez priateľov, bez frajera...
Som škaredá, nespoločenská, hanblivá, tichá, nekomunikatívna...
Každý na mňa zíza, čo za beštiu chodí po meste.
Nikto o mňa nemá záujem a každý sa odo mňa drží čo najďalej.
V škole sa so mnou nikto nebaví, všetci len zízajú, vysmievajú sa mi, využívajú ma a ja to trpím.
Plačem, pretože už nevládzem ''byť v pohode''.
Cítim už len beznádej, smútok, prázdno...

bulubu

najlepšie dať do života to čo ťa teši a mas rada pozitívne vyhybaj sa neg. ludom, pohladaj si iných ludi-v parku-len tak sa porozpravaš,zašportuj si zaspievaj. chod na komdie, do kina-detské predstavenia-ked nevieš s priatelmi tak s detmi-to sú spontanne-vedia potešit.
Na nervy silne-Pangamin-lekáren-droždie-b vit.a ovocie a zelenina...
Usmievaj sa čiže musíš robiť čo maš rada-nedaj sa využivať povedzže neurobiš-postav si hranicu-odmietni ich.
Všimni si čo robí klaun-urob si srandu, obleč sa do pekných pozitívnych pestrých šiat-navod si príjemnú atmosféru.
Sprchuj sa-osviežuje, plavanie-aroma lampa na naladu, jemná masaž
na telo. Vymysli si.Plno rokov máš pred sebou,nemusíš za každú cenu hladať kamaratku, to príde.

Danea

Takže akoby ti chýbali nejaké témy, o ktorých by si sa s nimi mohla pozhovárať. Je niekto, s kým to máš inak, že tie témy idú samé od seba? Alebo čo je to, čo ťa baví, zaujíma?

Samotarka

Danea - No napr. moji spolužiaci alebo niekto koho poznám zo základnej a vidím ich po dlhšej dobe. Na pár vecí sa síce spýtam, ale potom zas nemám o čom hovoriť.

Danea

Čiže ceníš si na sebe iba to, čo ti iní povedia. Je super, že sa s tým, š čím nie si spokojná snažíš niečo urobiť. A ako si sa spoznala s týmito ľuďmi, ktorých poznáš, no nemáš si čo s nimi povedať? Vidím, že je toho mnoho o čom premýšľaš a chcela by si sa pozhovárať. Ak chceš Samotarka, pokojne mi napíš na mail daphnedanea@gmail.com.

Samotarka

Danea - Ani nie tak zvládala. Skôr som zaťala zuby a prežívala.
Nič na sebe nemám rada, nič si na sebe necením. Nie je čo. No, aspoň to nevidím, lebo mi to ani nikto nepovedal.
Pre komunikatívnosť som sa pokúšala niečo skúsiť, ale vždy ma niečo brzdí. Je to akoby blok. Chystám sa niečo povedať, no v poslednej chvíli sa zabrzdím a nepoviem nič. Strach z niečoho asi.
Je tu aj druhá vec, že aj s ľuďmi, s ktorými sa poznám, si nemám čo povedať. Neviem udržať konverzáciu. Neviem, o čom sa mám s nimi baviť. A keď sa už snažím, tak odpovedia len tak chladno, krátko, akoby sa so mnou nechceli rozprávať. Tak to skončím. Ja sa sa im pchať do zadku nebudem.
Ďalšia vec sa musí zmeniť, a to je ich mienka o mne. Ich prístup ku mne. Ten sa už nezmení, pretože ma poznajú takú, aká som.
A hocijaká zmena by im pripadala ako pretvárka. Aj mne, ak mám povedať pravdu.

Danea

Samotarka prechádzaš si tým od malička, ako si to zvládala až doteraz? Čo ti pomáhalo? Každý človek je iný, v niečom výnimočný. Sú veci, ktoré by si chcela zmeniť, no je niečo, čo máš na sebe rada, čo si ceníš? Píšeš, že by si chcela zmeniť hlavne svoju komunikatívnosť. Už si pre to aj niečo skúšala? Myslím to tak, že ak je tvoja komunikatívnosť to, čo chceš na sebe zmeniť, či si už na to podnikla nejaké kroky.

Samotarka

Danea - Prechádzam si tým v podstate od malička. Od kedy si pamätám. Nemala som kamarátov ani v škôlke, ani na základnej a ani na strednej ich nemám.
Áno stojí ma to veľa energie, sĺz, nervov...
Čo by malo byť inak... ? No hlavne moja nezmeniteľná povaha, to znamená: viac komunikatívnejšia, spoločenskejšia, živšia, veselšia.
Hlavne tá komunikatívnosť je ťažká. Veď kto by sa chcel baviť s takým človekom, ako som ja ?
Áno presne preto som žiarlivá. Aj teraz v tomto období pociťujem žiarlivosť. Je to moja spolužiačka, no nie kamarátka. Tie kamarátske city k nej sú len z mojej strany a hoci vidím, že z jej strany nie je veľký záujem, je mi smutno, že nemáme kamarátsky vzťah. Zriedka pokecáme,

Fakt si myslím, že som neviditeľný, nepotrebný človek.

Danea

Samotarka, zaujala ma tvoja prvá veta, citát. Ako dlho si týmto všetkým ty už prechádzaš? Určite to chce veľa energie to všetko zvládať. Podľa toho čo píšeš, sama so sebou nie si spokojná, ani s tým, ako sa veci vyvinuli. Čo by malo hlavne byť podľa teba inak, aby si bola vo svojom živote spokojnejšia? Veľmi ti záleží na tom, aby si mala niekoho blízkeho, no zároveň máš obavy z toho, že toho človeka stratíš, pretože si si niečím podobným už prešla. Samotarka, písala si o tvojej „kamarátke“ zo základnej. Ešte premýšľam, či boli situácie, keď si sa tak necítila, keď to bolo inak.

Sausage 90

Na Slovensku je príliš veľa krásnych žien, takže ak niektorá vyzerá len o trochu horšie, hneď si myslí, že je škaredá. Pritom môže byť úplne v pohode, my chlapi nie sme až tak nároční :)

Osobne som presvedčený že na všetko (takmer) existuje liek alebo riešenie..

Si tučná? Začni cvičiť, chce to len vôľu
Máš škaredé zuby? Stomatológ pomôže
Nemáš kamarátov? Skús vstúpiť do spolkov, podľa toho, čo ťa baví, komunikáciu vycibríš cez online kecálkov

Na Slovensku proste neexistuje baba, čo by si nevedela nájsť frajera :)