sevas,
Mám frajerku nejaký ten čas, problém je ten že niesme spolu ani pol roka a ona na ide na mňa rýchlo. Už chce ísť na spoločnú dovolenku, pritom nikdy sme neboli spolu dlhšie ani dva dni a mám obavy že na sedem dňovej dovolenke si pôjdeme na nervy. Stále mi vyvoláva, píše na fb len čo som online, čaká ma pred prácou, začne témy o spoločnej budúcnosti, o deťoch, o svadbe, o bývaní a ja natom ešte niesom tak citovo aby som už toto riešil. Nechcem byť dotlačený do niečoho čo nechcem. Aké deti? Aké manželstvo, veď mám len 28 rokov a mám rád slobodu, nechcem sa ešte viazať na doživotne? Ona má len 21.
Keď som jej povedal svoj názor, urazila sa a dva dni sa neozvala. Mám obavy ísť s ňou do sexuálneho života lebo čo ak sa nechá nabúchať odomňa a zostane tehotná a mňa dostane tam kam ešte nemám chuť ísť. Čo ak mi prepichne kondom a keď budem chcieť ísť bez tak mi bude klamať o antikoncepcii že užíva tak ako má.
Cítim sa obmedzovaný prečo je taká?
Tlačí na mňa
28 ešte vôbec nie je starý chlap
trochu je medzi vami veľký vekový rozdiel, ale to by tak nevadilo keby ste boli ,,naladeni rovnako,, v každom pripade v 21 hovoriť o deťoch mi príde ešte veľmi skoro, hádam že neštuduje
a ano podľa mna s tým ,,náhodným otehotnením,, a s tým ako tlači na pílu by sa mohlo stať že bude dieťa aj napriek tvojej voli čiže dvakrát si to premysli
Ved dobre, ale nech ju nezavadza. Evidentne obaja chcu nieco ine. Vztah prirodzene ma napredovat a nie, ze si budu 10 rokov uzivat slobodu. Ma 28 a nie 25.
Brdok dnešní muži sa neponáhľajú tak do manželstvá ako kedysi že už v 25 mali dva deti. Dnes sú muži iní, majú radi voľnosť a slobodu. Iná doba a tak to má byť. Nech sa vybúria a potom keď sa ustália nech si zakladajú manželstvá a nie ako niektorí zbúchajú frajerku v 21 rokoch a potom o desať rokov sa rozvádzajú. Lepšie neskoro a na večnosť ako skoro a na trikrát sa ženiť
No, lebo ona ta lubi a ty ju nie. Ze len 28 :D ved to si stary chlap. Ked mas rad slobodu tak si nehladaj vztah a nechaj ju muzovi, ktory bude chciet spolocnu buducnost s nou. Ty sa zobudis v 50tke sam ako pes a nebudes mat nic.