Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tlačí na mňa

Príspevok v téme: Tlačí na mňa
akopodpapucou

sevas,
Mám frajerku nejaký ten čas, problém je ten že niesme spolu ani pol roka a ona na ide na mňa rýchlo. Už chce ísť na spoločnú dovolenku, pritom nikdy sme neboli spolu dlhšie ani dva dni a mám obavy že na sedem dňovej dovolenke si pôjdeme na nervy. Stále mi vyvoláva, píše na fb len čo som online, čaká ma pred prácou, začne témy o spoločnej budúcnosti, o deťoch, o svadbe, o bývaní a ja natom ešte niesom tak citovo aby som už toto riešil. Nechcem byť dotlačený do niečoho čo nechcem. Aké deti? Aké manželstvo, veď mám len 28 rokov a mám rád slobodu, nechcem sa ešte viazať na doživotne? Ona má len 21.
Keď som jej povedal svoj názor, urazila sa a dva dni sa neozvala. Mám obavy ísť s ňou do sexuálneho života lebo čo ak sa nechá nabúchať odomňa a zostane tehotná a mňa dostane tam kam ešte nemám chuť ísť. Čo ak mi prepichne kondom a keď budem chcieť ísť bez tak mi bude klamať o antikoncepcii že užíva tak ako má.
Cítim sa obmedzovaný prečo je taká?

malon

no asi to nevyznie uplne najlepsie..
ale ja som sa k svojmu partnerovi nastahovala po nasej prvej spolocnej noci a ta bola po nasom prvom spolocnom rande...
cize ked sme spolu zacali zit sme sa poznali den..

obaja sme mali 29 a uz mame aj dieta, otehotnela som dva mesiace od zaciatku vztahu a chceli sme ho obaja a velmi...
ano viem sme blazni... ale hned sme vedeli, ze chceme byt spolu uplne nie len trochu..
a uz sme spolu 7 rokov a som s nim stastna

alexxxxx

lol ja som s frajerom po tom ako sme spolu chodili mesiac boli 6 dni vkuse na dovolenke :D

asi nieste pre seba vhodni :D

Brdok

Vsak sa nenutte, ale preco nutite partnerku zit slobodny zivot? Naco je vam vztah, ked si chcete uzivat? Vy ich klamete, lebo vztahom im davate zavazok. Nechajte ich muzom, ktori maju zaujem o zavazok a rodinny zivot.
Zena ma rodit od 20tky do 30tky, neskor sa zvysuje riziko, kym vy mate na vsetko cas. Uzasna generacia hochstaplerov.

Hracc

Dufam, ze v 28 budem mat taku dobru zenu a dieta na ceste. Hold, niekto si vazi ine veci... Uzivaj si a ju prenechaj inemu, ktory si bude vazit jej hodnoty.

badGhost

v 21 jej tikaju biologicke hodiny????????????? :-O)
ja poznam zeny co maju po 30 a biologicke im zdaleka netikaju :D
28 rocny muz nieje stary aby sa musel zenit. Poznam muzov co maju pred 40 a uzivaju slobodny zivot. Dnes je zivot iny treba si zvyknut.
Ked som robil v USA tam som sa bezne stretol so slobodnymi 40tnikmi samozrejme neboli to rodinne typy ale taky dobrodruhovia. Aj ked mali niektori z nich partnerky do svadby sa nehrnu.
Kazdy podla svojho gusta by sa mal riadit
v ziadnom pripade sa do nicoho nenutit to nieje spravna cesta nutit sa

WHISPER

tak ju pošli kade lahsie....!
taketo veci si treba vyjasniť hned na zaciatku vztahu!!!
jej už možno tikaju biologicke hodiny a chce sa už rychlo vydať a mať deti....

a ty nechceš... jej to povedz a aj to nech na teba netlačí..

alebo sa s nou rozíd ked nie si spokojny v tom vztahu..