Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tlačí na mňa

Príspevok v téme: Tlačí na mňa
akopodpapucou

sevas,
Mám frajerku nejaký ten čas, problém je ten že niesme spolu ani pol roka a ona na ide na mňa rýchlo. Už chce ísť na spoločnú dovolenku, pritom nikdy sme neboli spolu dlhšie ani dva dni a mám obavy že na sedem dňovej dovolenke si pôjdeme na nervy. Stále mi vyvoláva, píše na fb len čo som online, čaká ma pred prácou, začne témy o spoločnej budúcnosti, o deťoch, o svadbe, o bývaní a ja natom ešte niesom tak citovo aby som už toto riešil. Nechcem byť dotlačený do niečoho čo nechcem. Aké deti? Aké manželstvo, veď mám len 28 rokov a mám rád slobodu, nechcem sa ešte viazať na doživotne? Ona má len 21.
Keď som jej povedal svoj názor, urazila sa a dva dni sa neozvala. Mám obavy ísť s ňou do sexuálneho života lebo čo ak sa nechá nabúchať odomňa a zostane tehotná a mňa dostane tam kam ešte nemám chuť ísť. Čo ak mi prepichne kondom a keď budem chcieť ísť bez tak mi bude klamať o antikoncepcii že užíva tak ako má.
Cítim sa obmedzovaný prečo je taká?

nechapem34

to mi presne pripomina moju kamaratku s ktorou sa pozname od utleho detstva....Nevedela nikdy vydrzat sama, len co sa rozchadzala s priatelom uz nahanala ineho aby nahodou ani den neostala slobodna, kazdeho "lubila " ked mala 22 zacala tlacit priatela do svadby ktory sa s nou rozisiel a nakoniec si nasla hned dalsieho ktoreho do svadby dotlacila..po troch mesiacoch ju poziadal o ruku, potom svadba a hned dieta :D mne to uz prislo komicke, kedze buzerovala kazdeho priatela ale tento uz nacisto potratil rozum :D....A neviem preco ked mas 28 si s nou nesadnes a normalne jej nepovies, ze ti to takto nevyhovuje pretoze mas rad svoj volny cas aj pre seba a za dalsie nechapem naco si hladas soplanu na strednej skola- co si cakal ? ved nema nic ine na praci iba teba :D

prezyvkaproste

nie ona na teba netlaci to ty sa nechavas manipulovat ako nesvojpravny...28 rocny cap a povie ze ho niekto manipuluje... za svoj zivot si si zodpovedny len ty sam...a mozes ho tiez kedykolvek zmenit nie len hadzat vsetko na druhych...

Slnecnicaletna

Utekať od takej ženskej čo najrýchlejšie.
A prečo?Pretože taketo typy žien sú tzv.mužolapky,hrnú sa do všetkého až neprirodzene rýchlo.Rychlo zbaliť chlapa,rýchlo pod čepiec,a potom ho po zvyšok života dirigovat vo všetkom,a mať hlavné slovo.
V rozhodovaní,,a celkovo v manželstve,chcela by ťa mať čo najrýchlejšie pod papučou- to je môj názor.Ved je mladá baba,a nechce si užiť sobodu?Kde je nejaké randenie,romantika?Tešiť sa na chalana,spoznávať sa,cestovat,tráviť vzácny čas s tým druhým.,spoznať jeho rodinu,priateľov,záujmy.
To všetko by malo byt z jej strany,no určite nie to,čo ona rieši stebou,že po polroku vzťahu chce deti a svadbu???? Nerozumnē.
Možno sa čuduješ,že prečo takto zmýšľam,uvediem ti príklad:poznám takú dvojicu,chalan bol z okruhu mojich známych,a jeho baba bola presne takej povahy,ako opisuješ svoju priateľku.Ona ho veľmi uháňala aj ked boli viac menej kamoši,,on ju nechcel,nemal záujem o vázny vzťah s ňou.Nebola obľúbená,kôli tomu aká bola: sebecká,nákladová,povysenecká,zvyknutá dostať čo chce.On s ňou chodiť nechcel, ona ale nato nepozerala,vnucovala sa mu,až bola nechutná.Vyhladavala situácie,aby bola tam kde on,nedala mu pokoj,aby jej ho niektorá( múdrejšia,krajšia)neuchmatla,,aby sa rýchlo vydala,lebo aj jej kamošky sú vydate,tak aj ona,( jej bolo jedno,že ju on ani nechcel,že sa jej vyhýbal,vždy ho našla,a otravovala tak,že sa jej už zbaviť nemohol nijak,čakavala ho v práci,čakavala ho aj doma na schodoch!) Proste ako otravná mucha,až kým si nedocielila svoje- že ostala tehotná,a konečne spokojná,že ho lapila.Tak si ju vzal,bola spokojná,že docielila svadbu.,Ked boli jej kamošky tehotnē,tak vždy aj ona.Nemohla predsa zaostávať.Teraz po 10 tich rokoch má 4 deti,piate potratila,nahnala muža na veľkú hypotéku kupovať byt v paneláku,po čase jej byt bol málo,chcela nový rodinný dom.( lebo aj jej kamošky majú) tak ho nahnala stavať.Postavil,tak teraz sa spýtate,čo ďalej?Veď iná by na jej mieste bola spokojná,mala čo chce: dom,zdravé deti,dobrého a pracovitého muža,čo ani nepije,ani sa nepozrie po inej,a predsa není spokojná,závisť ju zožiera,že si nedokončila VŠ lebo sa tehotná chcela vydávat.Chcela by mať titul !!!!! nato prišla až po štyroch deťoch !Školu nedokončila a zostala z nej nervózna,neuroticka ženská,ktorá si vybíja komplexy na mužovi a detoch.,na rodine,a kolegoch v praci.A on? Jej muž,o ňom poviem,že je chudák,je síce ešte mladý ,no uhnaný ,zrobený chlap pod papučou,ona ho kompletne riadi a manipuluje ako nesvojprávneho.Utekā po nej ako psík keď idú spolu,ona kričí po deťoch a on so sklenenou hlavou ako bez života.A bol to chalan veselý,mal veľa priateľov,záujmov,dobrú povahu,kamarát ktorý vždy pomohol druhému.Teraz je to minulosť,ona ho kompletne zmenila,akoby mu vzala jeho osobnosť a dokonale si ju dokázala vyformovať podľa svojich predstáv.Stal sa bábkou v jej rukách,tak,že už nemá ani vlastný názor,nevie sa ani zasmiať,a robiť môže len to,čo rozhodne ona.A prečo o Tom píšem?Len na zamyslenie.Sú aj takéto ženy.Pozor na ne.Treba byt v strehu,ak ti má takto mladé dievča dirigovať život a to,čo máš robiť,či nerobiť...Ak ťa má sledovať,či čakāvat z práce ,a ustavične vyvolávať,nieje to normálne.Mozno ti niekto povie,že preto je taká,lebo je zamilovaná.Omyl,,áno,môže byť i zamilovaná,preto ťa vyhľadáva.No určite je manipulatívna.,a o niečo jej určite ide. V tejto šialenej dnešnej dobe normálne dievča nepovie,že sa chce vydávať a mať deti vo veku 21r.Daj si na ňu pozor,a určite by som na tvojom mieste zvážila,či s ňou budem vo vzťahu. Veľa šťastia...

Gracelace

Ak sa už teraz takto správa, tak je to typická príživníčka, ktorá sa chce na teba prilepiť a zaistiť si svoju budúcnosť, a samozrejme ide na to šikovne akože "chce" deti, rodinu, svadbu.. Uteč od nej rýchlo, kým nie je neskoro! Keď ťa už teraz nechce pustiť za kamarátmi, kolegami, chce dovolenky atď., len si predstav čo by bolo po svadbe! Len by sedela doma a "starala sa o dieťa", a ty by si drel aj vo dvoch robotách, aby si zarobil a ona by aj tak nebola spokojná. Keď zas začne básniť o rodine a svadbe, len sa jej opýtaj, koľko má našetrené a koľko mesačne môže investovať, aby ste to spolu zvládli. A zdôrazni slovo "spolu", žiadne také že len ty. A uvidíš, čo ti povie.

Frederika93

Pribrzdeny si tu jedine ty... Vsak Ti uz vacsina napisala, aby si sa s nou rozisiel, tak co chces viac pocut? Ako sam pises, si s nou ani nie pol roka - to by malo byt obdobie najvacsej zamilovanosti, kedy sa od toho druheho nevies odtrhnut, ale zato ty si s nou nevies predstavit ani len tyzdnovu dovolenku... Nema to vyznam, dalej natahovat, ked si este nevyzrete decko...

adusik22

no chuda dievca ty si najdi nejaku na sex s ktorou budete mat volnosti az az...ale nie normalnu rodinne zalozenu babu... naco si si s nou zacinal? daj jej sancu spoznat toho kto si ju bude vazit lebo ty vidis len seba... ja chcem ja nechcem ja ja ja.........

akopodpapucou

vy ste pribrzdení alebo čo? Písal som že nechodíme spolu ani pol roka. Čiže menej ako 6 mesiacov. Ale ani tých 6 mesiacov to nieje ešte menej. A ona sa akosi na mňa veľmi rýchlo naviazala a dosť ma obmedzuje. Ako som už písal v úvodnom príspevku. Niesom zvyknutý aby ma niekto až tak obmedzoval. Ona sa doslova na mňa lepí až. Predchádzajúca priateľka mi dávala oveľa viac voľnosti a to sme chodili spolu 5 rokov a cca 7 mesiacov. Žiaľ od jej odchodu do austrálie náš vzťah ochladol.
A táto mladučká už mi ide o založení rodiny rozprávať, o deťoch, o svadbe ako nehovorí to priamo ale tie reči k tomu jasne smerujú. Vidí dieťa v časáku a už začne ťuťulimuťuli, aj ja chcem také, aké je zlatučké, ako bude naše vyzerať, koľko deti chceš, aké meno sa ti páči, radšej by si dievčatko či chlapčeka.... Ja ešte nechcem deti a keď jej to poviem tak sa uráža. Potom to okolo svadby vidí nejakú že je a už začne akože o našej bláboli, kde bude, koho pozveme, aké šaty by chcela atď.
Idem niekam s kamarátmi či kolegami a už mi vytýka že načo ide s nimi keď mám ju, že nech trávim čas s ňou, že určite idem kvôli nejakej kolegyni ktorá sa mi páči, kolegyne mám ale ani jedna sa mi nepáči, že prečo idem večer niekedy bez nej von. Ako tá pred ňou fakt toto nerobila, dopriala mi slobodu a práve tým som ju ja miloval že ona mi chýbala ale táto mi ide už na nervy keď sa tak na mňa zavesila. Páčila sa mi na začiatku ale teraz je to už otravné, nemôžem ju odbiť lebo sa uráža. No čo by ste robili vy?