ZDRAVIM VAS,potreboval by som poradit.Mam asi 3 tyzden zvysenu teplotu tela max 37,5c a citim sa malatne a slabo,pred mesiacom som mal v nohe 2 klieste,ktore mi manzelka vybrala.Bol som u lekara dal mi antibiotika sumamed 500,ktore som vybral,urobil krvne testy na Boleriozu vsetko negativne,momentalne chodim kazdy den na kalciove injekcie,vybral som zatial len 4 z 10.Popritom uzivam Pangrol 20000 na travenie,pretoze som mal problemy so zlcnikom.Citim sa stale tak isto bez zmeny,som uz z toho zufaly,poradte mi prosim...
ZVYSENA TEPLOTA TELA
Tie teploty mas odvtedy ako si mal kliesta ? Sleduj flak okolo vpichu kliesta ak sa utvori potrebujes ihned ATB ale nestacia tie co ti daju na infekcnom na 1 mesiac, potrebujes aspon na 3 mesiace viac ATB. Testy na borelu najme Elisa je nahovno, ziadaj WB a to ihned !!! Borela totiz nieje ziadna sranda a ked to zanedbas - nechas sa ovplyvnit lekarmi, ze ju proste nemas tak skoncis v peknej prdeli to mi ver. A ona to nemusi byt len borela ale jej koinfekcie, ale toto ked povies na infekcnom tak ta rovno vyrazi, takze je to na tebe cela liecba. Sleduj a poriadne sleduj svoj stav a ak ti bude horsie a horsie, klby boliet, unava, hlava atd atd atd . tak si otvor stranku borelioza.sk a citaj !!! Rozhodne to len tak nenechaj, nieje to ziadna sranda !!!
Dnes rano mi bral doktor stery z hrdla a nosa,tak uvidim ci toprinesie nejaky vysledok.
Dnes rano mi bral doktor stery z hrdla a nosa,tak uvidim ci toprinesie nejaky vysledok.
Ah jaj, rovno bachnúť Sumamed bez krvných vyšetrení? Ja z týchto doktorov naozaj žasnem... nie je antibiotikum ako antibiotikum, je možné, že vám predpísal také antibiotiká, ktoré na bacila, ktorého máte, nezaberajú... v prvom rade by mal doktor dať spraviť kvalitné krvné vyšetrenia, aby zistil, či sa jedná o bacila, o vírus alebo o niečo iné... + aj výtery... lebo tie všelijaké pliagy sa môžu ukryť hocikam, sama o tom viem svoje... ja som jedného času bola tiež dlhšiu dobu malátna a nakoniec sa zistilo, že som mala v tele hnusného bacila, na ktorého dokopy nič nezaberalo... a zistila mi to doktorka v podstate náhodne výterom z krku, pričom bolesti hrdla som absolútne nemala...
37.5 este nic neznamena keby si mal 38.5 tak ok. Ja mam uz roky kazdy den medzi 37.4-37.8 a som tu. Ked testy su ok a megat tak to musis iba v hlave dat do ok