ZDRAVIM VAS,potreboval by som poradit.Mam asi 3 tyzden zvysenu teplotu tela max 37,5c a citim sa malatne a slabo,pred mesiacom som mal v nohe 2 klieste,ktore mi manzelka vybrala.Bol som u lekara dal mi antibiotika sumamed 500,ktore som vybral,urobil krvne testy na Boleriozu vsetko negativne,momentalne chodim kazdy den na kalciove injekcie,vybral som zatial len 4 z 10.Popritom uzivam Pangrol 20000 na travenie,pretoze som mal problemy so zlcnikom.Citim sa stale tak isto bez zmeny,som uz z toho zufaly,poradte mi prosim...
ZVYSENA TEPLOTA TELA
Ake stery ? Na stery sa VYSER, ziadaj CRP, musi byt do 5, idealne 0. WB uz neviem ci ti robili ak nie tak ziadaj. WB na borelu.
Kolko mas rokov ?
Kedy ti stupa horucka ? Rano,vecer? Alebo cely den? Dopln prosim aspon zakladne informacie neboli ta hrdlo hlava usi?
No moze byt za tym aj borelizoa hlavne ak si mal tych kliestov.
Mierne zvysene teploty do 37.5 som si zazil a je to fakt svinstvo cloveka to neskutocne ubija hlavne ak to ma dlhsie. Moze to byt aj z plesni , chlamydii , alebo z roznych infekcii . Moze byt v tele daky zapal (to ukaze crp zvysene ) rozhodne by som si dal spravit tie krvne testy a ak vyjdu negativne a teploty budu pretrvavat zasiel by som na magneticku rezonanciu .
Kycera - ja som na zaciatku, igm pozit, wb pozit, crp vysoke dostal na 2 balenia klerimedu, po mesiacu elisa igm negat igg pozit, wb negat, liecba sa skoncila na inf, ale mne bolo furt nahovno taze smer psych ze psych povodu a slo mi vtedy hlavu rozjebat od bolesti a rok na mri mozgu jeb loziska dopice, kebyze stretnem toho lekara tak ho na mieste asi odstrelim kokota jedneho skurveneho... borela je svina !!!! a lekari v tomto pripade tiez !!! 2 balenia atb nestacia !!!!!!! ani ceftriaxon pri zisteni neuroborely nestaci !!!!!!!!!
Osobne by som si dala urobiť všetky vyšetrenia.
@ Normálna telesná teplota je 36°C - 37°C.
Teplota 37,1°C - 38,00°C je už zvýšená!
Sú ľudia, kt. telesná teplota je trvalo znížená (pod 36°C) bez toho, aby trpeli nejakým ochorením. Ak dostanú teploty pohybujúce sa okolo 37°C, tie signalizujú, že majú horúčku!!!
@ Dialekt,
ak budeš mať výsledky v poriadku, mal by si navštíviť imunológa. Tiež mám podozrenie na boréliu, príp. na iné koinfekcie (Lion). Dostal si 2 balenia Sumamedu?
36.5 je ok, nad 37 uz nie.
Never lekarom tym dristom co taraju. Ale ja tu nechcem zas niekoho prehovarat.. Kazdy si je zodpovedny za svoje zdravie. A vlozit ho do ruk lekarom v takomto pripade...
Normálna teplota
od 35,8º do 37,4º
Zvýšená teplota
od 37,4º do 38º
Horúčka
od od 38,1º
Ako zraziť
Teplota 37.5 teda zvysena je veeeeelmi typicka pre zaciatocne stadium borely :)
Normalna teplota tela je 36.5 nad 37 sa uz nieco deje. CRP mas ake ?