ZDRAVIM VAS,potreboval by som poradit.Mam asi 3 tyzden zvysenu teplotu tela max 37,5c a citim sa malatne a slabo,pred mesiacom som mal v nohe 2 klieste,ktore mi manzelka vybrala.Bol som u lekara dal mi antibiotika sumamed 500,ktore som vybral,urobil krvne testy na Boleriozu vsetko negativne,momentalne chodim kazdy den na kalciove injekcie,vybral som zatial len 4 z 10.Popritom uzivam Pangrol 20000 na travenie,pretoze som mal problemy so zlcnikom.Citim sa stale tak isto bez zmeny,som uz z toho zufaly,poradte mi prosim...
ZVYSENA TEPLOTA TELA
Je to teplota naozaj velmi unavna. A Hlavne myslim ze Vas zabija pocit ze viete ze sa citite slaby malatny zvysena teplota to iba potvrdzuje je to zakladny symtom ze nieco nie je v poriadku. Ja osobne citim uz ked mam 36.8 Kazdy sme iny niekdo ma beznu teplotu 37.5 a funguje ako bez teploty. Ja by som sa priklonil k zakladnym vysetreniam zapaly,infekcie,plucne chlamidie ?ste fajciar? Pijete vela vody nebolia vas oblicky ?slepak byva tiez takto zakerne sa prejavuje.
Beriete nejake lieky ? Ak ano ake ? Nepoxitujes dychavicnost ? Nechodite castejsie na wc? Tmavsi moc? Nepali nestipe vas pri moceni ? Zacne sa vylucovacou metodou. Osobne si myslim ze vam zo sterou najdu streptokoky zvyseny zapal a nasadia sirokospekt antibiotika
Odporucil by som pockat na testy,vysledky z vyterov vacsinou sa ukazu streptokoky ktore ked sa rozmnozia robia zle. Zuby tak isto rontgen zubov ci sa nedrzi zapal pod nejakym mozno oneskorene osmicky,podkornove zapaly nemusia bolet zuby. Prinosove dutiny byvaju casto nachylne. Aslo,crp uvidi uz doktor ktory vas osetruje ked su zvysene v tele sa nachadza zapal ktory sa prelieci antibotikami.
Mne su zas bezdotykove naj ortutove mi nikdy nenamerali presne kvoli tomu ze ood pazuchu sa moc potim :/ :D
To je nahovno bezdotykove teplomery... najlepsie ortutove a aj tie digitalne tlakomery su nahovno najlepsie ten ortutovy tiez...
Lion: ja mam bez dotykové :D alebo do ušiek ortuťove nemám
Sry za mrzke slova ale krajsie to napisat uz neslo, to som napisal este slusne...
Zahodte niekam do PICE MATERE tie SKURVENE digitalne teplomery a pozhanajte si ORTUTAKY !!!!!!!!!!!!!!!
Ja som si teraz namerala teplotu mam 36.9° som tet chora či čo? :O