Bolesti v podbrušku po pohlavnom styku-sex

Príspevok v téme: Bolesti v podbrušku po pohlavnom styku-sex
Luccya702

Ahojte potrebovala by som poradiť. O mesiac mám 15 rokov (už vidím jak budú všetci riešiť len vek :D ) ale už pár mesiacov mávam s priateľom pohlavný styk. Doteraz bolo všetko v poriadku ale teraz už po tretí krát ma po pohlavnom styku bolí v podbrušku a v oblasti pošvy. U gynekológa som nebola nakoľko som ešte pod zákonom a mohol by z toho byť problém. Nemáte niekto skúsenosti s takou bolesťou? Čo ju spôsobuje?

Kubo11

S4r4 - ak si pri tom nedosiahla vrchol (orgazmus) tak je to normálne. Nabudúce sa snaž(te) aby si to dosiahla. Začiatky sú ťažké. Hlavne ak ste obaja neskúsení. Ale ak sa máte radi a dokážete komunikovať, tak sa vám bude dariť.

S4r4

Dobrý,som v sexe neskúsená ale nie dávno som zažila svoj prvý sex,na druhý deň som mala bolesti v podbrušku, grcala ale len trochu a bolesti hlavy,prosím môžte mi poradiť že čo mi je,či to je normálne?
Nikde nwm nájsť o tom články, vopred ďakujem

S4r4

Dobrý,som v sexe neskúsená ale nie dávno som zažila svoj prvý sex,na druhý deň som mala bolesti v podbrušku, grcala ale len trochu a bolesti hlavy,prosím môžte mi poradiť že čo mi je,či to je normálne?
Nikde nwm nájsť o tom články, vopred ďakujem

Omen

Jules, tak si to zhrňme, skritizovala si prispievateľky, fajn! Čo si ale TY poradila 14-ročnému dieťaťu, ktoré chráni AJ zákon pred sexuálnym zneužitím??? A nie, nie je to OSOBNÁ vec každého, kedy začne sexuálne žiť!!! Je do plaču čítať tu názory niektorých "dospelých žien"!

Jules3344

Hrotne ako sa zenske vedia spravat. Odsudzovanim a takymi komentarmi ako niektore zeny napisali sa nikomu nepomoze. Ja som mala prvy sex v 26 tke, po 9 mesacnej znamosti s mojim partnerom, no nikdy by ma ani nenapadlo niekomu ublizovat slovami o tom ako sa ma v zivote spravaj. Je to nechutne. A zahanbujuce. Kazda sa pozrite najskor na svoje neduhy, ktore potrebujete v sebe riesit. Vo svete potrwbujeme lasku a pomoc jeden druhemu, nie nenavist a obvinenia.

nicollette12

Sa necuduj, ze mas bolesti, ked v tom budes pokracovat, budes mat dalsie problemy... na co sa pustat do tychto veci takto skoro, vies kolko mas este na to casu? Bola by som zvedava ako by na to reagovali tvoji rodicia, keby sa vam nahodou stala "nehoda" a musela by si ist s pravdou von...asi by neboli nadseny...tak sa zamysli nad sebou a chod na gyndu

verbena

nadviažem na príspevok od ANONYM.. bakterie a podobne...
kedze nevieš s kým spíš obrazne povedané, v prvom rade treba používať kondom, aby ta nenakazil nejakou pliagou, po druhe hygiena,
pouzivat lubrikant ak treba..
a co sa týka tých bolestí v podbrusku, laici povedané je to ako svalovka tam dole.. je to normálne zvlast ked je sexu málo, je zriedkavý a potom sexujete dlho...
tiez to stípanie po sexe s tým suvisi "choroba medovych tyzdnov"
- vid. google...

Vu

Dobrý deň. Ja by som sa tiež chcela na túto tému spýtať.
Keď máme s priateľom pohlavný styk, necítim žiadnu bolesť alebo len občasne, keď pritlačí trochu viac. Po sexe ma často začne bolieť v podbrušku, je to nepríjemná, tupá bolesť, často vtedy len sedím a čakám, kým prejde. Často ma vtedy tiež páli pošva. Po sexe idem čo najrýchlejšie cikať, aby som predišla zápalu.
Avšak sa mi stáva aj to, že niekoľko ďalších dní cítim pálenie pri močení. Niekedy mi to prejde, keď pijem dostatočne veľa vody, alebo keď máme ďalší styk.
Poradili by ste mi prosím, z čoho to môže byť?

Anonym12345

Odpadávam z týchto blbých komentárov, ktoré tu čítam. Je každého osobná vec, kedy začne sexuáne žit, ako často a s kým. Ja som začala v 16 a teraz mám 20, mám také isté problémy pomaly každého pól roka. Bolesti v podbrušku, bolesť a pálenie pri močení. Vždy to liečim antibiotikami. Čiže si myslim, že v taktom prípade je potrebné ísť k doktorovi, pretože to môže byt nejaký zápal, baktéria a podobne, ktoré keď nebudeš riešiť, tak ti v budúcnosti môžu privodiť hociaké zdravotné problémy. Držím palce.