Preco je to take nefer? Preco aj ked sa tak snazim, tak stale som skareda a nemozem sa vyrovnat tym krasnym zenam, co su denne vidat na internete? :( Este aj priatel mi povedal, ze su krajsie. Ako s nim mam teraz byt, ked viem, ze aj tak bude mat stale oci pre tie krajsie :( Celu strednu sa mi smiali a traz toto. Ja uz nevladzem :( mam chut si niekedy naozaj ublizit :(
Škaredá
Vieš kedy ťa muž miluje, keď pozerate spolu súťaž krásy missiek a tvoj partner ti povie: "Ty si moja miss".
Musíš sa mať proste rada. Kašli nato že nevyzeráš ako baby na nete. Každý je niečím krásny a je jedno čím. Načo ti bude vonkajšia krása keď sa nemáš rada. Neni to len o vzhlade. A tvoj priatel ta asi dostatočne nelubi ked ti taketo niečo povie. Ak ťa má len na zaklade vzhladu neviem či to ma zmysel. Buď šťastna aj bez toho že niesi ako nejaká miss a krása z teba bude vyžarovať. A určite si krásna. Každá dievčina je veľmi pekná ale každá niečim iným
Ja viem, ze je dolezite "cele balenie" cloveka, teda charakter a aj vyzor a nie len jedno z toho, ale ked...myslela som, ze ked ma niekto bude konecne lubit, nebude potrebovat ocumovat modelky a hlavne si nebude hovorit, ze ta a ta je krajsia. Nechce vediet, na co mysli, ked nie sme spolu :(
A nie je to tak, ze by som sa o seba nestarala. Keby na seba kaslem, tak sa necudujem, ze mi nieco take povie
dievča tie krásky na webe su same umeliny vyretušovane a naličene s otrčenymi ceckami a ritami
A tvoj priateľ je debil vymlety keď ma rád umelu krásu
Nezufaj, su ovela dolezitejsie veci ako krasa. Peniaze napriklad.
byt krasny ti sťastie neprida. aj ked chapem, aj ja mam (a kazda zena) niekedy zachvaty sklucenosti z toho ze som nie az tak krasna ako by som si priala.. ale ono, je to fakt ze su dolezitejse ine veci pre zivot ako toto.
Myslim,ze u muza su dolezitejsie ako krasa,IQ,EQ dohromady peniaze :)
MP - ty si chlap, ty môžeš byť škaredý. A dôležitejšie ako IQ je EQ.
A keď budeš krásna tak čo sa zmení ? Budeš šťastnejšia ? To si myslíš len ty ...
Sebavedomie a sebalásku ti fyzická krása nezaručí, viem o čom hovorím ver mi :D
Isto raz pre niekoho budeš najkrajšia na svete, ale tvoj terajší priateľ to nebude ...:)