Preco je to take nefer? Preco aj ked sa tak snazim, tak stale som skareda a nemozem sa vyrovnat tym krasnym zenam, co su denne vidat na internete? :( Este aj priatel mi povedal, ze su krajsie. Ako s nim mam teraz byt, ked viem, ze aj tak bude mat stale oci pre tie krajsie :( Celu strednu sa mi smiali a traz toto. Ja uz nevladzem :( mam chut si niekedy naozaj ublizit :(
Škaredá
Prepáč ale ten tvoj priateľ je korunovaný kreten.
To je teda charakter.
Máš priateľa, takže asi nie si až tak škaredá... vy ženy to máte v tomto smere o dosť ľahšie, aj keď si škaredá tak o teba budú mať chlapi záujem...
Ja síce škaredý čo sa tváre a tela týka nie som, ale som nízky a to je pre vás ženy to isté ako keby bol muž škaredý, možno ešte horšie :/
ty buď rada, že niekoho aspoň máš.
Krasu kazdy vnima inak,pre niekoho moze byt nieco pekne,pre niekoho nie. Je to rozne. Tvoje reakcie pramenia z tvojho nizkeho sebavedomia. Pravdepoodbne z toho,ze sa ti na strednej vysmievali. Musis im odpustit a uvedomit si,ze sami mali zo seba kopmlexy,tak si ich vybijali na tebe. Najdi si niekoho rozumneho zo svojho okolia a spytaj sa, aky ma nazor na teba a mozno ostanes milo prekvapena.
Tvoj priatel si ta pravdepodobne nevazi,keby ta naozaj lubil, ty by si bola pre nho ta najkrajsia. Vaz si samu seba a neporovnavaj sa s inymi. Tie "pekne" zeny z internetu si nevsimaj. Keby mali ponuknut aj nieco ine okrem svojho tela,nemali by tolko fotiek po internete. Ja by som nechcel,aby moju manzelku videlo pol Slovenska niekde vyzlecenu na socialnych sietach. Naozaj nie kazdemu sa pacia zeny, ktore tam vidas. Urcite kazda zena sa chce pacit,ale pacit by sa mala hlavne sebe a svojmu priatelovi. Este stale su muzi,ktori vedia ocenit na zene aj jej vnutornu krasu, pretoze byt s niekym len kvoli vyzoru je velmi nerozumne. Po rokoch manzelstva sa ludia fyzicky menia a ak nie su partneri zalubeni do svojich srdc,tak sa manzelstva rozpadaju a vyzor ti je na nic. Ver mi,sebavedoma zena so spravnymi hodnotami a nazormi,oblecena ako zena(nie vyzyvavo) dokaze pritiahnut aj spravnych muzov. S priatelom sa porozpravaj,ze preco je s tebou.Ak budes mat stale pochybnosti,rozijd sa s nim a cakaj, casom niekoho stretnes kto si ta bude vazit. Sportuj,vzdelavaj sa,nezanevri na seba.Si vzacna taka aka si :)
V Bozich ociach si najkrajsia.
Ten tvoj priatel je "debil"
Mas mileho priatela :D Preco s nim si? :D