Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Škaredá

Príspevok v téme: Škaredá
uznevladzem8

Preco je to take nefer? Preco aj ked sa tak snazim, tak stale som skareda a nemozem sa vyrovnat tym krasnym zenam, co su denne vidat na internete? :( Este aj priatel mi povedal, ze su krajsie. Ako s nim mam teraz byt, ked viem, ze aj tak bude mat stale oci pre tie krajsie :( Celu strednu sa mi smiali a traz toto. Ja uz nevladzem :( mam chut si niekedy naozaj ublizit :(

L93

Snaž sa popracovať na svojom sebavedomí... všetko nie je ani zďaleka len o kráse... povrchná krása je pre povrchných ľudí... skutočná krása ľudí sa skrýva úplne inde... ;)

L93

Ale prosím ťa... ak je niekto výzorovo krásny, automaticky to znamená, že je aj lepší človek? nenhevaj sa, predpokladám, že už dávno nie si pubertiačka... deti sa zvyknú posmievať za kadečo... aj mne sa kedysi detislá vysmievali, že som chudá, vysoká bifľa a tu som :D a z nich sú jedine tak trosky... či už po morálnej alebo aj inej stránke... samozrejme, že chodí po svete neskutočne mnoho žien, ktoré sú krajšie od teba... no a? aj odo mňa :D od každej v podstate... skôr vidím problém v tom, že tvoj priateľ je mentálne na tom dosť slabo, ak ťa porovnáva s inými a dáva ti patrične najavo, že si škaredšia... čo on je nebodaj najväčší krásavec na svete? najväčší inteligent? najmúdrejší, najdokonalejší tvor na Zemi? čo ho oprávňuje k tomu, aby ti niečo také povedal?

tatak

Je tu aj moznost,ze si naozaj pekna,len vyzadujes vela pozornosti od svojho okolia a ak sa ti jej nedostava v hojnej miere,dostavas pocity menejcennosti. Tazko takto sudit.

Prezyvka055

Moc by som tomu neveril, pretoze mlade baby vacsinou skarede nie su. Tazko najst skaredu takze neverim zeby to bol tvoj pripad. Vacsinou zacinaju zenske skarediet az po tej 35 ked sa spustia a rozkysnu.

Fantasyi

No a od neho akoze krajsi neexistuje?

Nie si najkrajsia, ziadna nie je, lebo vzdy sa najde krajsia. To je fakt, s ktorym sa musis zmierit a hlavne sa prestat porovnavat a zacat sa mat rada, taka aka si. Ak to nedokazes ty, nedokaze to ani ziadny clovek, ani tvoj partner.
Toto ma nikdy netrapilo, som aka som, komu sa nepaci, nech sa nepozera, alebo ako pise whisper, nech ide do pi..

WHISPER

s vyzorom sa dá vždy niečo robiť, 21 storočie... od kozmetičky až po nejaku plastiku,...
a frajera by som poslala do p.če .. nech ide za tymi krajsimi...

alexxxxx

a hlavne neostavaj s nim ak je debil (ak sa nahodou bojis ze uz si ineho nenajdes lebo si myslis ze si skareda..!!!)