Ahojte,viem,ze toto fórum nieje zoznamka,no nenapadlo vás dakedy zoznámiť sa s niekým tu?Možno by to nebol zlý nápad.Keď tu čítame názory a fakty o zoznamkách,či pokeci,že to nestojí tam za nič,,a kopu ľudí tam podvádza,a zavádza vás,a spôsobí vám len sklamanie,a vy chcete predsa len si niekoho nájsť,byť sámnieje úsmevné,myslím celkovo názory o zoznámení ako takom,o tom,že máme živote zlé skúsenosti .
Kto nemá štastičko nájsť slušného priateľa,kamoša,ako ja nemám,a chcel by sa porozprávať o tom,napíšte názor,budem rada. :-)))
Kto tu ste Single?A premýšľate ,kde sa zoznámiť...?
psychológie.cz : dobrý článok,na zamyslenie.
EasyGlow: asi si nepochopil,,že sa tu rozprávame..a vymieňame názory,.A k tomu nepotrebuje nik uvádzať tu svoj vek a info o sebe.
Je dost velky problem na Slovensku sa zoznamit/ Baby maju svoje predstavy, kde by sa mali s niekym zoznamit a inde to jednoducho nejde. Musi to byt bud na diskoteke, vecierku, alebo na nejakom mieste, kde sa aj popripade nejaka ich kamaratka zoznamila. Inde to jednoducho nejde. Je to ako v nejakom Africkom prstarom kmeni, kde su niektore miesta tabu.
MEDULIENKA7 - prečo ostávajú ľudia radšej osamelí?
Tu si pozri jedno alebo druhé video. neviem v ktorom som to zachytil ale je to úplne super podané.
HAHA :D Takze sme zistili ze sa tu hlasia len nezadani muzi :D ake necakane :D vela stastia :D
Zoznamovat sa chcete, ale vek a zakladne info o sebe to nie :D
Caute hlasim sa aj ja :)hladam zenu ma vazny vztah!nepotrebujem.modelku len zenu s rozumom:)
IQ 50-69 je predsa debilita :) A tu Mesačný nemá aj keby chcel :D
Tak je.,,a uhm...mesačnému ani ja neverím to jeho IQ.
Všimnite si,to,čo píše,má hlavu aj pätu,žiadne hrubky nerobí.,zapája sa často aj vtipnými komentarmi. :D
A je inak fajn,že nás tu má kto aj pobaviť.